Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ravzanurcum bunlar sıkıya gelmeden iş yapmıyolar canım hepsinin kafasını ezmek lazımmmmmm çok kızıyorum çokkkkkkkkkk kötükedihüso

ewet canim ezicen kafasini hepsinin .ama inanki allahim o gunleri gostersinn bana ona o bebeigi boyle ozlete ozlete sevdircemm . daga cikiyozz boyle 2000 metre 2, saat suruyo almanlar bebeklerinide aliyoo ve bizimki hayal kuruyoo bebek icin sirtttada canta oluyo bebegi otutturuyosun bizimklide oyle oralari gezdircekmiss .o hayallaerini hep burnundan getircem anlicaniz kizlar hak ta onaşakkıdı

amin canimm hayirlisi insallahh .cok sagolun arkadaslarr .benim simdi cikmamm lazim yine gelecem opuyorum sizleiriiŞeniz

Amaan erkeklerin hepsi aynı... şimdi herkes diyor ki bol bol uyuyun bebek doğunca uyumaya vakit olmaz.eşimde banane ben bakmam sen ilgilenirsin diyo ben mi istedim ki çocuğu diyor. halbuki o da can atıyordu... günüm gelince adet olduğumda o da benimle üzülüyordu... Velhasıl bu erkekler anlaşılmaz oluyorlar Ravzişim. Kendi hallerine bırakmak lazım... Sen yanında eşinin desteği olmadığını varsay herzaman. Çünkü onun desteğinin olacağını düşünüp böyle bir tavırla karşılaşınca daha da bozuluyor insan.

Selam hanimlar ama kimse yok galiba .
Bende hastaydim ise gelmeden dogru düzgün bu hafta o yüzden forumada giremedim.
Benim normalde en gec dün yada bugün rgl olmam gerekiyordu ama hala gelen giden bisi yok.
Dün geldi sandim ama böyle turuncu kahverengi akinti geldi sempatiksalakcinni
Ama sonra kesildi bisi yok suan fisfisfis

ben varım tabisi canım demirbaş olarak

hoşgeldin canım geçmiş olsun hadi hayırlısı birz daha beklersin sonra test yaparsın istersen canım

ben varım tabisi canım demirbaş olarak

hoşgeldin canım geçmiş olsun hadi hayırlısı birz daha beklersin sonra test yaparsın istersen canım

Sagol canim. Ama ben hamile olamam diye düsünüyorum cünkü kornuyorduk ama geri cekme yöntemi ile. Sadece 3-4 gün önce zaten hamile kalamam atik günler gecti diye korunmadan iliski olmustu ama ondanda bisi olmaz zaten dimi

Sagol canim. Ama ben hamile olamam diye düsünüyorum cünkü kornuyorduk ama geri cekme yöntemi ile. Sadece 3-4 gün önce zaten hamile kalamam atik günler gecti diye korunmadan iliski olmustu ama ondanda bisi olmaz zaten dimi

orası için birşey diyemem canım güzel Allahımın işi belli olmaz hayırlısı olur inşallah

heeeeyyy naber kızlar kım var kım yok sınır oluyorum bu sıtenın zırt pırt sorun cıkarmasına amaaaa
gunaydın....belim çok kötü böbreklerimde bişi çıkmadı

ben biliyorum aslında yaptığımı...2 gece önce buz gibiydi hava üstüm açık, şortla yattım...sonuç tutuldum
canım yaa bak dedım ben sana usutmussundur dıyee... bugunler sıcak gıbı ama gece ınsan usuyı valla ben de sadece belıme kadr cekerım genelde carsafı gercı o da acılır hep ama olsun
dıkkat etmemız lazım bızım ozellıkle...
kas gevsetıcı falan ıcseydın ıyı gelır
TATLIM HADI GECMIS OLSUN

GUNAYDIN HERKESE... HADI TATILE AZ KALDI. NASIL BAYRAM TEMIZLIKLERI BAKLAVALAR HAZIR MI:):teytey:
valla bızımkıler gurbette olunca ben hazıra gıdıyorum artık hep arıfe yola cıkıcaz sabahtan bakalım
temızlık baklava derdım yok
hep bayramdan sonrakı hafta evımı temızlerım gelınce

valla ben annemdeyim, kayınvcalidemde laf sokuyor demin uyuz oldum...son gün gelir bizimde elimizi öperdsin diye
amaaan salla ...
kizlar biz baklavamizi actik bilemmmmbuyrunnnnnnnnnsositososito
valla sende pek hamaratsın gercı kayınvalıde eltı hep bırlıkte olunca kolay da oluyodur
ben coook severım ev baklavasını cooook
kız sen de fenasın valla ama dedıgın gıbı arada hak edıyolar...
ne kadar ısteseler bıle bızım hıssettıklerımızı anlayamazlar o yuzden hıc cabalamamak en ıyısı onlara anlatmak ıcın ...

