Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

aaa nasıl bu moralsizlik...bu sefer yarayacak...gel başlayalım 21 gün bırakmadan....artı sen başka yerlere baksana kuzum biz özelde 20 tl verdik

medicanadan başka özel hastaneler bakmadık hiç canım zekai tahiri düşündük bakalım

kız benim kuzenim pko lu zayıflamak için kullanırken hamile kalmış....en azından içimiz temizlenir...

tamam ne zaman başlaman gerekiyor soğan kürüne

valle eşime keçiboynuzu pekmezi yedirtiyorum ama genelde yemeyi unutuyor sağolsun bende diretmek istemiyorum artık

antalya süper olur kuzu....

evetcanım zaman hızlı geçiyor
ben 3 hafta uzatmıştım 1 haftası bitti
kaldı 2 hafta bu hafta önümüzdeki hafta derken izine çıkmış olacam
yorucu oluyor artık
gündüz takip edemesem de geceleri mutlaka okumaya çalışırımolumunekankayizsmile

evet canım hızla geçti zaman sayılı günlerde kaldı artık
inş. zamanında gelir bebişim de annesinin dinlenmesini bekler
izne çıkıp kendimi toparlamam lazım

canım regl olmuşsun
hemen öyle koyvermek yok tamam mı?
devam eetmelisin inançla devam edeceksin pes etmek yok

valla ben bu akşam başlayacağım.....sende başla istersen ama ben betten bakayım zamanını

evet tatlım regl oldum bugün devam ediyorum ama ne bileyim insana arada bi gelip gider ya banada öle oldu neyse durmak yok yola devam olana kadar

valla ben bu akşam başlayacağım.....sende başla istersen ama ben betten bakayım zamanını

tamam tatlım

evet tatlım regl oldum bugün devam ediyorum ama ne bileyim insana arada bi gelip gider ya banada öle oldu neyse durmak yok yola devam olana kadar

hah şöyle! aynen devam... Bana bak Halev sakın sende bi kız doğurayım deme!! :) yoksa benim listeyi iyiden iyiye azaltmam gerekecek.Sen erkek doğur.

hah şöyle! aynen devam... Bana bak Halev sakın sende bi kız doğurayım deme!! :) yoksa benim listeyi iyiden iyiye azaltmam gerekecek.Sen erkek doğur.

ama ben kız istiyorum Allahımın gücüne gitmesin ama ne bileyim hep kız istemişimdir gerçi herşeyden önce hayırlı ve sağlıklı olsun.

Olmaaaaazzzz sen erkek doğur :) herkes erkek doğursun! bizim kızlar kapışılsın :)

bebişi bi düşürelimde göbüşümüze gerisi Allahtan tatlım

bu arada tüp bebek bölümünden randevu almamı istedi drum neyseki o drla benim dr çok iyi arkadaş rica edicek benim için konuşuverecek bakalım perşembe saat 2 ye randevu aldım hayırlısı bakalım eğer tek kalırsam işyerinde gidemeyeceğim

bu arada Gayecim şu lenovo markalı laptopun özellikleri neler 850 tl iyi fiyat ama özelliklerini bilmek gerekiyor dimi

bu arada Gayecim şu lenovo markalı laptopun özellikleri neler 850 tl iyi fiyat ama özelliklerini bilmek gerekiyor dimi

Canım 850 süper fiyattı ama ürün kalmamış.Bugün eşim 3-4 tane alacaktı ama kalmamış... Yine güzel fiyatlı 1-2 ürün varmış sanırım onların özelliklerini ben sana alıp yollayayım.
Lenovo
amd athlon II x2 dual core işlemci 2.10ghz 3200mhz
15.6" ekran genişliği
Ati radeon hd4200 ekran kartı
2 gb ddr2 ram
250gb 5400rpm harddisk

Özellikleri bu şekildeydi bilgisayarın...
Şimdi sanırım 950 lirayaToshiba varmış ama özelliklerine bakıp sonra yazabilirim.Birde stok durumuna bakmak lazım :)) çünkü anında bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…