Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

1 buçuk saat pişir diyo ya yuhhh
ama deniycem bakalım inşallah tutturabilirim
bu arada hadi bakalım evde keyif yap kurtuluyosun işten dicem ama ev işi karışık senin opuyorumnanaktan

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
1,5 saatmiii????
yok ya o kaadr sürmüyoo... pirinçlerin kaynama süresini falanda katmıştır belki toplam süreyi söylemiştir dicem ama o bile imkansız..
ben fırına atmıyorum... pişiriyorum sadece.... kaselere bölüyorum hemen..üstüne tarçın.. üstüne dondurmaa..aallaaaa..yemede yanında yatt :icecream:

kıs nie yok haftasonu evdesinya tembellik yapma bakiim

valla benim elim ağır geç yapıyorum yapacağım yemeği veya işi o yüzden zaman kalmıyor değişik türlerde yemek yapmaya haftasonu da eşim 1 gün yok temizlik günüm diğer günde eşim evde durmak istemiyor haftanın 6 günü çalışınca o yüzden dışarıda oluyoruz tatlım

Merhaba kızlar maşallah ne yazmışınız böyle geçmişi okucam diye. Yetişemedim bir türlü. Gayecim, gültun, bitte, siz kilo aldınız mı canlarım. Ben zayıfladım halen daha kilo almadım. Ne yiceğimi şaşrıdım ben.

Halevcim klomene başlamadan eşine sperm testi yaptırsaydınız keşke. Doktorumuz bize öyle yaptırdı. Inşş yokturda bide varsa boşuna ilaç kullanmış olursun tatlım.

Lapacım inşş evin 2 güne kadar teslim olur tatlım. Arkasındanda yeni eve bebğimiz gelir hayırlısıyla. Rabbim gönlüne göre versin. Amin.

halevcim ben seni zaten sakin biri olarak hayal ediyorum. Resim deki küçük hanımı görünce bi sakinlik geliyo zaten bana. Senide öyle düşünüyorum ben.

Lapacım inşş evin 2 güne kadar teslim olur tatlım. Arkasındanda yeni eve bebğimiz gelir hayırlısıyla. Rabbim gönlüne göre versin. Amin.

ah canım yaa..nerdee.. 10 gün dediler.. yani bayramda... bebekle birlikte vericekelr evide bize =(
çok saol iyi dileklerin için....

kızlar döndüm yuvama

hoşgeldin edutttttt

nurzulcum ben 1,5 kilo aldım tabi sen bulantı yaşadığın için vermişsindir uzulme alırsın 3 ayda almasanda olur zaten bundan sonra yemeye bak bebişi besle:)

canım hoşgeldin biz testi 2 kere yaptırdık ikisinde de birşey anlamadık kimsenin değerleri gibi bir değer yazmamışlar drum bile nalamadı o yüzden tekrar kendi hastanesinde istedi

bende kaçıyorum artık kızlar..
iş arkadaşlarımla helalleşeyim.. ancak toparlanırım
kendinize yii bakınnnn
beni özleyin anacım opuyorumnanaktan

halevcim ben seni zaten sakin biri olarak hayal ediyorum. Resim deki küçük hanımı görünce bi sakinlik geliyo zaten bana. Senide öyle düşünüyorum ben.

göründüğüme bakma tatlım aslında sakin değilimdir ve anında hazır cevabımdır

bende kaçıyorum artık kızlar..
iş arkadaşlarımla helalleşeyim.. ancak toparlanırım
kendinize yii bakınnnn
beni özleyin anacım opuyorumnanaktan

görüşürüz tatlım iyi bak kendine inşallah tez vakitte yerleşirsin yeni evine de bebişin de zamanlı gelir dünyaya öpüyorum seniopuyorumnanaktan

iyi hafta sonları arkadaşlar salı günü görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…