Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bende çalışıyorum...dışarda deli gibi yağmur var...evde ütü dolu....bu akşam yapmalıyım ki cumaya kadın gelecek....

helvam gel seninle yarından itibaren soğan kürüne başlayalım ne dersin?

Olsun canım ama pes etmek yok... doktora gitmemezlik etmekte yok... Peki şöyle bişey yapsanız eşin özel bir laboratuarda verse testini.Özel yerler cumartesiler de açık diye biliyorum.Doktorunuzun önereceği haftasonu çalışan özel bir laboratuar mesela.

evet halev pes etme doktoruda bırakma devam et aşılamaysa aşılama yaptır ne gerekiosa yaptırın uğraşmadan olmuo işte hepimiz yaşadık

Nasilsin canim?

Iyiyim tatlim sen nasilsin? Bebisin cinsiyeti belli oldu demek ay ne güzel insallah benimde kizim olur:)
Bizde ilk bu ay basladik calismalara bakalim tutacakmi sanmiyorum ama hayirlisi

iyi valla kuzum adetim 34 gün geldi....dün akşamda yumurta akı gibi bir akıntım oldu...1-2 ay düzene girmeyi bekleyeceğim galiba

evet halev pes etme doktoruda bırakma devam et aşılamaysa aşılama yaptır ne gerekiosa yaptırın uğraşmadan olmuo işte hepimiz yaşadık

devam edecem de dr eşimden test istedi şimdi randevuya gidip yaptırmadı demeye yüzüm yok

canım medicanada vermemizi istedi ama orası 80 tl istiyor o yüzden normal hastaneyi seçtik

huhu hanimlar bana selam yokmu

hoşgeldin tatlım

helvam gel seninle yarından itibaren soğan kürüne başlayalım ne dersin?

soğan kürünü ocak ayında kullanmıştım 1 defalığına işe yaramadı şimdi kullansam ne yapacak ki:sinifsinif:

aaa nasıl bu moralsizlik...bu sefer yarayacak...gel başlayalım 21 gün bırakmadan....artı sen başka yerlere baksana kuzum biz özelde 20 tl verdik

kız benim kuzenim pko lu zayıflamak için kullanırken hamile kalmış....en azından içimiz temizlenir...

Nasilsin canim?

Iyiyim tatlim sen nasilsin? Bebisin cinsiyeti belli oldu demek ay ne güzel insallah benimde kizim olur:)
Bizde ilk bu ay basladik calismalara bakalim tutacakmi sanmiyorum ama hayirlisi

İnşallah Allah gönlüne göre verir canım.Kızı erkeği önemli değil tez zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah.Hadi bakalım start verildiyse eğer güzel haber de gelir elbet.

kız benim kuzenim pko lu zayıflamak için kullanırken hamile kalmış....en azından içimiz temizlenir...

Bence de bir zararı yok... Denemekte fayda var. Hatta Halev eşine de keçiboynuzu kürü uygulasın.

selam kızlar
nasılsınız?
ben izne çıkacağım için işlerimi devrediyorum o yüzden fazla giremiyorum
geçmişi okuyup geleyim

selam kızlar
nasılsınız?
ben izne çıkacağım için işlerimi devrediyorum o yüzden fazla giremiyorum
geçmişi okuyup geleyim

Çok şükür izin zamanı geldi demek. Çok az kaldı minik oğluna kavuşmana... Rabbim bu zamanları da ağız tadıyla geçirsin inşallah... Bebiş geldikten sonra zaten seni de çok az görürüz buralarda bi süre.

Edut
ohoh ne güzel bizde esim isci bulamadigi icin cikamadik ertelemek zorunda kaldik maalesef.
Ama insallah bir iki hafta icinde gidicez bizde.
Bisi sorcam sadece antalya mi sicak olur artik? Yoksa Didim felanda gidebilirmiyiz?

Gaye
tabi canim saglikli olmasi en basta önemli ama insanin tabi yinede icinden geciyordur bisiler:)

Aysel
ay zaman ne cabuk geciyor ya anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…