Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ay yazık sana kuzum...geçecek az kaldı inşallah...beyaz leblebi iyi gelir ama denedinmi

canım benim ya seninde bulantılarla başın dertte kıyamam rabbim şifalar versin inşallah kuzum ya
sagol canım ya bakalım kısmet nasıl olcak sonuç

ne kadr uzun surdu bulantın canım ya 16.haftada geçio diorlar mügenin geçmiş bir hafta daha sabret

kıvırcığım çıkar şekerim saat 12.00 demi çıkcak :Saruboceq:

ay yazık sana kuzum...geçecek az kaldı inşallah...beyaz leblebi iyi gelir ama denedinmi

yedim canım çubuk kraker beyaz leblebi hiç irinin faydası olmuyo bazen geçiyo artık galiba diyorum ama nerde 15 haftalık olduk allahın izniyle inşallah 4 bitince geçer diye umut ediyoruz doğru dürüst beslenemiyorumda bişe yediğim yok ama çok şükür kuzucuğum sağlıklıymış haftasına göre kilosu iiymiş kocacım 4gözle canımın bişiler isticeği günü bekliyor..........

canım ya seni çok iyi anlıyorum benimde geçti gibi çok şükür ama bazı şeylere karşı hala devam ediyo mesela dolap kokusuu :)))

saat 2 de çıkar dedi canım ama benim adet belirtilerim başladı bile yarın olucam galiba canım sıkıldı şimdi

kvrckım....hayırlısı olsun demedikmi?....aaaaa bebiş gelmezse tatile gidip orada yaparsınız sizde:))) artı hamilelikle adetin belirtileri aynı...bak bana adet olacağım tarihi bile bilmiyorum bu ay

amin canım ya eşime tahlil yaptırdıgımı söylemedim

söyleme canım sonuç çıkınca söylersin şimdi heyecan yapar üzülmesin ki inşallah güzel bir haber verirsin bizlere Allahımın izniyle canım

günaydın canım hoşgeldin benim bi arkadaşımında mide bulantısı 4-5 ay sürdü neredeyse ve hastanede yattı serumla beslendi genellikle sen ona göre iyisin tatlım geçer merak etme.

saat 2 de çıkar dedi canım ama benim adet belirtilerim başladı bile yarın olucam galiba canım sıkıldı şimdi

canım herşeyin hayırlısı sıkma canını olmazsa da eşinle güzelce tatilinizi yapar gelirsiniz sizin içinde iyi olur

canım benim tabi olmama ihtimali de var ama inşallah olurr dur bakalım sonuç çıksın düşünmemeye çalış
haklısın canım 3 buçuk saat sonra ögreniriz artık kısmet

söyleme canım sonuç çıkınca söylersin şimdi heyecan yapar üzülmesin ki inşallah güzel bir haber verirsin bizlere Allahımın izniyle canım
.
evet bende öyle düşündüm sonucu alınca arar söylerim artık
inşallah hayırlı haberler veririm

kvrckım....hayırlısı olsun demedikmi?....aaaaa bebiş gelmezse tatile gidip orada yaparsınız sizde:))) artı hamilelikle adetin belirtileri aynı...bak bana adet olacağım tarihi bile bilmiyorum bu ay

evet canım ya bu sefer teselli ikramiyemiz var en azından rahatça agua parka gidebilirim buda güzel kaydirigubbakcemile2

canlarım dün iğnemi 10,30 da vuruldum çok şükür ne dicem bu aşılama için çok uğraşıyormuyuz evrakları toplama bakımından

kuzu alsında 1 saatte çıkıyor ama ordamı çalışıyorlarmış, hastaneyemi yolluyorlar acaba

canlarım dün iğnemi 10,30 da vuruldum çok şükür ne dicem bu aşılama için çok uğraşıyormuyuz evrakları toplama bakımından

ben iki kere aşılama yaptırdım ama hiç evrak toplamadım rapor çıkarmadım sanırım rapor şu pahalı iğneler varya onlar için çıkıyo bi de helvam sen medicanada kime gidiyodun
ablam doğumu orda yaptı ve çok mağdur oldu doktor zamanında gelmedi ve saatlerce fazla sancı çekti az kalsın ayakta doğurcaktı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…