- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.361
ravzanurcum bunlar sıkıya gelmeden iş yapmıyolar canım hepsinin kafasını ezmek lazımmmmmm çok kızıyorum çokkkkkkkkkk kötükedihüso
amin canimm hayirlisi insallahh .cok sagolun arkadaslarr .benim simdi cikmamm lazim yine gelecem opuyorum sizleiriiŞenizherşeyde hayır vardır canım sıkma canını bak benim eşimde geç verebilecek testi o yüzden takma bu kadar kolay olmasa bile herşey yoluna girecek merak etme sende başlayacaksın tedavine üzme tatlı canınıolumunekankayizsmile
aynen , simdi cokk guzel mesaj attim kendilerineelmaz:
CANIM YAA esimm bebek cok istiyorr bunu her yerde herkezde anlayabiliyo rahatlikca vee dee cok iyi baba olacagina okadar eminim kii . benimle aksam konustu tamam canim dedi sen radevuyu al gidelim konusmaya bizi yonlendirsinlerrr .bugun son kez mesaj attim esime bak randevu aliyorum diye .bana geri mesaj biraz daha bekliyleim . ayy sinir oldum o mesaja . sonra bana sen ayarla herseyi tamam hery ere gelecem ama konusmada illahi yaninda olmam lazimmi diyoo o yani konuuguclubacismile
kim var acaba?
Selam hanimlar ama kimse yok galiba .
Bende hastaydim ise gelmeden dogru düzgün bu hafta o yüzden forumada giremedim.
Benim normalde en gec dün yada bugün rgl olmam gerekiyordu ama hala gelen giden bisi yok.
Dün geldi sandim ama böyle turuncu kahverengi akinti geldi sempatiksalakcinni
Ama sonra kesildi bisi yok suan fisfisfis
ben varım tabisi canım demirbaş olarak
hoşgeldin canım geçmiş olsun hadi hayırlısı birz daha beklersin sonra test yaparsın istersen canım
Sagol canim. Ama ben hamile olamam diye düsünüyorum cünkü kornuyorduk ama geri cekme yöntemi ile. Sadece 3-4 gün önce zaten hamile kalamam atik günler gecti diye korunmadan iliski olmustu ama ondanda bisi olmaz zaten dimi
orası için birşey diyemem canım güzel Allahımın işi belli olmaz hayırlısı olur inşallah
gunaydın....belim çok kötü böbreklerimde bişi çıkmadı
canım yaa bak dedım ben sana usutmussundur dıyee... bugunler sıcak gıbı ama gece ınsan usuyı valla ben de sadece belıme kadr cekerım genelde carsafı gercı o da acılır hep ama olsunben biliyorum aslında yaptığımı...2 gece önce buz gibiydi hava üstüm açık, şortla yattım...sonuç tutuldum
valla bızımkıler gurbette olunca ben hazıra gıdıyorum artık hep arıfe yola cıkıcaz sabahtan bakalımTATLIM HADI GECMIS OLSUN
GUNAYDIN HERKESE... HADI TATILE AZ KALDI. NASIL BAYRAM TEMIZLIKLERI BAKLAVALAR HAZIR MI:):teytey:
amaaan salla ...valla ben annemdeyim, kayınvcalidemde laf sokuyor demin uyuz oldum...son gün gelir bizimde elimizi öperdsin diye
valla sende pek hamaratsın gercı kayınvalıde eltı hep bırlıkte olunca kolay da oluyodurkizlar biz baklavamizi actik bilemmmmbuyrunnnnnnnnnsositososito
kız sen de fenasın valla ama dedıgın gıbı arada hak edıyolar...biseyden cattiklari yokkii alsanaalsanasmile
bizlar iyiiz be guzelimmmopuyorumnanaktan gel bana borekler acarim sanaa:hulya:
