Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

BENDE INSALLAH BIZIM KIZLAR K:K DADIR DIYE UMUTLA ACTIM :AMA KIMSELER YOKK:AZ BIR ZAMANIM VAR ZATEN AMA OLSUNN BIDAHAKINE INSALLAHHakannehir

tamam tatlım sağolasın

CANLARRRRRRRRRR opuyorumnanaktanBEN GELDIMMMMMMMMMMolumunekankayizsmile

canım benim biz girene kadar sen çıkmışsın neyse umarım bi dahakine görüşebiliriz iyi bak kendine

ben gelddiimmmmm
ama yine kimse yokk =( iki lafın belini kırayım diyorum kimseleri bulamıyorum =((
tek tek tüm cvplarınızı okudum.. hemen bi resimde ekleyeyim.. çookkkk saolun gzel dilekleriniz için.. hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm canlarrıımmmmmmmm

kızlar sizi çok özledim. internette problem var ya da pc de.. çok takılıyo sayfalarda ve kilitleniyo..ufak ufak çalışmaya başladım. işten katılırım inşallah. gece geç saatlerde okuyorum ama bölük pörçük. takip edemiyorum. toptan dua ediyorum hepimize bende opuyorumnanaktan

günaydın nerelerdesin sen

Kızmayın ben masumum =))) Ciddi sorunlarım vardı biliyorsun sevgili kayınvalidem sayesinde hayatımız zehir oluyor hamd olsun bu aralar bitti gibi ama boşanma ve bebeği aldırmaya kadar gitti artık tahammülüm gücüm cidden yok..Şuan eşim ben ve bebeğim herşeye rağmen bütün çabalarına rağmen yine birlikteyiz..Bir daha ki ne nerede nasıl oluruz bilmiyorum ama şimdilik herşey yoluna giriyor gibi görünüyor..Kayınvalide kayınpeder eşime ve bana tavır yapıyorlar konuşmuyorlar ama zerre kadar umurumda değilller yeter bugüne kadar yaptıkları..

günaydın kızlar.... bugün işler biraz yoğun pek katılamayabilirim
Taçsız prenses hoşgeldin canım.nerelerdesin? umarım uzak kalmandaki sebep kötü bir sebep değildir

günaydın kızlar.... bugün işler biraz yoğun pek katılamayabilirim
Taçsız prenses hoşgeldin canım.nerelerdesin? umarım uzak kalmandaki sebep kötü bir sebep değildir

Günaydın canımmm =)))

Malesef kötü kayınvalidem arada coşuyor bu geçen dönemde de coştu boşanmak ve bebek aldırmak istedim kafamı toparlayamadım bir türlü bu yüzden de aranıza katılamadım ama şimdi eşim ben bebeğim iyi teyzesi hamd olsun..

Canım eminim zor günler geçirmişsindir ama pireye kızıp yorgan yakılmaz... Tahammülü eminim ki zordur.Fakat bu da senin sınavın herhalde.
Sakın eşini ve bebeğini bırakmayı düşünme... sen hep dik dur,sert dur... İstediği afra tafrayı yapsın kayınvaliden.kendi bilir ve yine kendi kaybeder.

Kızlar Lorkee'nin hepinize selamları var.Bugün saat 10 da HSG çekildi.Umarım güzel sonuçlar alır.Sizlerden dua bekliyor.

Şİmdi öyle yapıyorum kendi çapında eğlensin diyorum ama cidden bardakta taşacak su kalmadı artık 7 ayda 7 yılda yaşayacağımızı yaşadık..Eşimde şimdi destek bana sımsıkı sarılıyorum..Ve hepsini Rabbime haval ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…