- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
- Konu Sahibi thesquatgirl
-
Çok teşkkür ederim canım dediklerini deneyeyim inşallah olumlu sonuc alırım sana ne zaman demişlerdi bana 28.hafta kontrolumde dedi doktor 1 hafta geriden gidiyor kilosu diye. Ondan once hep normal gidiyordu. :/
mrb kızlar aranıza yenı katıldım.
bnde 8haftalık hamıleyım,bulantım cok var ayrıca cok sık acıkıyorum ama hıc bısey yıyesım gelmıyor.
yumurtadan bnde ıgrendım ayrıca su ıcemıyorum sanırım en ıgrendıgım sey su
.cok korkuyorum susuz kalıcam dıye.
normalde gunde 1,5lıtre su ıcerdım sımdı bır bardak zor ıcıyorum.napıcaz yaa
bn cokhalsızım sızdede oluomu
bn calısıyorum cok zorlanıyor,bnım ılk bebegım kalpı durdu 3aylık gebelık yasamıstım ondanda zorlanmıstım ama bu daha zor gecıyor suanlık,rabbım buyuk hepmızın yardımcısı olsun ıns.senınde az kalmıs hadı bakalım cok dıkkatlı olalımBende de halsizlik var canım ama azaldı bazen duscek kadar etkılıyor dızlerım tutmuyor calısıyor olsam dayanamazdım heralde suyu bende cok ıcerdım bazen unutuyorum aklıma geldıgınde zorla 2-3 bardak ıcıyorum tabı sonuc olarak wc den cıkmıyorum. İlk 3 ay bende bir şey yemek istemiyordum gebelik oncesi gibi beslendım doktorum 3. aydan sonra dıkkat etmemı soyledi her sey normaldi gecen hafta 1 hafta geride kaldı kilosu suan duzenli beslenmeye calısıyorum telefonumun alarmını yemek ogunlerine ayarladım 2 saate bir yemek yiyip bir şeyler atıstırıyorum inşşalah normale döner. 32.hafta kontrolum de gorecegım Allahım saglıkla kucagına almayı nasip eylesin bebişini canım. Su içmeyi ihmal etme zorla da olsa yudum yudum ıc bir anda içersen ilk3 ay mıde bulantın artabılır. Cok sukur atlatım o gunleri :) Sende atlatırsın inşallah.
amın canım cumlemızzAllah kolaylık versin canım inşallah sagsalim kucagımıza alırız meleklerimizi :=)
Yemek yememek için oldukça erken bi hafta sanki benm 9.haftada başlamıştı ve 13.haftaya kadar hiçbişey yiyemiyordum bide halden anlamayanlarla uğraşıyordum sanki bilerek yapıyormuşum gibi neyse serum aldım bnde u sürede ve çok kusuyordum inan serum varya mucize gibiydi hiç korkma sağlıklı ve düzenli beslen ben hiç kg almadım meselaMerhaba kızlar ben bugün kontrole gittim ve 5. Haftası gebelogimin doktorum bisey yiyemedigim için serum yazdı ama kilo yapar mi diye sormayı unuttum hamilelikte serum kullanıp da daha sonra kilo alan oldu mu lütfen cevaplarsaniz sevinirim
Cidden icim rahtladi ya inşallah brn de kilk almam benim bir haftadir var bulantim kusmniyorum ben bi de bakalım inşallah iyi gelir tesekkur ederim efenilYemek yememek için oldukça erken bi hafta sanki benm 9.haftada başlamıştı ve 13.haftaya kadar hiçbişey yiyemiyordum bide halden anlamayanlarla uğraşıyordum sanki bilerek yapıyormuşum gibi neyse serum aldım bnde u sürede ve çok kusuyordum inan serum varya mucize gibiydi hiç korkma sağlıklı ve düzenli beslen ben hiç kg almadım mesela
Rica ederim ne demek sonuçta damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlarmış dimi:) Bak ama sana günde 11 kusma rekorumla acillik olmuş biri olarak şunu diyim herşey geçiyor bulantı kusma falan bunlar geçici bi dönem sonra oh diosun bak mesela şuan fırlamam içimde at koşturuyor sanki :)Cidden icim rahtladi ya inşallah brn de kilk almam benim bir haftadir var bulantim kusmniyorum ben bi de bakalım inşallah iyi gelir tesekkur ederim efenil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?