- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.581
ben yemeğe geçiyorum kızlar
oruçlu olan arkadaşlar kusura bakmayın
ben yemeğe geçiyorum kızlar
oruçlu olan arkadaşlar kusura bakmayın
evet kullanıyorum kapları süper gıdalar günlerce bozulmuyoo
HELVAM geldinmi ne dedi doktor
Kızlaaarr ben geldiiiimm... Hemencik gittim Sebin'in Nil Prensesini gördüüüümmm... Çok şekeeerrrr..
Tam bir Nil prenses... Çok kibar bir hanım... Yalnız biraz oburişko :) Annesinin memesinden çekmeye gelmiyor hemen ağlamaya başlıyor. Resmini çekemedim minik kızımızın çünkü babası şimdilik resminin internete konulmasını istemiyor. E kıskanıyor haliyle :))
Allah hepimize öyle sağlıklı minişler nasip eder inşallah...
Sebinin ağrısı çok fazla.Yazık kız zor yürüyor,zor hareket ediyor ama gittiğimde ağrı kesici vermişlerdi o biraz rahatlattı.Sanırım o da 1-2 güne düzelir.
geldim çikolatam benim oku oku anca bitti sayfalar. bir tane yumurtam gelişmiş ama 18mm olmuş bugün yada yarın ilişki önerdi pazar günüde iğnelerini vurul dedi ama benim sınavım var bu haftasonu eşimde çalışıyor sınavımda küçükesat da ve orda iğneyi vurduracak yer bulabilirmiyim acaba sınava girmesem mi diyorum çünkü kesin kaldım biliyorum bilmiyorumkismile
hayırlısı olsun canım dedıgın gıbı calısmalara baslayabılrısınız artık ..Lorke yok canim ya dün aksam geldi. Olsun ama üzülmedim zaten olsa süpriz olurdu cünkü
planli degíldi.
Artik dünde dedigim gibi start verebiliriz calismalara süprizzzzz
Tupperlerden bendede var bisürü annem almisti hep ceyizime ama gercekden cok kullanisli
maasalllahhh ... ne guzel ya... babası ızın vermemekte haklı kendınce ama bızde cok merak edıcezKızlaaarr ben geldiiiimm... Hemencik gittim Sebin'in Nil Prensesini gördüüüümmm... Çok şekeeerrrr..
Tam bir Nil prenses... Çok kibar bir hanım... Yalnız biraz oburişko :) Annesinin memesinden çekmeye gelmiyor hemen ağlamaya başlıyor. Resmini çekemedim minik kızımızın çünkü babası şimdilik resminin internete konulmasını istemiyor. E kıskanıyor haliyle :))
Sebinin ağrısı çok fazla.Yazık kız zor yürüyor,zor hareket ediyor ama gittiğimde ağrı kesici vermişlerdi o biraz rahatlattı.Sanırım o da 1-2 güne düzelir.
canım bence cok guzel tek va kalıtelı bı yumurta olması yeterlı zaten ...geldim çikolatam benim oku oku anca bitti sayfalar. bir tane yumurtam gelişmiş ama 18mm olmuş bugün yada yarın ilişki önerdi pazar günüde iğnelerini vurul dedi ama benim sınavım var bu haftasonu eşimde çalışıyor sınavımda küçükesat da ve orda iğneyi vurduracak yer bulabilirmiyim acaba sınava girmesem mi diyorum çünkü kesin kaldım biliyorum bilmiyorumkismile
Kızlaaarr ben geldiiiimm... Hemencik gittim Sebin'in Nil Prensesini gördüüüümmm... Çok şekeeerrrr..
hayırlısı olsun canım dedıgın gıbı calısmalara baslayabılrısınız artık ..
hadı bakalım guzel haberler gelır ınsallah en kısa zamanda
maasalllahhh ... ne guzel ya... babası ızın vermemekte haklı kendınce ama bızde cok merak edıcez
neyse hayırlısı beklerız bakalım artık
ınsallah agrıları da hemen azalır epıdural mı olmustu sezeryanı
canım bence cok guzel tek va kalıtelı bı yumurta olması yeterlı zaten ...
sen ıgne ısını dusun bakalım sınav cıkısı vurulursun sınav erken saatteyse
Lorke yok canim ya dün aksam geldi. Olsun ama üzülmedim zaten olsa süpriz olurdu cünkü
planli degíldi.
Artik dünde dedigim gibi start verebiliriz calismalara süprizzzzz
Tupperlerden bendede var bisürü annem almisti hep ceyizime ama gercekden cok kullanisli
kızımm hangi ara gittin geldin maşallah yani:))) iyi etmişsin ne guzel emsin anneyi tabi çabuk buyusun:) kaç gun daha kalacakmış
bir yumurta bile olsa tutabilir allahın takdiri bence bu sefer gun aşırı deneyin en az bir hafta geçenki gibi hergun yapmayın yorar.bulamazsan eve gidince o tarafta vurul
edut gittimi bende şimdi tupperware den 3 tane kap aldım acayip indirime girmiş
HELVAM biliyomusun benim hamile kaldığım ay doktora yumurta kontrolü için gittiğimde tam 18 mm idi ve iki gün sonra çatlatma iğnesi yaptırmıştım ve hamile kalmıştım inşallah sende hamiş olursunn
edut gittimi bende şimdi tupperware den 3 tane kap aldım acayip indirime girmiş
internettenmi aldın
geldim çikolatam benim oku oku anca bitti sayfalar. bir tane yumurtam gelişmiş ama 18mm olmuş bugün yada yarın ilişki önerdi pazar günüde iğnelerini vurul dedi ama benim sınavım var bu haftasonu eşimde çalışıyor sınavımda küçükesat da ve orda iğneyi vurduracak yer bulabilirmiyim acaba sınava girmesem mi diyorum çünkü kesin kaldım biliyorum bilmiyorumkismile
kızımm hangi ara gittin geldin maşallah yani:))) iyi etmişsin ne guzel emsin anneyi tabi çabuk buyusun:) kaç gun daha kalacakmış
maasalllahhh ... ne guzel ya... babası ızın vermemekte haklı kendınce ama bızde cok merak edıcez
neyse hayırlısı beklerız bakalım artık
ınsallah agrıları da hemen azalır epıdural mı olmustu sezeryanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?