Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın bafocum hoşgeldin dikkat et kendine dışarıda durmaya çalış etkilemesin boya seni ve bebişi

günaydınnlaropuyorumnanaktan
nasılsınız şekerler?
ayyy boya kokusu bafo çok kötü olur
fırsatın varsa bugün işyerinden kaç derim

günaydın kızlar
biraz önce saglık ocagına gittim ben bhcg yapılıyo mu diye sorcaktım yarın gidip yaprırayım ona göre diye
doktor gelmişken ver tahlili dedi
bende verdim kan tahlilimi saat 2 de çıkacak sonuç gidip alıcam
daha 5 gün var adet gününü çıkar mı sizce bhcg de varsa gebelik

şaka gibi ya ofis boyanıyo... haftasonu yapmamışlar burnumun dibinde öfkötükedihüso

durma çok içerde sen...bu arada o link bir yarışmaymış...1.ciyi destekliyorlar ve kazanırlarsa alışveriş yapıp yaşlılara alıp verecekler...hediye beymenden ama olsun:)

gebelik varsa çıkar bence
düşük olsada çıkar

günaydın kıvırcığım bence çıkar kanda geç döllenme olmadığı sürece canım umarım hayırlısı olur inşallah

gebelik varsa çıkar bence
düşük olsada çıkar

günaydın kıvırcığım bence çıkar kanda geç döllenme olmadığı sürece canım umarım hayırlısı olur inşallah

ya kızlar düşük çıkarda ne kadar düşük çıkar ama
şimdi 10 falan çıkarsa sevincekmiyim kaç çıkması lazım yani

Kıvırcıkım hayırlısı olsun kan kesin sonuç verir derlerya inşallah çıkar

günaydın kızlar bayadır giremiyorum nassınız ben hala kötüyüm yavvvvvvvvvvvvvvvvv geçmiyo bu bulntılar herşeyden tiksiniyorum ya şuan kendimi zor tutuyorum niye bilin bakalım face bi arkadaş profiline mangal fotosu eklemiş kusmak üzereyim şaka gibi ya.........
herkişler nasıl kıvırcıkım hakkında hayırlısı olsun kuzum..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…