- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.681
geçmiş olsun canımSelam kızlaaaarrr nasılsınız? nasıl geçti haftasonlarınız? Ben geçen hafta içinde çamaşırımda 2 kez leke gördüm... Koyu kahve lekeler. en son cumartesi günü sınava gidip geldim ve baya fazla bir leke vardı.Bu sefer endişelendim.Doktorumu aradım müsaitse gideyim diye ama izinliymiş (buna ayrıca sinirlendim) pazartesi gel bakalım önemli bişey olduğunu sanmıyorum dedi.
Ama tabi ne eşimin içi rahat etti nede benim içim. Bizde iş çıkışı zübeyde hanım doğum evinin aciline gittik.Durumu anlattım.Doktor önce alttan muayene içti vajen içinde kanama olmuşmu diye sonra da ultrasonda bebeğe baktı... Lekelenme vajenden kaynaklı değil sanırım makattan dolayı içeride ya hemoroid var ya oluşumu var yada fissür var. Artık ilerleyen zamanda kesin kendisini hissettirir.
Bebişimi çok kısa süreli de olsa gördüm ultrasonda.. ayacıklarını hareket ettiriyordu.Cinsiyeti görebiliyor musunuz dedim doktor "burda cinsiyet bakılmıyor" dedi.Bende üstelemedim.Zaten ters bir kadındı :)
Sonraaaa dün acity alışveriş merkezine gittik.oradaki bebek mağazalarını gezmeye başladık.Çünkü artık alışverişe başlamaya karar verdik.Yoksa maddi olarak çok yorulacağız.
Gezerken gezerken bi baktık ki bebişimin bebek arabası ve ana kucağını almışıııızz :)
Kraft'ın travel sistem denilen bir modelini aldık.İndirime girmişti ve tabi eşimin caydırıcı pazarlık politikası ile baya uyguna geldi :)) Annem de benim bebekliğimden sakladığı herşeyi çıkarmaya başladı cumartesi hepsini yıkamış... 15 tane falan patik çıkmış (sanırım patik almama gerek kalmadı) bi sürü yelek ve hırka çıkmış. 1 tane bornoz,1 tane mendil havlu , 1 tane el örgüsü ayaklı çorap, 1 tane de battaniye :)) Bebişim benim giydiklerimle büyüyecek.
bak kuzu doktorun yazdığı bulguların olduğu kapıt, senin resimlerin, ssk dökümğ ama kurum onaylı, vukaatlı nufus belgesi, evlilik cüzdanı fotokopisi, kimlik fotokopisi...bu kadardı galiba
eşinin ve senin tahlil sonuçların, eşinin fotografı, onunda kimlik fotokopisi...
selam kızlaaaarrrr zemuszemus
çok özledik sizi valla..
gece gece takip ettim sizi .. aklinialirimsmile
off yaa .. ya yemek yerken uyanıyo bebişim yada kk ya girince... gene kıpırdanıyooo
kıvrıcıgım giricem ogleden sonra inşallah merakla bekliyorum sonuçları..
Kizlarrr iyi haftalarrr
Selam kızlaaaarrr nasılsınız? nasıl geçti haftasonlarınız? Ben geçen hafta içinde çamaşırımda 2 kez leke gördüm... Koyu kahve lekeler. en son cumartesi günü sınava gidip geldim ve baya fazla bir leke vardı.Bu sefer endişelendim.Doktorumu aradım müsaitse gideyim diye ama izinliymiş (buna ayrıca sinirlendim) pazartesi gel bakalım önemli bişey olduğunu sanmıyorum dedi.
Ama tabi ne eşimin içi rahat etti nede benim içim. Bizde iş çıkışı zübeyde hanım doğum evinin aciline gittik.Durumu anlattım.Doktor önce alttan muayene içti vajen içinde kanama olmuşmu diye sonra da ultrasonda bebeğe baktı... Lekelenme vajenden kaynaklı değil sanırım makattan dolayı içeride ya hemoroid var ya oluşumu var yada fissür var. Artık ilerleyen zamanda kesin kendisini hissettirir.
Bebişimi çok kısa süreli de olsa gördüm ultrasonda.. ayacıklarını hareket ettiriyordu.Cinsiyeti görebiliyor musunuz dedim doktor "burda cinsiyet bakılmıyor" dedi.Bende üstelemedim.Zaten ters bir kadındı :)
Sonraaaa dün acity alışveriş merkezine gittik.oradaki bebek mağazalarını gezmeye başladık.Çünkü artık alışverişe başlamaya karar verdik.Yoksa maddi olarak çok yorulacağız.
Gezerken gezerken bi baktık ki bebişimin bebek arabası ve ana kucağını almışıııızz :)
Kraft'ın travel sistem denilen bir modelini aldık.İndirime girmişti ve tabi eşimin caydırıcı pazarlık politikası ile baya uyguna geldi :)) Annem de benim bebekliğimden sakladığı herşeyi çıkarmaya başladı cumartesi hepsini yıkamış... 15 tane falan patik çıkmış (sanırım patik almama gerek kalmadı) bi sürü yelek ve hırka çıkmış. 1 tane bornoz,1 tane mendil havlu , 1 tane el örgüsü ayaklı çorap, 1 tane de battaniye :)) Bebişim benim giydiklerimle büyüyecek.
tatlım dr.yusuf üstün var diğerleri uzman diye ben bunu tercih etmiştim canım ablan hangisine gitti
üzülürmüyüz hiç sen mühimsin canımmmm ..... sadece olursa çooooook seviniriz olumunekankayizsmile
çok sefiyorum ben sizi canlarım benimm tuhaf ama hiç heycanlı degilim ben ya
nasılsın tatlı helvam, senden de iyi haberler bekliyoruz. bayram şekeri tadında...
