- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.121
1 buçuk saat pişir diyo ya yuhhh
ama deniycem bakalım inşallah tutturabilirim
bu arada hadi bakalım evde keyif yap kurtuluyosun işten dicem ama ev işi karışık senin opuyorumnanaktan
kıs nie yok haftasonu evdesinya tembellik yapma bakiim
canim yapabilirsn inanan .bak bende calisan bir bayanim ustelik kayin validemler ust te oturuyo .hep beraber ramazani geciriyoruz.. dusunsene 8 saat calisiyorum bnede inan yaparsinn kendini boyle beceriksizlile suclmaalsanaalsanasmilesende hamaratsindir canim yaa yoksam eniste seni evde tutmazdi:kedi:
valla benim elim ağır geç yapıyorum yapacağım yemeği veya işi o yüzden zaman kalmıyor değişik türlerde yemek yapmaya haftasonu da eşim 1 gün yok temizlik günüm diğer günde eşim evde durmak istemiyor haftanın 6 günü çalışınca o yüzden dışarıda oluyoruz tatlım
Lapacım inşş evin 2 güne kadar teslim olur tatlım. Arkasındanda yeni eve bebğimiz gelir hayırlısıyla. Rabbim gönlüne göre versin. Amin.
kızlar döndüm yuvama
Merhaba kızlar maşallah ne yazmışınız böyle geçmişi okucam diye. Yetişemedim bir türlü. Gayecim, gültun, bitte, siz kilo aldınız mı canlarım. Ben zayıfladım halen daha kilo almadım. Ne yiceğimi şaşrıdım ben.
Halevcim klomene başlamadan eşine sperm testi yaptırsaydınız keşke. Doktorumuz bize öyle yaptırdı. Inşş yokturda bide varsa boşuna ilaç kullanmış olursun tatlım.
Merhaba kızlar maşallah ne yazmışınız böyle geçmişi okucam diye. Yetişemedim bir türlü. Gayecim, gültun, bitte, siz kilo aldınız mı canlarım. Ben zayıfladım halen daha kilo almadım. Ne yiceğimi şaşrıdım ben.
Halevcim klomene başlamadan eşine sperm testi yaptırsaydınız keşke. Doktorumuz bize öyle yaptırdı. Inşş yokturda bide varsa boşuna ilaç kullanmış olursun tatlım.
halevcim ben seni zaten sakin biri olarak hayal ediyorum. Resim deki küçük hanımı görünce bi sakinlik geliyo zaten bana. Senide öyle düşünüyorum ben.
bende kaçıyorum artık kızlar..
iş arkadaşlarımla helalleşeyim.. ancak toparlanırım
kendinize yii bakınnnn
beni özleyin anacım opuyorumnanaktan
bende kaçıyorum artık kızlar..
iş arkadaşlarımla helalleşeyim.. ancak toparlanırım
kendinize yii bakınnnn
beni özleyin anacım opuyorumnanaktan
Kızlar bende kaçıyorum. öperim sizi bizim mesai bitmiş.
sende mi gidiyosun canimm:çok üzgünüm:iyi hafta sonları arkadaşlar salı günü görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?