Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

burda bi bayan var o satıyo ondan aldım.
HELVAM tupperware çok kaliteli plastik kaplar gıdaları çok uzun süre taze saklayabiliyosun

anladım canım ne kadara aldın peki

evet biliyorum tatlım gireceğim okul kocatepe mimar kemal anadolu lisesi canım sabah giderken bizim ordaki poliklinilerden birine vurduracağım canım ama oraya yakın mı senin dediğin orda da yaptırabilirim eğer bizim orda yaptıramazsam

Evet canım epidural yapmışlar... ben korkuyordum diyor epiduralden ama hiç bişi hissetmedim diyor.

ıyı ya sevındım guzel
ya bızım arkadasta epıdural sezeryan olmustu
onun da cok sancısı oldu
bıde sonrasında basagrısı yapmıs o epıduralde vurdukları ıgne 10 gun bebegımle ılgılenemedım dogru durust dedı
merak ettım belkı bunyeden bunyeye farkeddıyodur

yavrucanlar iyi akşamlar iyi haftasonları öpüyorum hepinizi iyi bakın kendinize hoşcakalın

hıımm mimar kemal lisesine uzak canım benim dediğim yer... Bazıları eczanede de vurduruyormuş.Bir eczaneyede sorabilirsin.

sanırım bünyeden bünyeye farkediyor birde epidural yapılırken hareketsiz kalmak lazım... başını çok oynatmayacakmışsın... salı günü görümcem hemoroid ameliyatı oldu ona da epidural yapmışlar sonrasında acayip baş ağrısı ve mide bulantısı çekti hemşire" başını oynatmışsın" demiş. Epidural yapılınca mümkün olduğunca hareketsiz kalmak lazım.

bunuda ogrendıgımız ıyı oldu
hemsırede komık nıe yapmadan once soylemıyoda
yaptıktan sonra basını oynatmıssın dıyor kı :uhm:

bunuda ogrendıgımız ıyı oldu
hemsırede komık nıe yapmadan once soylemıyoda
yaptıktan sonra basını oynatmıssın dıyor kı :uhm:

bence de lorkee yapmadan söyleyememiş
aynı beniö şeker testindeki hemşire gibi olmuş yaaa
lorkemm insanlar dilinin ucuyla konuşuyor

kızlar allah kandil gecesi hürmetine allah hepimize hayırlı zamanda evlatlarımızı nasip etsin inşallah....hepinizi çok seviyorum kuzularım

canlarım kadir gecenizi kutlarımmmmm a.s.

kvrck tan haber varmı diye girdm ama yok galiba...neyse yarına artık
edutcancım canım benim rabbim razı olsun merak etmişsin
kuzum ya salı gidicem işte bakalım kızlar saglıkocagı yapmıyo diyolar ama bi sorucam yapıyolarsa yaptırırım yapmıyolarsa artık hastaneye gidip orda yaptırcam salı günü 24. gün oluyor en geç 28. gün adet olcam desek 4 gün öncesi oluyor artık çıkar herhalde bhcg de bakalım kısmet

çıkr bacım...benmimde bugün eski adetimin omama gereken günü ama bebişin gittiği güne göre alırsak 5 günüm var....idarda yok tabi baktım...allahtan kadir gecesinde olmadımda camiye gidicem allah kısmett ederse...

Hz. Aişe (radıyallâhu anhâ) anlatıyor: "Ey Allah'ın Resülü, dedim, şâyet Kadir gecesine tevâfuk edersem nasıl dua edeyim?" Şu duayı okumamı söyledi: "Allahümme inneke afuvvun, tuhibbu'l-afve fa'fu anni. (Allahım! Sen affeedicisin, affı seversin, beni affet)
affedilenlerden olabimemiz ümidiyle kızlar...

günaydın canlarım geçmiş kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…