- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.541
halev doktora gıttı sanırım ınsallah yumurtalrı yıne guzel gelısmıstır hersey yolundadır bakalımkızlar bugün dr randevuma gidiyorum bakalım yumoşlar ne alemde gelişme varmı umarım herşey olması gerektiği gibidir
kızım delımısın nası tutuyorsun pek hıc kalkmadan yahuuu4-5 yada 11 inde bakalım....ama yok bu ay göğüslerim felan acımıyor...ben hiç kalkmıyorum ki..kalkarsam su içiyorum namaz kılıyorum yatıyorum
masallah yaaa ne guzel ...Günaydın kızlar bende aradım Sebin'i. Bebişinin sesini duydum telefonda... Edepsiz kızım diyor :) hiç susmuyormuş,ağlıyormuş :) Tütütüt maaşallah 3800gr 55cm doğmuş.
Allahım analı babalı büyütsün... Sağlık sıhhat versin ömrü boyunca.
Sebinimiz de iyiymiş fakat dikişlerinde ağrıları çok oluyormuş.Sanırım bunun nedenide diyabet olması biraz.Sebin'in herkese selamları var.
Nil kızımızda artık topicimize geldiiii... git gide kalabalıklaşıyoruz.Allah hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bu topic gün gelecek bebişlerin baskınına uğrayacak :))
hadı valla ben cars sabah yola cıkıcam ben cıkmadan sızden mujdelerı almak ıstıom edut sen bebsıkomhadi ya şu eski heyecanı yaşıyalım bari salıya kadar geri sayalım kaç gün kaldı bakiim
4 gün 4 gün sonra test yaptırcaz kaydirigubbakcemile2
sağlık ocağında bhcg bakılmıyo diye duymuştum ben kıvırcığım
sorma ben neler çekiyorum burda ah ahhbu ne sıkıntı yahu derde bak allah alla ne gıcık biyermiş burasııı gıcık oldum
erkenden idrarda çıkmaz ki garanti sonuç alalım ki ona göre doktorla konuşup tati,l işini iptal ettirceze idrar ver o zaman önce...
bızım burda anne kadın saglıgı merkezı dıye geceler bakıyo bhcg
sonucu ertesı gun verıyolar ama
bıde haftada 3 gun bakıolar ptesı cars cuma
valla bugunlerde ınternette sorunlar var zaten haberlerde yazıyodu ama belkı telefonlarda da sorunlar vardırşirket tam kaos oldu...crm çalışmıyordui şimide dış hatları arayamıyoruz:)))
Gunaydin kizlarr
Ay kim online gozukmuuoooo
kızımmmmmm ne polikliniği yaaaaa tıp merkezimi
ya ben gebelik testlerini bile burda eczaneden alamıyorum sadece 4 5 tane eczane var onlarda eşimöi tanıyo mecbur trabzona gittikçe toplu alıyorum
Ay kim online gozukmuuoooo
hoşgeldin kuzu hımm o zaman pazartesi erkenden gideyim bi sorayım bakalım ne dicekler ama 23. gün çıkarmı ki
canım yaa ınsallah bundan sonrası sıkıntısız ve cok guzel gecer ...Lorkeecim daha iyiyim
3 gundur cikarmiyorumm
Mide bulantilari 3 ay surdu
Alllah kimseye yasatmasin cok perisan oldum
mugi ben seni facede ekledim kabul etmedin mafoldumben
mugi ben seni facede ekledim kabul etmedin mafoldumben
tamamda kan almada ki herkes tanıyor beni o kadar çok test yaptırdıkkibak kıvırcık senin komşun falan varsa orda onun adına giriş yaptırsın eşin hastaneden sonra kendi istem yapsın senin kanını alsın gitsin versin
hoşgeldin kuzu hımm o zaman pazartesi erkenden gideyim bi sorayım bakalım ne dicekler ama 23. gün çıkarmı ki
tamamda kan almada ki herkes tanıyor beni o kadar çok test yaptırdıkki
yok canım büyük ihtimal bayram günü çıkıcaz yola ya bizim derdimiz tahlili yaptıralım ki ona göre doktorla konuşalımda daha eşim trabzona gidip tatili iptal ettireccek burdan gitmeden halletmemiz lazım yoksa ben ankaradada yaptırırım sorun olmazbılmem kııı
degere baglı sen yıne de gıt sansını dene baska yapacak bısey yok
olmadı ankaraya gıdınce baktıramazmısın arıfe gunu mu gıdeceksınız
Kivircikk
Hadi bayram sekerimiz senden olsunnnn
Yap bea bir surprizzz
sorma ben neler çekiyorum burda ah ahh
erkenden idrarda çıkmaz ki garanti sonuç alalım ki ona göre doktorla konuşup tati,l işini iptal ettircez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?