- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.601
burda bi bayan var o satıyo ondan aldım.
HELVAM tupperware çok kaliteli plastik kaplar gıdaları çok uzun süre taze saklayabiliyosun
Canım küçükesatta nerede gireceksin sınava.? Ben esatta oturuyorum biliyorsun... 3 aspavalar var Altunbilekler marketin karşısında orda Esat polikliniği var orda vurulabilirsin.ben orda yaptırıyordum.
valla eşime birazcık şirinlik yapıp izin aldım burdan bindim ankaraya kurtuluşta indim ordan taksiyle geçtim.daha öncesinde hastaneyi aradım ziyaret saati var mı dedim özel odalar için yok dedi adam.Meğersem varmış.Ben gittim tam yemek saatiydi elimi kolumu sallaya sallaya çıktım odaya.Kimse hoop hemşerim nereye gidiyosun demedi. Sebin çok şaşırdı nasıl geçtin aşağıdan diye :) Sanırım şansıma denk geldi.
Evet canım epidural yapmışlar... ben korkuyordum diyor epiduralden ama hiç bişi hissetmedim diyor.
Evet canım epidural yapmışlar... ben korkuyordum diyor epiduralden ama hiç bişi hissetmedim diyor.
anladım canım ne kadara aldın peki
evet biliyorum tatlım gireceğim okul kocatepe mimar kemal anadolu lisesi canım sabah giderken bizim ordaki poliklinilerden birine vurduracağım canım ama oraya yakın mı senin dediğin orda da yaptırabilirim eğer bizim orda yaptıramazsam
ıyı ya sevındım guzel
ya bızım arkadasta epıdural sezeryan olmustu
onun da cok sancısı oldu
bıde sonrasında basagrısı yapmıs o epıduralde vurdukları ıgne 10 gun bebegımle ılgılenemedım dogru durust dedı
merak ettım belkı bunyeden bunyeye farkeddıyodur
sanırım bünyeden bünyeye farkediyor birde epidural yapılırken hareketsiz kalmak lazım... başını çok oynatmayacakmışsın... salı günü görümcem hemoroid ameliyatı oldu ona da epidural yapmışlar sonrasında acayip baş ağrısı ve mide bulantısı çekti hemşire" başını oynatmışsın" demiş. Epidural yapılınca mümkün olduğunca hareketsiz kalmak lazım.
bunuda ogrendıgımız ıyı oldu
hemsırede komık nıe yapmadan once soylemıyoda
yaptıktan sonra basını oynatmıssın dıyor kı :uhm:
edutcancım canım benim rabbim razı olsun merak etmişsinkvrck tan haber varmı diye girdm ama yok galiba...neyse yarına artık
canlarım kadir gecenizi kutlarımmmmm a.s.
edutcancım canım benim rabbim razı olsun merak etmişsin
kuzum ya salı gidicem işte bakalım kızlar saglıkocagı yapmıyo diyolar ama bi sorucam yapıyolarsa yaptırırım yapmıyolarsa artık hastaneye gidip orda yaptırcam salı günü 24. gün oluyor en geç 28. gün adet olcam desek 4 gün öncesi oluyor artık çıkar herhalde bhcg de bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?