son dönemden sonra ben kimseye dr önermiyorum valla. ya bişey olursa doktordan kaynaklı diye. hiçbirine güvenim kalmadı aslında. yaşım genç olsa tıp okuycam inat edip guclubacismile
üzülürmüyüz hiç sen mühimsin canımmmm ..... sadece olursa çooooook seviniriz olumunekankayizsmile
canım ya tam kapadım sen yazmıssın sanırım sana da hayırlı kandıllerlorkkeemmmm
hayırlı kandilllerrrrr =)))
aman dıkkat et canım boya kokusu berbat bıseyşaka gibi ya ofis boyanıyo... haftasonu yapmamışlar burnumun dibinde öfkötükedihüso
kvrckım Allah hakkında hayırlısını versın ınsallah sabırla bekleyelım bakalım varsa cıkar zaten cok buyuk ıhtımal zamanı geldıyse daha fazla bekletmesıngünaydın kızlar
biraz önce saglık ocagına gittim ben bhcg yapılıyo mu diye sorcaktım yarın gidip yaprırayım ona göre diye
doktor gelmişken ver tahlili dedi
bende verdim kan tahlilimi saat 2 de çıkacak sonuç gidip alıcam
daha 5 gün var adet gününü çıkar mı sizce bhcg de varsa gebelik
canım yaa ne kadr zordur hakkatengünaydın kızlar bayadır giremiyorum nassınız ben hala kötüyüm yavvvvvvvvvvvvvvvvv geçmiyo bu bulntılar herşeyden tiksiniyorum ya şuan kendimi zor tutuyorum niye bilin bakalım face bi arkadaş profiline mangal fotosu eklemiş kusmak üzereyim şaka gibi ya.........
herkişler nasıl kıvırcıkım hakkında hayırlısı olsun kuzum..........
dolap kokusu ne kız sempatiksalakcinnicanım ya seni çok iyi anlıyorum benimde geçti gibi çok şükür ama bazı şeylere karşı hala devam ediyo mesela dolap kokusuu :)))
canım hadı hayırlısı bakalım calısmalarınız ınsallah guzel sonuclar verırı asılamaya da gerek kalmazcanlarım dün iğnemi 10,30 da vuruldum çok şükür ne dicem bu aşılama için çok uğraşıyormuyuz evrakları toplama bakımından
hosgeldınız annecık ve emrecık (gercı emrecık denmez asrtık ona masallah tosun mubarek ) opuyorumnanaktanselam kızlaaaarrrr zemuszemus
çok özledik sizi valla..
gece gece takip ettim sizi .. aklinialirimsmile
off yaa .. ya yemek yerken uyanıyo bebişim yada kk ya girince... gene kıpırdanıyooo
kıvrıcıgım giricem ogleden sonra inşallah merakla bekliyorum sonuçları..
canım gecmıs olsun ınsalah ılerlemez fıssur falansa. Lekelenme vajenden kaynaklı değil sanırım makattan dolayı içeride ya hemoroid var ya oluşumu var yada fissür var. Artık ilerleyen zamanda kesin kendisini hissettirir.
.
.
geçmiş olsun canım
bebek için aldıklarınızda hayırlı olsun
aa tamam onu gördüm genç biri ablam bayana gitti adını unuttum şimdi yanyana odaları zaten memnun musun doktorundan
çok sefiyorum ben sizi canlarım benimm tuhaf ama hiç heycanlı degilim ben ya
kvrckım Allah hakkında hayırlısını versın ınsallah sabırla bekleyelım bakalım varsa cıkar zaten cok buyuk ıhtımal zamanı geldıyse daha fazla bekletmesın
Rabbım senı ve bızı olumunekankayizsmile
bitte+, edut+, EKAKAL, gyshnky+, halev+, kvrck+, medicalsecreter, mugmug1, prayforU+
canım hadı hayırlısı bakalım calısmalarınız ınsallah guzel sonuclar verırı asılamaya da gerek kalmaz
canım gecmıs olsun ınsalah ılerlemez fıssur falansa
bebene aldıklarınızda hayırlı olsun bakalım ...
bu arada ne sınavına gırdın hayırdır
canımmmm dün gece seccadenin başından kalkamadım biliyomusun
sen bebişkom ravzanur halev edutcancım herkese defalarca dua ettim rabbim kabul eder inşallahhhh
canımmmm dün gece seccadenin başından kalkamadım biliyomusun
sen bebişkom ravzanur halev edutcancım herkese defalarca dua ettim rabbim kabul eder inşallahhhh
zaten tutturdun bi eylül diye senin yüzünden eylülden önce hamiş kalamadım kaydirigubbakcemile3Kıvır'ım yeni okudum test yaptırmışsın... Allahım şu mübarek gecenin ertesinde bizi sevinçlere boğsun inşallah... Eylül geldi hoş geldi inşallah kıvırıma bebek getirdi.
bizde seni seviyoruz kıvırcığım boşver heyecanlı olmaman daha iyi bence en azından az üzüntü yaşarsın tatlım
Selam kızlaaaarrr nasılsınız? nasıl geçti haftasonlarınız? Ben geçen hafta içinde çamaşırımda 2 kez leke gördüm... Koyu kahve lekeler. en son cumartesi günü sınava gidip geldim ve baya fazla bir leke vardı.Bu sefer endişelendim.Doktorumu aradım müsaitse gideyim diye ama izinliymiş (buna ayrıca sinirlendim) pazartesi gel bakalım önemli bişey olduğunu sanmıyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?