- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.401
aaa nasıl bu moralsizlik...bu sefer yarayacak...gel başlayalım 21 gün bırakmadan....artı sen başka yerlere baksana kuzum biz özelde 20 tl verdik
kız benim kuzenim pko lu zayıflamak için kullanırken hamile kalmış....en azından içimiz temizlenir...
İnşallah Allah gönlüne göre verir canım.Kızı erkeği önemli değil tez zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah.Hadi bakalım start verildiyse eğer güzel haber de gelir elbet.
Bence de bir zararı yok... Denemekte fayda var. Hatta Halev eşine de keçiboynuzu kürü uygulasın.
Edut
ohoh ne güzel bizde esim isci bulamadigi icin cikamadik ertelemek zorunda kaldik maalesef.
Ama insallah bir iki hafta icinde gidicez bizde.
Bisi sorcam sadece antalya mi sicak olur artik? Yoksa Didim felanda gidebilirmiyiz?
Gaye
tabi canim saglikli olmasi en basta önemli ama insanin tabi yinede icinden geciyordur bisiler:)
Aysel
ay zaman ne cabuk geciyor ya anlamadim.
Çok şükür izin zamanı geldi demek. Çok az kaldı minik oğluna kavuşmana... Rabbim bu zamanları da ağız tadıyla geçirsin inşallah... Bebiş geldikten sonra zaten seni de çok az görürüz buralarda bi süre.
Edut
ohoh ne güzel bizde esim isci bulamadigi icin cikamadik ertelemek zorunda kaldik maalesef.
Ama insallah bir iki hafta icinde gidicez bizde.
Bisi sorcam sadece antalya mi sicak olur artik? Yoksa Didim felanda gidebilirmiyiz?
Gaye
tabi canim saglikli olmasi en basta önemli ama insanin tabi yinede icinden geciyordur bisiler:)
Aysel
ay zaman ne cabuk geciyor ya anlamadim.
medicanadan başka özel hastaneler bakmadık hiç canım zekai tahiri düşündük bakalım
tamam ne zaman başlaman gerekiyor soğan kürüne
valle eşime keçiboynuzu pekmezi yedirtiyorum ama genelde yemeyi unutuyor sağolsun bende diretmek istemiyorum artık
antalya süper olur kuzu....
medicanadan başka özel hastaneler bakmadık hiç canım zekai tahiri düşündük bakalım
tamam ne zaman başlaman gerekiyor soğan kürüne
valle eşime keçiboynuzu pekmezi yedirtiyorum ama genelde yemeyi unutuyor sağolsun bende diretmek istemiyorum artık
Tamam ozaman ben antalya alanyada arastirayim :dance:
antalyada amara dolce vitta ya gittim çok memnun kaldım..amara wingste çok güzelmiş
Tamam ozaman ben antalya alanyada arastirayim :dance:
evetcanım zaman hızlı geçiyor
ben 3 hafta uzatmıştım 1 haftası bitti
kaldı 2 hafta bu hafta önümüzdeki hafta derken izine çıkmış olacam
yorucu oluyor artık
gündüz takip edemesem de geceleri mutlaka okumaya çalışırımolumunekankayizsmile
evet canım hızla geçti zaman sayılı günlerde kaldı artık
inş. zamanında gelir bebişim de annesinin dinlenmesini bekler
izne çıkıp kendimi toparlamam lazım
canım regl olmuşsun
hemen öyle koyvermek yok tamam mı?
devam eetmelisin inançla devam edeceksin pes etmek yok
valla ben bu akşam başlayacağım.....sende başla istersen ama ben betten bakayım zamanını
Canım Alanya'dan ziyada Kemer'e git. Bu yıl kemer çok iyiymiş.
evet tatlım regl oldum bugün devam ediyorum ama ne bileyim insana arada bi gelip gider ya banada öle oldu neyse durmak yok yola devam olana kadar
Ne gibi canim?
denizi ve gelenler açısından çok nezihmiş... annem yeni geldi kemerden çok güzel diyor.
hah şöyle! aynen devam... Bana bak Halev sakın sende bi kız doğurayım deme!! :) yoksa benim listeyi iyiden iyiye azaltmam gerekecek.Sen erkek doğur.
ama ben kız istiyorum Allahımın gücüne gitmesin ama ne bileyim hep kız istemişimdir gerçi herşeyden önce hayırlı ve sağlıklı olsun.
Olmaaaaazzzz sen erkek doğur :) herkes erkek doğursun! bizim kızlar kapışılsın :)
bu arada Gayecim şu lenovo markalı laptopun özellikleri neler 850 tl iyi fiyat ama özelliklerini bilmek gerekiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?