- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.361
Gayecim biz laptop almayı düşünüyoruz en iyi marka ve fiyatlarını söleyebilirmisin
halev nbr adet oldunmu bekleme aşamasındamısın?
hayatım casper,acer ve hp'den uzak dur. acer ve hp ekran kartlarından dolayı çok sorunlu ve masraf çıkartıyor.Casper zaten çok vasat bir marka.
Şu an özellik ve fiyat olarak iyi olan Lenovo markası var eski ismi ile IBM. amerikanın en beğenilen markalarından.Özellikleri çok çok iyi bir notebook fiyatı 850tl
Onun dışında önereceğim markalar Dell ve asus .toshiba da iyi ama çok pahalı.Bir markanın aynı özellikleri taşıyan toshiba ürünü o markanın fiyatının 2 katına yakın neredeyse.
gunaydın kıslar, bitte kızın oluomuş hayırlı olsun :)
evet canım inşallah :)))) senin oğluşun da hayırlı olsun
Günaydın hanımlaaarrrr... nasılsınız?
gunaydın kıslar, bitte kızın oluomuş hayırlı olsun :)
edut, halev günaydınn şekerlerr
GAYECİM valla haklısın artık bizde varız dimi ama :)))
GÜLTUNüm detaylı ultrason ne zaman bilmiyorum tatlım ama cuma günü gitcem ben doktora sorayım bakayım.
HELVAM eşin doğrudan üroloji polk. giriş yaptırcak ve doktora görüncek
seni sık kontrole çağırıo sanırım yada 3lü tarama olmadınmı onun içinde olabilir bizi ayda bir çağırıor.5.ayda detaylı ultrason olacakmışız
keşke bizi de sık çağırsalar dimi şekerim... özlüyorum en bebemi.. :)
özlenmezmi anacım:)) dahada buyumuş olucak cd de verecekler
seni sık kontrole çağırıo sanırım yada 3lü tarama olmadınmı onun içinde olabilir bizi ayda bir çağırıor.5.ayda detaylı ultrason olacakmışız
nasıınız bacılar
nasıınız bacılar
GAYECİM valla haklısın artık bizde varız dimi ama :)))
GÜLTUNüm detaylı ultrason ne zaman bilmiyorum tatlım ama cuma günü gitcem ben doktora sorayım bakayım.
HELVAM eşin doğrudan üroloji polk. giriş yaptırcak ve doktora görüncek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?