Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

geçmiş olsun canım
bebek için aldıklarınızda hayırlı olsun

bak kuzu doktorun yazdığı bulguların olduğu kapıt, senin resimlerin, ssk dökümğ ama kurum onaylı, vukaatlı nufus belgesi, evlilik cüzdanı fotokopisi, kimlik fotokopisi...bu kadardı galiba

eşinin ve senin tahlil sonuçların, eşinin fotografı, onunda kimlik fotokopisi...

ay ne çok şey istiyorlarmış kuzum ya

hoşgeldin pınarcım haylaz hissediyor demekki sadece kendisiyle ilgilenilmesini istiyor sanırım

Kizlarrr iyi haftalarrr

sende hoşgeldin mugmugum sanada iyi haftalar

hoşgeldin tatlım güle güle kullansın minişin aldıklarını senin bebek kıyafetlerini giymesi güzel birşey bencede canım. bu arada iğnemi senin dediği esat polikliniğinde yaptırdım canım ama canımı yaktı kadın sert yapıyor iğneyi sokunca bi kastım kendimi neyse ki fazla kasıpda iğneyi içeride bırakmadım.

gayee

geçmiş olsun . malesef bende oluştu ufak bir hemoroid.. zamanla azalır ve geçer dediler bakalım... eğer öyleyse ekmek çok az ye. bol su iç. zaten bunları yapman lazım.

inşallah canım artık buda olmazsa aşılamaya geçeceğiz hayırlısı olsun herzaman herşeyin inşallah.

geçen sene ben kurban bayramından önce öğrenmiştim. çok güzel bir bayram geçirmiştik. inşallah hepiniz kurbana kadar güzel haberler alırsınızda seneyi devriyemizde komple hamiş ya da anne oluruz...
:1hug:

bitte+, edut+, EKAKAL, gyshnky+, halev+, kvrck+, medicalsecreter, mugmug1, prayforU+
mıllet tunaydınlar nasılsınız bakalımmm
lorkkeemmmm
hayırlı kandilllerrrrr =)))
canım ya tam kapadım sen yazmıssın sanırım sana da hayırlı kandıller

şaka gibi ya ofis boyanıyo... haftasonu yapmamışlar burnumun dibinde öfkötükedihüso
aman dıkkat et canım boya kokusu berbat bısey
kvrckım Allah hakkında hayırlısını versın ınsallah sabırla bekleyelım bakalım varsa cıkar zaten cok buyuk ıhtımal zamanı geldıyse daha fazla bekletmesın
Rabbım senı ve bızı olumunekankayizsmile

canım yaa ne kadr zordur hakkaten
hep cok merak ederdım nası ole bırden mıde bulanır veya bırden canı bısey ıster ınsanın dıye ...
ınsallah en kısa zamanda hıcbıoseycıgın kalmaz
canım ya seni çok iyi anlıyorum benimde geçti gibi çok şükür ama bazı şeylere karşı hala devam ediyo mesela dolap kokusuu :)))
dolap kokusu ne kız sempatiksalakcinni
canlarım dün iğnemi 10,30 da vuruldum çok şükür ne dicem bu aşılama için çok uğraşıyormuyuz evrakları toplama bakımından
canım hadı hayırlısı bakalım calısmalarınız ınsallah guzel sonuclar verırı asılamaya da gerek kalmaz
hosgeldınız annecık ve emrecık (gercı emrecık denmez asrtık ona masallah tosun mubarek ) opuyorumnanaktan

canım gecmıs olsun ınsalah ılerlemez fıssur falansa
bebene aldıklarınızda hayırlı olsun bakalım ...
bu arada ne sınavına gırdın hayırdır

aa tamam onu gördüm genç biri ablam bayana gitti adını unuttum şimdi yanyana odaları zaten memnun musun doktorundan

evet canım genç biri memnunum drumdan bazen alelacele bakıyor cevaplıyor sorularımı ama olsun vakti olduğunda oturup konuşabiliyorum içimi güzel rahatlatıyor konuşmalarıyla sağolsun bakalım inşallah hep böle biridir değişmez hayırlısı canım ablanınki de kötü olmuş yani bizimkinin hep ameliyatlara girdiğini biliyorum umarım benimde gün gelir hamiş olursam doğumuma zamanında gelir inşallah

çok sefiyorum ben sizi canlarım benimm tuhaf ama hiç heycanlı degilim ben ya

bizde seni seviyoruz kıvırcığım boşver heyecanlı olmaman daha iyi bence en azından az üzüntü yaşarsın tatlım

canımmmm dün gece seccadenin başından kalkamadım biliyomusun
sen bebişkom ravzanur halev edutcancım herkese defalarca dua ettim rabbim kabul eder inşallahhhh

bitte+, edut+, EKAKAL, gyshnky+, halev+, kvrck+, medicalsecreter, mugmug1, prayforU+

canım hadı hayırlısı bakalım calısmalarınız ınsallah guzel sonuclar verırı asılamaya da gerek kalmaz

hoşgeldin canım sağol inşallah Allah hayırlısını versin inşallah.

canım gecmıs olsun ınsalah ılerlemez fıssur falansa
bebene aldıklarınızda hayırlı olsun bakalım ...
bu arada ne sınavına gırdın hayırdır

Lorke'cim teşekkür ederim canım... Cumartesi -pazar açıköğretim bütünleme sınavlarım vardı.Malum çok çalışkan bir öğrenci olmadığım için 3 dersten kaldım sınıfta :) onları vermek için girdim sınava.

Bu arada herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...
Bugün nedense içim kıpır kıpır... sanki güzel haber alacakmışım gibi. heyecan var içimde. Kıvırım test yaptırmış inşallah onun heyecanıdır... güzel haberler gelir.

sen bebişkom ravzanur halev edutcancım herkese defalarca dua ettim rabbim kabul eder inşallahhhh

Allahım dualarını kabul eder inşallah kıvırım... bugün içimde bir heyecan var... haftaya güzel bir enerji ile başladım... Sanırım güzel haberler alacağız en geç bayram ertesine.

sağol tatlım Allah hepimizin dualarını kabul etsin bebişlerimizi hayırlı zamanda versin inşallah güzelim.

Kıvır'ım yeni okudum test yaptırmışsın... Allahım şu mübarek gecenin ertesinde bizi sevinçlere boğsun inşallah... Eylül geldi hoş geldi inşallah kıvırıma bebek getirdi.
zaten tutturdun bi eylül diye senin yüzünden eylülden önce hamiş kalamadım kaydirigubbakcemile3
bakalım dogru tahmin etmişmisin eylülde olucakmıymış bebebim

bizde seni seviyoruz kıvırcığım boşver heyecanlı olmaman daha iyi bence en azından az üzüntü yaşarsın tatlım

canım benim aslında bebek çıkmazsa üzülmüycem tatildi yolculuktu falan hep tereddütte olucam ya bişi olursa diye en güzeli hiç olmasın daha iyi
ama olursada çok sevinicem o ayrı bir konukaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun gayecim neyseki bebek iyiymiş acityde botti bebe varmış bende gazetedeki ilanını gordum fiyatları indirmişler uygun şeyler vardı siz ne kadara aldınız? hayırlı olsun kuzuya:) bu arada cmrtesi gunu y.mahalleye gidioduk linayada gittik içeri girdim bizim doktorların ikiside aynı katta 2.kat guzel olmuş çokda merkezi biryerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…