- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.641
amin canım ya eşime tahlil yaptırdıgımı söylemedim
günaydın kızlar bayadır giremiyorum nassınız ben hala kötüyüm yavvvvvvvvvvvvvvvvv geçmiyo bu bulntılar herşeyden tiksiniyorum ya şuan kendimi zor tutuyorum niye bilin bakalım face bi arkadaş profiline mangal fotosu eklemiş kusmak üzereyim şaka gibi ya.........
herkişler nasıl kıvırcıkım hakkında hayırlısı olsun kuzum..........
canım benim ya seninde bulantılarla başın dertte kıyamam rabbim şifalar versin inşallah kuzum yagünaydın kızlar bayadır giremiyorum nassınız ben hala kötüyüm yavvvvvvvvvvvvvvvvv geçmiyo bu bulntılar herşeyden tiksiniyorum ya şuan kendimi zor tutuyorum niye bilin bakalım face bi arkadaş profiline mangal fotosu eklemiş kusmak üzereyim şaka gibi ya.........
günaydın kızlar bayadır giremiyorum nassınız ben hala kötüyüm yavvvvvvvvvvvvvvvvv geçmiyo bu bulntılar herşeyden tiksiniyorum ya şuan kendimi zor tutuyorum niye bilin bakalım face bi arkadaş profiline mangal fotosu eklemiş kusmak üzereyim şaka gibi ya.........
söyleme hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun....
günaydın kızlar
biraz önce saglık ocagına gittim ben bhcg yapılıyo mu diye sorcaktım yarın gidip yaprırayım ona göre diye
doktor gelmişken ver tahlili dedi
bende verdim kan tahlilimi saat 2 de çıkacak sonuç gidip alıcam
daha 5 gün var adet gününü çıkar mı sizce bhcg de varsa gebelik
ay yazık sana kuzum...geçecek az kaldı inşallah...beyaz leblebi iyi gelir ama denedinmi
kıvırcığım çıkar şekerim saat 12.00 demi çıkcak :Saruboceq:
saat 2 de çıkar dedi canım ama benim adet belirtilerim başladı bile yarın olucam galiba canım sıkıldı şimdi
amin canım ya eşime tahlil yaptırdıgımı söylemedim
saat 2 de çıkar dedi canım ama benim adet belirtilerim başladı bile yarın olucam galiba canım sıkıldı şimdi
gültun bitte yaa cinsiyetlerini öğrenmedinizmi daha..........................
haklısın canım 3 buçuk saat sonra ögreniriz artık kısmetcanım benim tabi olmama ihtimali de var ama inşallah olurr dur bakalım sonuç çıksın düşünmemeye çalış
evet bende öyle düşündüm sonucu alınca arar söylerim artıksöyleme canım sonuç çıkınca söylersin şimdi heyecan yapar üzülmesin ki inşallah güzel bir haber verirsin bizlere Allahımın izniyle canım
.
kvrckım....hayırlısı olsun demedikmi?....aaaaa bebiş gelmezse tatile gidip orada yaparsınız sizde:))) artı hamilelikle adetin belirtileri aynı...bak bana adet olacağım tarihi bile bilmiyorum bu ay
haklısın canım 3 buçuk saat sonra ögreniriz artık kısmet
evet bende öyle düşündüm sonucu alınca arar söylerim artık
inşallah hayırlı haberler veririm
evet canım ya bu sefer teselli ikramiyemiz var en azından rahatça agua parka gidebilirim buda güzel kaydirigubbakcemile2
yarın gültün gaye ve ben hepimiz doktora gitcez ve öğrencez inşallah sen ne zaman gitceksin
canlarım dün iğnemi 10,30 da vuruldum çok şükür ne dicem bu aşılama için çok uğraşıyormuyuz evrakları toplama bakımından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?