Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bu saatte ancak gelebildim.. merak ettim kız tatlişkom.. şimdi sor hadi sempatiksalakcinni
allah razi olsun canim yaa .bénim gunum yaklastikca iste bana biseyler oluyo simdide kabizlik bide idrarimi yaparken sanki idrarimin sonu gelmicekmis gibi cok dolu hissediyorum kendimi acaba bu belirti olabilirmi diye soracaktim 30 agustos benim gunumde .oyuzden guzelim ,senide bos yere meraklandirdim degilmi .ama yinede cok teskuurlerr:1hug:

hu huuuu kimsecikler yok muuuu? saat 10 olacak nerdeyseee!!!
Herkese günaydın!!!! güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle a.s.

Kızlar facebookta birşey okudum ve çok hoşuma gitti.Henüz facede görmemiş arkadaşlar ve face'i olmayanlar için blog'u bulup buraya link koyayım dedim.... Adele Enersen isimli bir kadın kızı Mila uyurken çeşitli sanatsal figürler yaparak kızının fotolarını çekmiş ve blog yapmış.Şu an dünyada tıklama rekorları kıran bir blogmuş.Resimlere baktım çok şekerler...

Mila's Daydreams

inşallah 30 ağustos güzel bir tarih olur senin için.
ama belirtiler belirtisizlikler hepsi hikaye. daha dogrusu herkesin kendi hikayesi var.
benim adetten farklı tek belirtim yumurtlamadaki gibi akıntı vardı. baskada bişi olmadı yani.. senin de belirtilerin bunlardır inşallah.. opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
fikri olan bvişi desin bana
normalde adetime 1 hafta kala gögüslerim agrımaya başlar ve tam 1 hafta sonra adet olurum
geçen ay ilk defa 2 gün geç geldi adetim biliyosunuz
bu ayda benim tam 11. gün gögüslerim agrımaya başladı
dün 13. gündü annemle telefonda konuşuyorduk birden kasıklarımın tam ortası var ya oraya bir kramp bir sancı girdi ama agrısı belime vuruyor bacaklarım sızlıyor dedim ki ben ölücem herhalde
hemen ardından benden sanki içerde bir sürü sıvı vamış gibi vajinamdan birden bişiler boşaldı
eyvah ben 13. gün mü adet olucam dedim hemen lavaboya koştum ki iç çamaşırım bir sürü yumurta akı sıvıyla dolu ama bir sürü öyle normal bir ıslanma degil
eşim bu günü boş geçirmeyelim belki saglıklı yumurta oluşmuştur dedi
biz ilişkiye girip bittikten bir 20 saniye sonra falan yine aynı yere bir sancı girdi ama bu sefer ayaga kalkmam oturmam yürümem mümkün degil öldürdü beni o sancı yani öyle bir sancı ve dolgunluk hissi ki inanırmısınız vajinamın agrıdıgını hissettim resmen
hemen yattım şimdi daha iyiyim ama hafiften var hala karıncalanma hissi
bunun mantıklı bir açıklaması var mı sizlerden birine de oldu mu
inşallah kötü bişey yoktur

günaydın baraysım
günaydın pınarım
bu arada gaye resimlere baktım çok şekerler ya nasıl bir hayal gücüdür bu insanın o bebegin yerine yatıp kendinin poz veresi geliyor

beşten beri ayaktayım kafamçokkarıştı

uykusuz her geceeeee , lay lay layyy sositososito

nasılsınız kızlar ses verin

kıvrıcıgım sütlaç nası oldu bakalım

Allahım inşallah oluyo galiba... bendede böyle oldu. idrar yolu enfeksiyonu sanmıştım. bi kere sancı girdiğinde yürüyememiştim hatta :içelim:

Allahım inşallah oluyo galiba... bendede böyle oldu. idrar yolu enfeksiyonu sanmıştım. bi kere sancı girdiğinde yürüyememiştim hatta :içelim:

ya aynen çiş yapıyım rahatlarım belki dedim ama oturmam mümkün degil ki sancıdan hatta idrar yaparken daha çok kıramp girdi
eşim hatta hadi acile gidelim bi tahlil yaptıralım idrar yolu enfeksiyonuna benziyor dedi öyle bir agrıymış anlattıgım agrı
pınarım ben artık bütün umutlanma haklarımı yitirdim bu ay tatile gidicez sırf ben istedim diye eşim aguapark lı otel seçti çok istiyorum o yüzden bu ay bebek gelmezse hiç üzülmüycem gelirsede yapılcak bişi yok başımızın üstünde yeri var
ya anlamadıgım hani 20. 24. gün olsa tamam bebek yerleşti ondan oldu derim ama daha 13. günde oldu o saçma geliyor
senin ne zaman olmuştu ki

beşten beri ayaktayım kafamçokkarıştı

uykusuz her geceeeee , lay lay layyy sositososito

nasılsınız kızlar ses verin

kıvrıcıgım sütlaç nası oldu bakalım

ay kıyamam ki ben sana yakınlarda olsakta poposuna bi tokat atıp yollayıversen bize azıcık dinlenirdin bizde yerdik onu

bu arada sütlacım kötü oldu
hatta berbat
şekeri falan süper oldu ama koyulaşmadı pirinçleride sertti erken indirdim ocaktan galiba neyse ikinciye yaparız inşallah

canım bende olmamıştı ama herkes her durum farklı oluyor
umarım bebişin habercisidir canım benim yaaolumunekankayizsmile

ya dediğim gibi aynı anlattığın şekilde. dedimki bekleyeyimde adet görünce doktora gideyim. şimdi enfeksiyon için ilaç verirlerse kullanmam diye opuyorumnanaktan

değilse bile artık herşey hazır demekki .. çok az kaldı bebişin gelmesine. iyice hazırlandı vucudun demekki...
ama ravzanura dediğim gibi herkesin belirtisi ayrı oluyor. seninkide benimki gibi olur inşallah . amiinnnnnn :Saruboceq:

burda millete laf yetiştircem derken bakamamışındır sen ona

ayrıca yumurtlama 12. günde olacak diey bi kural yok ki 5 tede 25 tede olabilir.. çok sık rastlanmasada aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…