canim yaa simdi esime mesaj cektim dedim randevu alacam .bana geri mesaj BIRAZ DAHA BEKLE-tatlicadiarzu- .cevabi buu . hemen geri mesaj cektim CABUK IKI SANIYE ICINDE BENI GERI ARA oda aradii dedim aksam n konusmustuk .bana diyoki benim gelmemme gerek varmiilaelaelaelaelae ayy sinir oldum sen n yaparsan yap ben ayak uydururum dedi bidaha ,ay simdi bu ne ya ne kadar umursuzz:1shok: simdi yanimda olsa bogarim her halde o derece sinirliyimm:mymeka: dr umu aradim 7 eylule kadar tatildeymisss randevu alamadimkötükedihüso ama esime sen istemedinde o yuzden almadim dicem surat ascam bir hafta boyuncaa
canım ya valla en hassası bıle erkeklerın kadınların en odunundan daha odun bence ...kuzum galiba dert eşin....ben diyim hepsi aynı....sen bu yolda malesef teksin eğer cidden kendin için istiyorsan yola çık ve o olması gereken zamanlarda senin yanında olsun....beniim eşimde bu konuda aynı...ben düşük yaptım hiç anlamdı ruhumu...ben bütün doktor kontrollerime tek gidiyorum, izin alamıyor...geçen gün ona ürolojiden randevu aldım doktor önceden hocasına gittik diye bakmamış...sanki benim suçum beni azarlayıp durdu, ki ben orda olsam baktırıdım o sonuçlara...dedim o zaman sen destek olduğunu sanıyorsun ama ben bu konuda çok yanlızım diye...bir dahada demem...
evveeet bızımkı de pek bısey demıyoduravzanurcum bunlar sıkıya gelmeden iş yapmıyolar canım hepsinin kafasını ezmek lazımmmmmm çok kızıyorum çokkkkkkkkkk kötükedihüso
Selam hanimlar ama kimse yok galiba .
Bende hastaydim ise gelmeden dogru düzgün bu hafta o yüzden forumada giremedim.
Benim normalde en gec dün yada bugün rgl olmam gerekiyordu ama hala gelen giden bisi yok.
Dün geldi sandim ama böyle turuncu kahverengi akinti geldi sempatiksalakcinni
Ama sonra kesildi bisi yok suan fisfisfis
Lorke evet bekliyorum zaten bakalim. Arada sanci geliyo gibi ama geriye gidiyo bakalim.
Ay heycan yaptim simdi acaba olabilir mi ki ya :) Yada dünki leke neydi hmm...
Neyse fazla kurcalamamak lazim.
canım sımdı sen yıne de umutlanma tabı ...
benım bı kac ay hep 2 gun onceden leke gelıyodu sonra adetım gelıyodu ..
ama leke bazn yerlesme kanaması da olabılır dıyolar
o yuzden beklemek en guzelı gelecekse zaten adetın en gec 2 gune gellır dıye dusunyorum
kız valla kımdı hatırlamıom ama dısetı sıkıntısı oluyor ...naber hatuncuklar toplaşında azıcık dedikodu yapalım
ne bu böyle ya kimsecikler yok
hele bi deyin bakalım bana hamilelik belirtisinde diş eti problemi yaşayan kimdi
hani dişçi hamile olabilirsin demişti
Haklisin canim. Ama sinir bozucu bi durum normalde 35.günü hic gecmedim kürtajdan sonra bile ama neyse herseyin hayirlisi
kız valla kımdı hatırlamıom ama dısetı sıkıntısı oluyor ...
ama bı kac ay gecınce oluyo genelde
gecen gun gaye de demsıtı dısınde problem olmustu ...
ay valla sınır oldum kımsecıkler yok hem hem de gorunmuyo ya muhabbet tıkanıyo klaıo
sen de durum ne suan 10 gun mu var adet tarıhıne
canım suan 35 gun oldumu yanı senın
Evet canim 35 oldu bile o yüzden düsünmeye basladim bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?