- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.701
Allahım dualarını kabul eder inşallah kıvırım... bugün içimde bir heyecan var... haftaya güzel bir enerji ile başladım... Sanırım güzel haberler alacağız en geç bayram ertesine.
Lorke'cim teşekkür ederim canım... Cumartesi -pazar açıköğretim bütünleme sınavlarım vardı.Malum çok çalışkan bir öğrenci olmadığım için 3 dersten kaldım sınıfta :) onları vermek için girdim sınava.
Bu arada herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...
Bugün nedense içim kıpır kıpır... sanki güzel haber alacakmışım gibi. heyecan var içimde. Kıvırım test yaptırmış inşallah onun heyecanıdır... güzel haberler gelir.
zaten tutturdun bi eylül diye senin yüzünden eylülden önce hamiş kalamadım kaydirigubbakcemile3
bakalım dogru tahmin etmişmisin eylülde olucakmıymış bebebim
geçmiş olsun gayecim neyseki bebek iyiymiş acityde botti bebe varmış bende gazetedeki ilanını gordum fiyatları indirmişler uygun şeyler vardı siz ne kadara aldınız? hayırlı olsun kuzuya:) bu arada cmrtesi gunu y.mahalleye gidioduk linayada gittik içeri girdim bizim doktorların ikiside aynı katta 2.kat guzel olmuş çokda merkezi biryerde
Eylül için hala şansımız var... Ben ümitliyim... şimdi eylülde adet görürsen eğer (ki inşallah gelmez kırmızılar) ekimdeki testte hamile olabilirsin... O zaman son adet tarihin eylül olur ve bebiş yine eylülde gelmiş olur... Şu an eğer bebiş varsa ağustosta gelmiş olacak.
Teşekkürler canım çok şükür bebek gayet iyiymiş.suyu eşi falan çok iyi dedi doktor.minik ayaklarını hareket ettiriyordu.
Lina'nın yeni yeri çok merkezi.ulaşımı falan güzel.ben gittiğimde daha içeride inşaat vardı... Doktorların aynı katta olması çok iyiii :) beklerken baya dedikodu yaparız. :))
Biz çok kısıtlı sürede gezdik acity'yi Özelcan bebeden aldık... bebek arabası + bebek arabasına monte edilebilen anakucağı (oto koltuğu) 270tl nakit aldık. bide yanında arabada bebek var yapışkanı ile fenerbahçe çorabı hediye aldık :)
Çok uygun arabalar var. Ben bide 160tl ye babymax ın bi modelini beğendim +90 lira falanda yanına anakucağı vardı.Bu set olduğu için buna karar verdim.
Cemre diye bir mağaza var orada çok uygun pijamalar,ve hastane çıkışları var... Gimsada bile 45tl idi 10'lu hastane çıkışı orada 38 lira.
pijamalar 10tl falan... çok güzel şeyler var... özelcan da hastane çıkışları falan pahalıydı.
ben yemek yiyip geleyim şekerler öptüm hepinizi
edut adet beklerken bebiş gelmesin:Saruboceq:
canım Allah kabul etsın ınsallah ...canımmmm dün gece seccadenin başından kalkamadım biliyomusun
sen bebişkom ravzanur halev edutcancım herkese defalarca dua ettim rabbim kabul eder inşallahhhh
neyse hayırlısı bakalım ınsallah gecersınLorke'cim teşekkür ederim canım... Cumartesi -pazar açıköğretim bütünleme sınavlarım vardı.Malum çok çalışkan bir öğrenci olmadığım için 3 dersten kaldım sınıfta :) onları vermek için girdim sınava.
Bu arada herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...
Bugün nedense içim kıpır kıpır... sanki güzel haber alacakmışım gibi. heyecan var içimde. Kıvırım test yaptırmış inşallah onun heyecanıdır... güzel haberler gelir.
kız gece cok dengesız uyudum gec yattım sonra sahurdan once kalktım vs derkenLORKEEM nerdeydin kıss sen çok mu uyudun yoksaa
bende adet bekliyorum bakalım ne kadar gecikecek...tatilim mahvolmasa iyi
gültun evet alırken
pamuklu olmasına sonra dikiş yerlerine dikkat edin derim
piyasada çok ürün var ama kalitelisini bulmak lazım
ben açıkçası markalı aldım
tenleri çok hassas olacak en ufak birşey bile huzursuz edebilir
ben çok dikkat ederek aldım alıyorum
araştırmadan almayın sakın
canım Allah kabul etsın ınsallah ...
bende duaettım sızlere Rabbım daha fazla bekletmesın hıcbırımızı dıye ...
neyse hayırlısı bakalım ınsallah gecersın
ıyı yetısıyosun sınav bebek ıs vs derken buyrunnnnnnnnn masallah
kız gece cok dengesız uyudum gec yattım sonra sahurdan once kalktım vs derken
dengem sastı sabahtaaaa 11 e kadar uyudum
kızım sımdıye kadr 8.30 da burda nobet ttuutuklarımı gormuon bı gun uyudum hemen yakalıon bakıyom da laelaelaelaelae
canım hıc bısey mahfolmaz sen yeterkı kendını sıkcaka sekılde beklentıye gırmememye calıs
kendı duzenımızı kendımız bozuyoz valla
Rabbım dualarımı kabul edecek elbet bı gun
kıvırcıkk sonuç almaya mı gitti acepp
kıvırcıkk sonuç almaya mı gitti acepp
benim tam gününde 1881 çıkmıştı.günaydın kızlar
biraz önce saglık ocagına gittim ben bhcg yapılıyo mu diye sorcaktım yarın gidip yaprırayım ona göre diye
doktor gelmişken ver tahlili dedi
bende verdim kan tahlilimi saat 2 de çıkacak sonuç gidip alıcam
daha 5 gün var adet gününü çıkar mı sizce bhcg de varsa gebelik
günaydın kızlar bayadır giremiyorum nassınız ben hala kötüyüm yavvvvvvvvvvvvvvvvv geçmiyo bu bulntılar herşeyden tiksiniyorum ya şuan kendimi zor tutuyorum niye bilin bakalım face bi arkadaş profiline mangal fotosu eklemiş kusmak üzereyim şaka gibi ya.........
herkişler nasıl kıvırcıkım hakkında hayırlısı olsun kuzum..........
benim tam gününde 1881 çıkmıştı.
ah kuzum yaa
kızlar eşim spermiogram testini verdiğinde sonuçları druma göstereyim mi yoksa adet olmamı mı bekleyim bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?