Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Gayecim biz laptop almayı düşünüyoruz en iyi marka ve fiyatlarını söleyebilirmisin

hayatım casper,acer ve hp'den uzak dur. acer ve hp ekran kartlarından dolayı çok sorunlu ve masraf çıkartıyor.Casper zaten çok vasat bir marka.
Şu an özellik ve fiyat olarak iyi olan Lenovo markası var eski ismi ile IBM. amerikanın en beğenilen markalarından.Özellikleri çok çok iyi bir notebook fiyatı 850tl
Onun dışında önereceğim markalar Dell ve asus .toshiba da iyi ama çok pahalı.Bir markanın aynı özellikleri taşıyan toshiba ürünü o markanın fiyatının 2 katına yakın neredeyse.

herkese günaydın canlarım

halev nbr adet oldunmu bekleme aşamasındamısın?

hayır tatlım daha olmadım bu haftanında geçmesini bekliyorum hayırlısı

sağol tatlım açıklayıcı bilgilerin için bir de lenovonun özelliklerinide yazarsan sevinirim

Bitte'cim bak biz değerliyiz.kendimizi ağırdan satıcaz... onca prensin arasında bi tek bizim prensesler var bayanssulusmile ben geçenlerde benim kız tek kaldı prenslerin arasıda diye hemen bi liste yapmıştım "damat tarafından istenecekler listesi" :) Ehh şimdi senin kız da çıktı piyasaya mevburen listede biraz indirime gidicem.

günaydin kizlar nasilsiniz? Bende iki hafta oldu evdeydim izinliydim dün basladim tekrar. Izinde olmadi isci bulamadik. Ama haftaya birisi gelecek eger ise alinirsa ozaman hemen kacicaz bi hafta:)

GAYECİM valla haklısın artık bizde varız dimi ama :)))
GÜLTUNüm detaylı ultrason ne zaman bilmiyorum tatlım ama cuma günü gitcem ben doktora sorayım bakayım.
HELVAM eşin doğrudan üroloji polk. giriş yaptırcak ve doktora görüncek

seni sık kontrole çağırıo sanırım yada 3lü tarama olmadınmı onun içinde olabilir bizi ayda bir çağırıor.5.ayda detaylı ultrason olacakmışız

seni sık kontrole çağırıo sanırım yada 3lü tarama olmadınmı onun içinde olabilir bizi ayda bir çağırıor.5.ayda detaylı ultrason olacakmışız

üçlü tarama yapıldı da sonucu doktor alcaktı ondan gitcez bu hafta yoksa bende ayda bir falan gidiyom

sağol tatlım aradım hastaneyi senin dediğin gibi sölediler

bu arada adet oldum ben arkadaşlar valla hiç dra gidesim yok zaten eşimde test yaptıramadı daha ne zaman yaptıracağı da meçhul offffffffffff:sinifsinif:

ayrıca yine 2.gün mü gitmem gerekiyor dra zaten eşimin sonuçlarının iyi çıkacağını düşünmüyorum kesin aşılamaya geçeceğiz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…