- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.561
yok tatlım ben normalde hep 24 ile 27. gün arası olurumsenin 2aydır gecikmeli olmuomu kızım sen 28 die hesap edion.23.gun idrarda çıkmaz kandada duşukde olsa çıkar heralde.ben beklediğim adete 5gun kala idrar yapmıştım çıkmamıştı gecikmeden sonra 4.gunde oğrenmiştim
kıss senin kocan kan alamıyo mu
taktın şu tatil iptal işine....aaaaaaaaa....gelsin de bebiş giden paran olsun deli
yok tatlım ben normalde hep 24 ile 27. gün arası olurum
ilk defa geçen ay 30. gün oldu
ay inşallah anneme çekmişimdir annemde hep düzenli adet olurmuş sonra bi ay 3 ya da 4 gün adeti gecikirmiş annem hemen anlarmış demekki bidahaki ay hamile olcam diye olurmuş opuyorumnanaktan
hadi inşallah şeker
normalde alıyo ama benden alamaz ki dayanamaz bana
canım benim kıyamaz kiiiii
kaç kere ısrar ettim almadı Şeniz
öyle deme ya mal canın yongası demişler dünyanın parası bebişimizin o paraya ihtiyacı var eşim askere gidicek daha çok ihtiyacımız var 100 liraya bile
aslında ben tatile bile gitmeyelim diye ısrar ettim ama eşim çok istedi kıramadım
yok canım bu sefer akıllandım hiç idrtar la falan ugraşmıycamkvrckım bekle erken daha test falan yaptırma salı gününü bekle canım
sonra benim gibi olmadıdiye üzülme yok yere
dur anlamadım ya da kaçırdım tatil neden iptal oluyor?
yok canım büyük ihtimal bayram günü çıkıcaz yola ya bizim derdimiz tahlili yaptıralım ki ona göre doktorla konuşalımda daha eşim trabzona gidip tatili iptal ettireccek burdan gitmeden halletmemiz lazım yoksa ben ankaradada yaptırırım sorun olmaz ayy inşallah canım yaaa dua edin nolur
öyle deme ya mal canın yongası demişler dünyanın parası bebişimizin o paraya ihtiyacı var eşim askere gidicek daha çok ihtiyacımız var 100 liraya bile
aslında ben tatile bile gitmeyelim diye ısrar ettim ama eşim çok istedi kıramadım
kızlar şu tupperware kullananız varmı? alsammı bilmedim
canım benım annem sattı bı ara kendı de kullanıo hala
bazı urunlerı guzel cıdden bu ara da ındırım varmıs sanırım
kardesım aldı ceyızıne saklama kaplarından
yengem dıo mesela abıme bak maydonozu koy 15 gun duruyo ıcınde dıo
abımde ya manyakmısnız nıye maydonozu 15 gun bekletıyosunuz yıyelım gıtsın dıo delikafadulden
canım şimdi biz 2 hafta içinde burdan ankara ankaradan antalya toplam 40 saat yolculuk yapıcaz ki ankara içindeki yolculukları saymıyorum
bide ben normalde tatile gittigimde fazla suya girmem 5 günde toplasan 3 saat girmem yine de tatilden dönünce en agır antibiyotikleri kullanırım çok fazla enfeksiyon kapıyorum
sırf bu yüzden tatil için sigorta yaptırdık bi sorun olurda gidemezsek paramızı geri alabilicez
ben diyorum ki eger hamileysem tatili iptal ettirelim hiç riske girmeyelim nasıl olsa daha çok gideriz tatile
ama kızlar bebege bişi olmaz saçmalama tatil iptal edilmez diyor
bide şöyle bi sorun var olurda biz tatilki iptal edersek
ve deger düşerde bebek giderse
eşim çok üzülcek çünkü bu tatili çok istiyor bende kararsız kaldım iştye
en iyisi tahlili yaptırcaz doktora sorcaz gitmeyin derse iptal ettircez böyle işte
canım benım annem sattı bı ara kendı de kullanıo hala
bazı urunlerı guzel cıdden bu ara da ındırım varmıs sanırım
kardesım aldı ceyızıne saklama kaplarından
yengem dıo mesela abıme bak maydonozu koy 15 gun duruyo ıcınde dıo
abımde ya manyakmısnız nıye maydonozu 15 gun bekletıyosunuz yıyelım gıtsın dıo delikafadulden
canım hamileysen denize girmezsin olur biter eşinle başbaşa bir tatil yaparsın ohhh
benim fırsatım olsaydı inan yapardım
daha doğrusu düşünemedim
yoksa mayısta giderdim tatile güney gibisi var mı?
gidiş gelişi de uçakla yapmaya çalışın yada kendi aracınız varsa onunla yapmaya çalış
derim
kızlar şu tupperware kullananız varmı? alsammı bilmedim
alabılırsın bence o zamanhadi ya burası nemli oldugu için herşey çok çabuk kötü oluyor bende alsam ya o zaman
eduta katılıyorum bencede tatıl kutlama ıcın super fıkır yaaben senin yerinde olsam...hele hamileysem kesin giderim tatile kutlarım...süper olur hatta...denize girmem yeri gelir ama
bıttı canım dun duasını yaptıklorkee mukabele bittimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?