- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.381
sağol tatlım aradım hastaneyi senin dediğin gibi sölediler
bu arada adet oldum ben arkadaşlar valla hiç dra gidesim yok zaten eşimde test yaptıramadı daha ne zaman yaptıracağı da meçhul offffffffffff:sinifsinif:
ayrıca yine 2.gün mü gitmem gerekiyor dra zaten eşimin sonuçlarının iyi çıkacağını düşünmüyorum kesin aşılamaya geçeceğiz bu ay
huhu hanimlar bana selam yokmu
sağol tatlım aradım hastaneyi senin dediğin gibi sölediler
bu arada adet oldum ben arkadaşlar valla hiç dra gidesim yok zaten eşimde test yaptıramadı daha ne zaman yaptıracağı da meçhul offffffffffff:sinifsinif:
ayrıca yine 2.gün mü gitmem gerekiyor dra zaten eşimin sonuçlarının iyi çıkacağını düşünmüyorum kesin aşılamaya geçeceğiz bu ay
selam kuzummm....
selam bebişimiz nasılsın?
Nasilsin canim?
Iyiyim tatlim sen nasilsin? Bebisin cinsiyeti belli oldu demek ay ne güzel insallah benimde kizim olur:)
Bizde ilk bu ay basladik calismalara bakalim tutacakmi sanmiyorum ama hayirlisi
evet halev pes etme doktoruda bırakma devam et aşılamaysa aşılama yaptır ne gerekiosa yaptırın uğraşmadan olmuo işte hepimiz yaşadık
Olsun canım ama pes etmek yok... doktora gitmemezlik etmekte yok... Peki şöyle bişey yapsanız eşin özel bir laboratuarda verse testini.Özel yerler cumartesiler de açık diye biliyorum.Doktorunuzun önereceği haftasonu çalışan özel bir laboratuar mesela.
helvam gel seninle yarından itibaren soğan kürüne başlayalım ne dersin?
devam edecem de dr eşimden test istedi şimdi randevuya gidip yaptırmadı demeye yüzüm yok
canım medicanada vermemizi istedi ama orası 80 tl istiyor o yüzden normal hastaneyi seçtik
hoşgeldin tatlım
soğan kürünü ocak ayında kullanmıştım 1 defalığına işe yaramadı şimdi kullansam ne yapacak ki:sinifsinif:
edut hadi bakalim hayirlisi canim. Sizin tatil nezaman di?
Nasilsin canim?
Iyiyim tatlim sen nasilsin? Bebisin cinsiyeti belli oldu demek ay ne güzel insallah benimde kizim olur:)
Bizde ilk bu ay basladik calismalara bakalim tutacakmi sanmiyorum ama hayirlisi
kız benim kuzenim pko lu zayıflamak için kullanırken hamile kalmış....en azından içimiz temizlenir...
selam kızlar
nasılsınız?
ben izne çıkacağım için işlerimi devrediyorum o yüzden fazla giremiyorum
geçmişi okuyup geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?