Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Allahım dualarını kabul eder inşallah kıvırım... bugün içimde bir heyecan var... haftaya güzel bir enerji ile başladım... Sanırım güzel haberler alacağız en geç bayram ertesine.

gayecim geçmiş olsun tatlım ya kayısı hoşafı falan yemeye çalış canımm

merak etme tatlım bende bütün derslerden girdim sınava senin yne 3 dersmiş 1 yıl gitti boşuna zaten çalışmamıştım içimden gelmediği içinkaydirigubbakcemile3

zaten tutturdun bi eylül diye senin yüzünden eylülden önce hamiş kalamadım kaydirigubbakcemile3
bakalım dogru tahmin etmişmisin eylülde olucakmıymış bebebim

Eylül için hala şansımız var... Ben ümitliyim... şimdi eylülde adet görürsen eğer (ki inşallah gelmez kırmızılar) ekimdeki testte hamile olabilirsin... O zaman son adet tarihin eylül olur ve bebiş yine eylülde gelmiş olur... Şu an eğer bebiş varsa ağustosta gelmiş olacak.

Teşekkürler canım çok şükür bebek gayet iyiymiş.suyu eşi falan çok iyi dedi doktor.minik ayaklarını hareket ettiriyordu.
Lina'nın yeni yeri çok merkezi.ulaşımı falan güzel.ben gittiğimde daha içeride inşaat vardı... Doktorların aynı katta olması çok iyiii :) beklerken baya dedikodu yaparız. :))
Biz çok kısıtlı sürede gezdik acity'yi Özelcan bebeden aldık... bebek arabası + bebek arabasına monte edilebilen anakucağı (oto koltuğu) 270tl nakit aldık. bide yanında arabada bebek var yapışkanı ile fenerbahçe çorabı hediye aldık :)
Çok uygun arabalar var. Ben bide 160tl ye babymax ın bi modelini beğendim +90 lira falanda yanına anakucağı vardı.Bu set olduğu için buna karar verdim.
Cemre diye bir mağaza var orada çok uygun pijamalar,ve hastane çıkışları var... Gimsada bile 45tl idi 10'lu hastane çıkışı orada 38 lira.
pijamalar 10tl falan... çok güzel şeyler var... özelcan da hastane çıkışları falan pahalıydı.

ben daha bişey almadım cinsiyet belli olsun oyle alalım dedik cmrtesi alıcaktım vazgeçtim 5 li set 7,5 du çok ucuz ama hemde markalı bişey alayım %100 pamuk olsun die almadım

kvrck ım erken kan verdin ama bende bunda da bir hayır olduğunu düşünüyorum canım
umarım erken kutlama yaparız tatlımmolumunekankayizsmile

gaye hayırlı olsun bebişin için aldıkların güzel günlerde kullanın. erken almaya başlaman iyi olmuş
bak bende erken başladım ama halen bitmedi eksik bitmez :))

halevciğim iğneni olmuşsun inş. senin halayını da çekeriz tatlımm

bende işe gelmek istemeyerek geldim
maalesef artık zor oluyor bebiş büyüdü sürekli baskı yapıyor ağırlaşmaya başlıyorum sanırım
sağlıkla dünyayay gelsin diye bekliyorum
inş. zamanında gelir dünyaya:Saruboceq:

gültun evet alırken
pamuklu olmasına sonra dikiş yerlerine dikkat edin derim
piyasada çok ürün var ama kalitelisini bulmak lazım
ben açıkçası markalı aldım
tenleri çok hassas olacak en ufak birşey bile huzursuz edebilir
ben çok dikkat ederek aldım alıyorum
araştırmadan almayın sakın

canımmmm dün gece seccadenin başından kalkamadım biliyomusun
sen bebişkom ravzanur halev edutcancım herkese defalarca dua ettim rabbim kabul eder inşallahhhh
canım Allah kabul etsın ınsallah ...
bende duaettım sızlere Rabbım daha fazla bekletmesın hıcbırımızı dıye ...

neyse hayırlısı bakalım ınsallah gecersın
ıyı yetısıyosun sınav bebek ıs vs derken buyrunnnnnnnnn masallah
LORKEEM nerdeydin kıss sen çok mu uyudun yoksaa
kız gece cok dengesız uyudum gec yattım sonra sahurdan once kalktım vs derken
dengem sastı sabahtaaaa 11 e kadar uyudum
kızım sımdıye kadr 8.30 da burda nobet ttuutuklarımı gormuon bı gun uyudum hemen yakalıon bakıyom da laelaelaelaelae
bende adet bekliyorum bakalım ne kadar gecikecek...tatilim mahvolmasa iyi

canım hıc bısey mahfolmaz sen yeterkı kendını sıkcaka sekılde beklentıye gırmememye calıs
kendı duzenımızı kendımız bozuyoz valla
Rabbım dualarımı kabul edecek elbet bı gun

haklısın çok taze hassas olacaklar iyisini almak lazım

öyle tabi bacım...önce hayırlısı...

benim tam gününde 1881 çıkmıştı.

ah kuzum yaa

kızlar eşim spermiogram testini verdiğinde sonuçları druma göstereyim mi yoksa adet olmamı mı bekleyim bilmiyorumkismile

kızlar eşim spermiogram testini verdiğinde sonuçları druma göstereyim mi yoksa adet olmamı mı bekleyim bilmiyorumkismile

valla prosedur olarak soruyorsan bılemıyorum ama adet olmadan yada olup olmayacagını bılmeden onemı yok bence sonucların ...
reglın gelırse gıderken doktora sonucları da goturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…