- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.161
pınarım uyutmadı mı emre bey?
bak sen şu yaramaza poposunu ısırmak lazım:ecrin_bebek:
hayırlısı bakalım canım ya inşallah ama hamişsem bile size haber veremiycem ankarada olucamcanım bende olmamıştı ama herkes her durum farklı oluyor
umarım bebişin habercisidir canım benim yaaolumunekankayizsmile
evet canım ya 2 aydır bir saçmaladı benim hormonlar hayırlısı artık o zaman ben bugün doktora gitmeyim bi bekleyim adet olup olmamama göre yaparım bişilerya dediğim gibi aynı anlattığın şekilde. dedimki bekleyeyimde adet görünce doktora gideyim. şimdi enfeksiyon için ilaç verirlerse kullanmam diye opuyorumnanaktan
değilse bile artık herşey hazır demekki .. çok az kaldı bebişin gelmesine. iyice hazırlandı vucudun demekki...
ama ravzanura dediğim gibi herkesin belirtisi ayrı oluyor. seninkide benimki gibi olur inşallah . amiinnnnnn :Saruboceq:
yok yaaa girmiyorum ki fazla ders çalışıyorum ya arada girip bakıyorum işteburda millete laf yetiştircem derken bakamamışındır sen ona
ayrıca yumurtlama 12. günde olacak diey bi kural yok ki 5 tede 25 tede olabilir.. çok sık rastlanmasada aklinialirimsmile
hayırlısı bakalım canım ya inşallah ama hamişsem bile size haber veremiycem ankarada olucam
evet canım ya 2 aydır bir saçmaladı benim hormonlar hayırlısı artık o zaman ben bugün doktora gitmeyim bi bekleyim adet olup olmamama göre yaparım bişiler
GUNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR IYI HAFTA SONLARII
pinarimm tosun pasamin poposunu benim icin ne olur azicik isrsan acitmadan saaat yapsan ne olur cokacimcoook
GUNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR IYI HAFTA SONLARII MINIK KUSLARIMMMMMMMMopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemus
KEYFIM COK YERINDE NEDENSEE
pinarimm tosun pasamin poposunu benim icin ne olur azicik isrsan acitmadan saaat yapsan ne olur cokacimcoook
kvrcigim senin gecen ay biraz sorunlu gecti regli donemin o uyzden yumurtlama gunlerinde sasmis olabilir ve o sancilar bana yumurtladigim gunler vuruyo iyi yapmisiniz beraber olmusunuz insallah hayirlisi olur canim hakkinda .ayrica sutlacin kotu olmus ama ikinciye iyi yapacaksin eminimmyerimseniben
baraysimm sen is basíndamisin canim suan .sen nasilsin siskinliklerin varmi halaopuyorumnanaktan
insallah canimm:teytey::teytey: hadi allahim sana zihin acikligi versin canim iyi ders calismalar:lepi:aman rabbim bozmasın güzel keyfini keyifler devam etsinde beraber çekelim inşallah bebek halaylarını:teytey::teytey::teytey:
kocaman öpüyorum kızlar sizi ders çalışmam lazım sonraları gelirim yine opuyorumnanaktan
GAYEMMMM resimlere bayildim askitommm .. sen nasilsinn :1hug:
gayeye ugra haber ver bari kız şeker
doktoruda eşine danış valla.enf bile olsa 2 haftada çok ilerlemez heralde.. ayagını ve belini sıcak tut. corapsız terliksiz gezme
ısırırım teyzesi. birazdan popomuzu temizleriz mis gibi kokuyodur şimdi -tatlicadiarzu-
canim bilmiyorum ama bu ay dr dedigi gun yaptim yani 13. gun prolaktinimde dusmustu , cok karisik kafam.ama goguslerim ates gibi yaniyo kizlar bu belirti reglidede varmiydii cok acayip sis aci ve ates patlicak gibi sizde nasildiCanım sağol bende iyiyim çok şükür günleri geçiriyoruz...
Elimde mendil sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum... Uzun zamandır halay yok buralarda.
benim olur tatlım adet olmadan bir hafta önce başlar yanar agrır şişer karıncalanırcanim bilmiyorum ama bu ay dr dedigi gun yaptim yani 13. gun prolaktinimde dusmustu , cok karisik kafam.ama goguslerim ates gibi yaniyo kizlar bu belirti reglidede varmiydii cok acayip sis aci ve ates patlicak gibi sizde nasildi
bol bol tepik atıyorsen nasılsın canım ogluş napıyo ?
GUNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR IYI HAFTA SONLARII MINIK KUSLARIMMMMMMMMopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemus
KEYFIM COK YERINDE NEDENSEE
kvrcigim senin gecen ay biraz sorunlu gecti regli donemin o uyzden yumurtlama gunlerinde sasmis olabilir ve o sancilar bana yumurtladigim gunler vuruyo iyi yapmisiniz beraber olmusunuz insallah hayirlisi olur canim hakkinda .ayrica sutlacin kotu olmus ama ikinciye iyi yapacaksin eminimmyerimseniben
baraysimm sen is basíndamisin canim suan .sen nasilsin siskinliklerin varmi halaopuyorumnanaktan
kizlar ben cikiyorum benim kendime bakim yapmam lazimm .size iyi sohbetler sonra yine gorusurz opuldunuzŞeniz
ufffffffff herkesler nerde
gaye aacaba eşinin sonucunu aldımı
hem bitteyle beraber cinsiyet ögrenmeye gidicekti naptılar acaba
lorkede bugün iftara gidicek
halevde girmedi
edutcan zaten gelmez
benim agrılarım var ama hala ve yalnızım eşim nöbetçi bugünnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?