Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

naber kızlar sabah geldım nette sorun vardı gıremedım tekrr
kızlar bugün dr randevuma gidiyorum bakalım yumoşlar ne alemde gelişme varmı umarım herşey olması gerektiği gibidir
halev doktora gıttı sanırım ınsallah yumurtalrı yıne guzel gelısmıstır hersey yolundadır bakalım
4-5 yada 11 inde bakalım....ama yok bu ay göğüslerim felan acımıyor...ben hiç kalkmıyorum ki..kalkarsam su içiyorum namaz kılıyorum yatıyorum
kızım delımısın nası tutuyorsun pek hıc kalkmadan yahuuu
bızım bu 2. kacırmamız bende cok sıkıntı cekmem ama esım ıcın zor oluyo neyse bakaloım ...
hem ramazanın bereketı sahurda denılır ıkı yudum da olsa kalk yat bence

masallah yaaa ne guzel ...
gıdebılrsın de ınsallah fotosunu gorururz nıl hanımın ...
yakında bebeler basarsa burayı analar muhabbete gelemez olur bıde o var neyse gelsın de bebeler muhabbet beklesın bı kac ay :lepi:
hadi ya şu eski heyecanı yaşıyalım bari salıya kadar geri sayalım kaç gün kaldı bakiim
4 gün 4 gün sonra test yaptırcaz kaydirigubbakcemile2
hadı valla ben cars sabah yola cıkıcam ben cıkmadan sızden mujdelerı almak ıstıom edut sen bebsıkom

sağlık ocağında bhcg bakılmıyo diye duymuştum ben kıvırcığım

bızım burda anne kadın saglıgı merkezı dıye geceler bakıyo bhcg
sonucu ertesı gun verıyolar ama
bıde haftada 3 gun bakıolar ptesı cars cuma

bızım burda anne kadın saglıgı merkezı dıye geceler bakıyo bhcg
sonucu ertesı gun verıyolar ama
bıde haftada 3 gun bakıolar ptesı cars cuma

hoşgeldin kuzu hımm o zaman pazartesi erkenden gideyim bi sorayım bakalım ne dicekler ama 23. gün çıkarmı ki

kızımmmmmm ne polikliniği yaaaaa tıp merkezimi
ya ben gebelik testlerini bile burda eczaneden alamıyorum sadece 4 5 tane eczane var onlarda eşimöi tanıyo mecbur trabzona gittikçe toplu alıyorum

bak kıvırcık senin komşun falan varsa orda onun adına giriş yaptırsın eşin hastaneden sonra kendi istem yapsın senin kanını alsın gitsin versin

hoşgeldin kuzu hımm o zaman pazartesi erkenden gideyim bi sorayım bakalım ne dicekler ama 23. gün çıkarmı ki

bılmem kııı
degere baglı sen yıne de gıt sansını dene baska yapacak bısey yok
olmadı ankaraya gıdınce baktıramazmısın arıfe gunu mu gıdeceksınız

bak kıvırcık senin komşun falan varsa orda onun adına giriş yaptırsın eşin hastaneden sonra kendi istem yapsın senin kanını alsın gitsin versin
tamamda kan almada ki herkes tanıyor beni o kadar çok test yaptırdıkki

senin 2aydır gecikmeli olmuomu kızım sen 28 die hesap edion.23.gun idrarda çıkmaz kandada duşukde olsa çıkar heralde.ben beklediğim adete 5gun kala idrar yapmıştım çıkmamıştı gecikmeden sonra 4.gunde oğrenmiştim

bılmem kııı
degere baglı sen yıne de gıt sansını dene baska yapacak bısey yok
olmadı ankaraya gıdınce baktıramazmısın arıfe gunu mu gıdeceksınız
yok canım büyük ihtimal bayram günü çıkıcaz yola ya bizim derdimiz tahlili yaptıralım ki ona göre doktorla konuşalımda daha eşim trabzona gidip tatili iptal ettireccek burdan gitmeden halletmemiz lazım yoksa ben ankaradada yaptırırım sorun olmaz

Kivircikk
Hadi bayram sekerimiz senden olsunnnn
Yap bea bir surprizzz

ayy inşallah canım yaaa dua edin nolur

sorma ben neler çekiyorum burda ah ahh

erkenden idrarda çıkmaz ki garanti sonuç alalım ki ona göre doktorla konuşup tati,l işini iptal ettircez

taktın şu tatil iptal işine....aaaaaaaaa....gelsin de bebiş giden paran olsun deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…