- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.421
tamam tatlim cok sagol.
evet canım bende gayeye katılıyorum bende yeni geldim kemerden denizi süper dalga hiç yok ve tertemiz çevresi orman Alanya çok dalgalı oluyo ve hiç ağaç yok
Canım 850 süper fiyattı ama ürün kalmamış.Bugün eşim 3-4 tane alacaktı ama kalmamış... Yine güzel fiyatlı 1-2 ürün varmış sanırım onların özelliklerini ben sana alıp yollayayım.
Lenovo
amd athlon II x2 dual core işlemci 2.10ghz 3200mhz
15.6" ekran genişliği
Ati radeon hd4200 ekran kartı
2 gb ddr2 ram
250gb 5400rpm harddisk
Özellikleri bu şekildeydi bilgisayarın...
Şimdi sanırım 950 lirayaToshiba varmış ama özelliklerine bakıp sonra yazabilirim.Birde stok durumuna bakmak lazım :)) çünkü anında bitiyor.
CANLARRRRRRRRRR opuyorumnanaktanBEN GELDIMMMMMMMMMMolumunekankayizsmile
günaydın halev
Günaydın kızlar..
günaydın nerelerdesin sen
günaydın kızlar.... bugün işler biraz yoğun pek katılamayabilirim
Taçsız prenses hoşgeldin canım.nerelerdesin? umarım uzak kalmandaki sebep kötü bir sebep değildir
Günaydın canımmm =)))
Malesef kötü kayınvalidem arada coşuyor bu geçen dönemde de coştu boşanmak ve bebek aldırmak istedim kafamı toparlayamadım bir türlü bu yüzden de aranıza katılamadım ama şimdi eşim ben bebeğim iyi teyzesi hamd olsun..
Canım eminim zor günler geçirmişsindir ama pireye kızıp yorgan yakılmaz... Tahammülü eminim ki zordur.Fakat bu da senin sınavın herhalde.
Sakın eşini ve bebeğini bırakmayı düşünme... sen hep dik dur,sert dur... İstediği afra tafrayı yapsın kayınvaliden.kendi bilir ve yine kendi kaybeder.
Kızlar Lorkee'nin hepinize selamları var.Bugün saat 10 da HSG çekildi.Umarım güzel sonuçlar alır.Sizlerden dua bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?