- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.661
kuzu alsında 1 saatte çıkıyor ama ordamı çalışıyorlarmış, hastaneyemi yolluyorlar acaba
hastanede yaptırdıgımda hemen çıkıyordu 1 saat sonra ama burda saat 2 de gel dediler
amannnnn hayırlı haber versinlerde nereye götürüyolarsa götürsünlerbunlar kanları toplayıp hastaneye götürüyorlamı ki
gültun bitte yaa cinsiyetlerini öğrenmedinizmi daha..........................
canlarım dün iğnemi 10,30 da vuruldum çok şükür ne dicem bu aşılama için çok uğraşıyormuyuz evrakları toplama bakımından
inşallah yarın canım sen 2li tarama yaptırmışmıydın biz şimdi 3lü yaptırcaz
bak kuzu doktorun yazdığı bulguların olduğu kapıt, senin resimlerin, ssk dökümğ ama kurum onaylı, vukaatlı nufus belgesi, evlilik cüzdanı fotokopisi, kimlik fotokopisi...bu kadardı galiba
sagol canım ya şafak beyin adını bende duydum bakalım kısmet canım ya hayat göstercek bize artık ne yapmamız gerekeceginikvrck sonuç beklerken olmaz ama bak bir topikte trabzon tüp bebek merkezi ile ilgili bişi buldum "en artvinin bir ilçesindeyim ama artvinde sadece bir kere ilaçla yumurta takibi yaptırdım tedaviler için hep trabzona geldim burda sadece arada normal kontrollere gittim
karadenizdeki doktorlar tabiki dahada iyi tüp bebek merkezi olduğu için orda her türlü işlem yapılıyor ama tüp bebek dışında tedavilerde kontrollerde yapılıyor şafak bey ve ufuk bey var ben şafak beye gidiyorum ikiside aynı zamanda meydanda yeni açılan clinart tüp bebek merkezindeler her türlü takip tedavi yapılıyor
telefonla adetin 2. 3. gününe randevu alıyorsun gidince yoğun olursa biraz bekleniyor ama fakülteler gibi değil karadenize sevklide gidebiliyorsun
sonuçta özellikle infertiliteyle uğraştıkları için daha iyiler
sen zaten ordasın gitmen kolay olur
ben yollardan gidip gelmekten bıktım ama ankaraya istanbula gitmekten iyidir
inşallah bundan sonra herşey hepimiz için daha kolay olur
ben çok uğraştım çünkü"
sagol canım ya şafak beyin adını bende duydum bakalım kısmet canım ya hayat göstercek bize artık ne yapmamız gerekecegini
artık bişiler yapmak lazım inşallah gerek kalmaz ya
Kizlarrr iyi haftalarrr
yedim canım çubuk kraker beyaz leblebi hiç irinin faydası olmuyo bazen geçiyo artık galiba diyorum ama nerde 15 haftalık olduk allahın izniyle inşallah 4 bitince geçer diye umut ediyoruz doğru dürüst beslenemiyorumda bişe yediğim yok ama çok şükür kuzucuğum sağlıklıymış haftasına göre kilosu iiymiş kocacım 4gözle canımın bişiler isticeği günü bekliyor..........
hoşgeldin mugmugggg
ben iki kere aşılama yaptırdım ama hiç evrak toplamadım rapor çıkarmadım sanırım rapor şu pahalı iğneler varya onlar için çıkıyo bi de helvam sen medicanada kime gidiyodun
ablam doğumu orda yaptı ve çok mağdur oldu doktor zamanında gelmedi ve saatlerce fazla sancı çekti az kalsın ayakta doğurcaktı kız
selam kızlaaaarrrr zemuszemus
çok özledik sizi valla..
gece gece takip ettim sizi .. aklinialirimsmile
off yaa .. ya yemek yerken uyanıyo bebişim yada kk ya girince... gene kıpırdanıyooo
kıvrıcıgım giricem ogleden sonra inşallah merakla bekliyorum sonuçları..
pınarım mugmugum canlarım rabbim razı olsun sizlerden ya sonuç içinde hayırlısı olsun olmazsa çok üzülmüycem açıkcası en azın dan yolculuklarda rahat hareket ederim opuyorumnanaktanHosbulduk canimm
Bayram geldi herkesin keyifler super olmaliii
Kivircikkkkkkk senin icin :Saruboceq: edecegimmmm
Selam kızlaaaarrr nasılsınız? nasıl geçti haftasonlarınız? Ben geçen hafta içinde çamaşırımda 2 kez leke gördüm... Koyu kahve lekeler. en son cumartesi günü sınava gidip geldim ve baya fazla bir leke vardı.Bu sefer endişelendim.Doktorumu aradım müsaitse gideyim diye ama izinliymiş (buna ayrıca sinirlendim) pazartesi gel bakalım önemli bişey olduğunu sanmıyorum dedi.
Ama tabi ne eşimin içi rahat etti nede benim içim. Bizde iş çıkışı zübeyde hanım doğum evinin aciline gittik.Durumu anlattım.Doktor önce alttan muayene içti vajen içinde kanama olmuşmu diye sonra da ultrasonda bebeğe baktı... Lekelenme vajenden kaynaklı değil sanırım makattan dolayı içeride ya hemoroid var ya oluşumu var yada fissür var. Artık ilerleyen zamanda kesin kendisini hissettirir.
Bebişimi çok kısa süreli de olsa gördüm ultrasonda.. ayacıklarını hareket ettiriyordu.Cinsiyeti görebiliyor musunuz dedim doktor "burda cinsiyet bakılmıyor" dedi.Bende üstelemedim.Zaten ters bir kadındı :)
Sonraaaa dün acity alışveriş merkezine gittik.oradaki bebek mağazalarını gezmeye başladık.Çünkü artık alışverişe başlamaya karar verdik.Yoksa maddi olarak çok yorulacağız.
Gezerken gezerken bi baktık ki bebişimin bebek arabası ve ana kucağını almışıııızz :)
Kraft'ın travel sistem denilen bir modelini aldık.İndirime girmişti ve tabi eşimin caydırıcı pazarlık politikası ile baya uyguna geldi :)) Annem de benim bebekliğimden sakladığı herşeyi çıkarmaya başladı cumartesi hepsini yıkamış... 15 tane falan patik çıkmış (sanırım patik almama gerek kalmadı) bi sürü yelek ve hırka çıkmış. 1 tane bornoz,1 tane mendil havlu , 1 tane el örgüsü ayaklı çorap, 1 tane de battaniye :)) Bebişim benim giydiklerimle büyüyecek.
nasılsın tatlı helvam, senden de iyi haberler bekliyoruz. bayram şekeri tadında...tatlım dr.yusuf üstün var diğerleri uzman diye ben bunu tercih etmiştim canım ablan hangisine gitti
pınarım mugmugum canlarım rabbim razı olsun sizlerden ya sonuç içinde hayırlısı olsun olmazsa çok üzülmüycem açıkcası en azın dan yolculuklarda rahat hareket ederim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?