Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

benımde markete eczaneye elektrıkcıye gıtmem lazım
bı cıkayım en ıyısı ...
hıc evden cıkmak ıstemıyorum

Lorke yok canim ya dün aksam geldi. Olsun ama üzülmedim zaten olsa süpriz olurdu cünkü
planli degíldi.
Artik dünde dedigim gibi start verebiliriz calismalara süprizzzzz

Tupperlerden bendede var bisürü annem almisti hep ceyizime ama gercekden cok kullanisli

Kızlaaarr ben geldiiiimm... Hemencik gittim Sebin'in Nil Prensesini gördüüüümmm... Çok şekeeerrrr..
Tam bir Nil prenses... Çok kibar bir hanım... Yalnız biraz oburişko :) Annesinin memesinden çekmeye gelmiyor hemen ağlamaya başlıyor. Resmini çekemedim minik kızımızın çünkü babası şimdilik resminin internete konulmasını istemiyor. E kıskanıyor haliyle :))
Allah hepimize öyle sağlıklı minişler nasip eder inşallah...
Sebinin ağrısı çok fazla.Yazık kız zor yürüyor,zor hareket ediyor ama gittiğimde ağrı kesici vermişlerdi o biraz rahatlattı.Sanırım o da 1-2 güne düzelir.

HELVAM geldinmi ne dedi doktor

geldim çikolatam benim oku oku anca bitti sayfalar. bir tane yumurtam gelişmiş ama 18mm olmuş bugün yada yarın ilişki önerdi pazar günüde iğnelerini vurul dedi ama benim sınavım var bu haftasonu eşimde çalışıyor sınavımda küçükesat da ve orda iğneyi vurduracak yer bulabilirmiyim acaba sınava girmesem mi diyorum çünkü kesin kaldım biliyorum bilmiyorumkismile

kızımm hangi ara gittin geldin maşallah yani:))) iyi etmişsin ne guzel emsin anneyi tabi çabuk buyusun:) kaç gun daha kalacakmış

bir yumurta bile olsa tutabilir allahın takdiri bence bu sefer gun aşırı deneyin en az bir hafta geçenki gibi hergun yapmayın yorar.bulamazsan eve gidince o tarafta vurul

hayırlısı olsun canım dedıgın gıbı calısmalara baslayabılrısınız artık ..
hadı bakalım guzel haberler gelır ınsallah en kısa zamanda

maasalllahhh ... ne guzel ya... babası ızın vermemekte haklı kendınce ama bızde cok merak edıcez
neyse hayırlısı beklerız bakalım artık
ınsallah agrıları da hemen azalır epıdural mı olmustu sezeryanı
canım bence cok guzel tek va kalıtelı bı yumurta olması yeterlı zaten ...
sen ıgne ısını dusun bakalım sınav cıkısı vurulursun sınav erken saatteyse

oyy yerim ben o prensesi
ayy çok merak ettim hem sebini hem bebişi
kısa zamanda hastaneden çıkarlar inş.

evet canım drumda öle dedi tek yumurta daha iyi diye hayırlısı artıkın, karar verdim sabah 8 de vurulacağım canım sınava girmeden

hayırlısı olsun bebişim dediğin gibi çalışmalara start verirsiniz ve umarım en kısa zamanda fazla beklemeden yine hamiş haneri verirsin bizlere

ay maşallah canım ya iyi olmalarına çok sevindim

evet canım tek yumurta bile yeterli herşeyin hayırlısı kaliteli olsun tek olsun sorun değil yani gün aşırı önerdi drum hergün yapılan ilişkiyi sordum kaliteyi düşürüyor dedi neyse artıkın zaten bizde gün aşırı yapıyorduk hep hayırlısı olur inşallah

bu arada eşimin eski test sonuçlarını gösterdim druma hemen burda da versin ki vakit kaybetmeyelim aşılamaya geçeriz dedi tek neden sperm düşüklüğü ise hiç sorun yok her türlü hamile kalma şansın var dedi yani beni güzel aydınlatıyor sağolsun drum

HELVAM biliyomusun benim hamile kaldığım ay doktora yumurta kontrolü için gittiğimde tam 18 mm idi ve iki gün sonra çatlatma iğnesi yaptırmıştım ve hamile kalmıştım inşallah sende hamiş olursunn

HELVAM biliyomusun benim hamile kaldığım ay doktora yumurta kontrolü için gittiğimde tam 18 mm idi ve iki gün sonra çatlatma iğnesi yaptırmıştım ve hamile kalmıştım inşallah sende hamiş olursunn

hımmmmmmmmm umarım benimki de seninki gibi olur inşallah canım pazar günü vurulacağım sabah 8 de Allahım çok bekletmez inşallah özlemimizi

edut gittimi bende şimdi tupperware den 3 tane kap aldım acayip indirime girmiş

bu arada tupperware ne demek hiç anlamam ne indirimi

Canım küçükesatta nerede gireceksin sınava.? Ben esatta oturuyorum biliyorsun... 3 aspavalar var Altunbilekler marketin karşısında orda Esat polikliniği var orda vurulabilirsin.ben orda yaptırıyordum.

kızımm hangi ara gittin geldin maşallah yani:))) iyi etmişsin ne guzel emsin anneyi tabi çabuk buyusun:) kaç gun daha kalacakmış

valla eşime birazcık şirinlik yapıp izin aldım burdan bindim ankaraya kurtuluşta indim ordan taksiyle geçtim.daha öncesinde hastaneyi aradım ziyaret saati var mı dedim özel odalar için yok dedi adam.Meğersem varmış.Ben gittim tam yemek saatiydi elimi kolumu sallaya sallaya çıktım odaya.Kimse hoop hemşerim nereye gidiyosun demedi. Sebin çok şaşırdı nasıl geçtin aşağıdan diye :) Sanırım şansıma denk geldi.

Evet canım epidural yapmışlar... ben korkuyordum diyor epiduralden ama hiç bişi hissetmedim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…