canım ya valla en hassası bıle erkeklerın kadınların en odunundan daha odun bence ...
yanı yaradılısları oyle dıye dusunuyorum
odun derken aynı dusunmedıklerı ıcın bızı tam anlayamıyolar bu da cok normal
o yuzden beklentıye gırmemek en ıyısı

bugunlerde bızımkı ıyı sukur
dun gelmıs bugun banyo yapmamız lazım yatmadan dıo delikafadulden
koptum bende gulmekten sen yaparsan yap benı ne zorluyon kokuyommu dıom sempatiksalakcinni
ravzanurcum bunlar sıkıya gelmeden iş yapmıyolar canım hepsinin kafasını ezmek lazımmmmmm çok kızıyorum çokkkkkkkkkk kötükedihüso
evveeet bızımkı de pek bısey demıyodu
babası sormus ne var ne yok dıye ondan berı bakıom da pek ılgılı masallah

canım hayırlısı olsun tabıkı ama olmaz dıye bısey yok valla
ben ruyamda senın buraya hamıleyım yazdıgını gormustum hatırlıyosan
hayır olsun ınsalah sen yıne de sakınce bekle bakalm gelen gıden olacakmı

Lorke evet bekliyorum zaten bakalim. Arada sanci geliyo gibi ama geriye gidiyo bakalim.
Ay heycan yaptim simdi acaba olabilir mi ki ya :) Yada dünki leke neydi hmm...
Neyse fazla kurcalamamak lazim.

Lorke evet bekliyorum zaten bakalim. Arada sanci geliyo gibi ama geriye gidiyo bakalim.
Ay heycan yaptim simdi acaba olabilir mi ki ya :) Yada dünki leke neydi hmm...
Neyse fazla kurcalamamak lazim.

canım sımdı sen yıne de umutlanma tabı ...
benım bı kac ay hep 2 gun onceden leke gelıyodu sonra adetım gelıyodu ..
ama leke bazn yerlesme kanaması da olabılır dıyolar
o yuzden beklemek en guzelı gelecekse zaten adetın en gec 2 gune gellır dıye dusunyorum

naber hatuncuklar toplaşında azıcık dedikodu yapalım
ne bu böyle ya kimsecikler yok
hele bi deyin bakalım bana hamilelik belirtisinde diş eti problemi yaşayan kimdi
hani dişçi hamile olabilirsin demişti

Haklisin canim. Ama sinir bozucu bi durum normalde 35.günü hic gecmedim kürtajdan sonra bile ama neyse herseyin hayirlisi

naber hatuncuklar toplaşında azıcık dedikodu yapalım
ne bu böyle ya kimsecikler yok
hele bi deyin bakalım bana hamilelik belirtisinde diş eti problemi yaşayan kimdi
hani dişçi hamile olabilirsin demişti
kız valla kımdı hatırlamıom ama dısetı sıkıntısı oluyor ...
ama bı kac ay gecınce oluyo genelde
gecen gun gaye de demsıtı dısınde problem olmustu ...
ay valla sınır oldum kımsecıkler yok hem hem de gorunmuyo ya muhabbet tıkanıyo klaıo
sen de durum ne suan 10 gun mu var adet tarıhıne

Haklisin canim. Ama sinir bozucu bi durum normalde 35.günü hic gecmedim kürtajdan sonra bile ama neyse herseyin hayirlisi

canım suan 35 gun oldumu yanı senın

Evet canim 35 oldu bile o yüzden düsünmeye basladim bilmiyorumkismile

bebişkom hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah inşallah güzel haberler alıcaz senden
lorkem şimdi ben 19. gündeyim haftaya salı 24. gün olucak
eşim diyo ki bi kan tahlili yaptıralım 24. gün hiç sanmıyorum ama sonuç pozitif çıkarsa tatil işini iptal ettircez
her ihtimale karşı sigorta yaptırmıştık otel için işte haftaya salıyı bekliyorum adet gelmeden gidicem tahlile
ama ne biliyim her zaman ben belirti hissediyordum bu sefer eşimde belirti hissediyor açıkcası bidaha umutlanmıycam dedim ama umutlanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…