- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.441
Kızlar Lorkee'nin hepinize selamları var.Bugün saat 10 da HSG çekildi.Umarım güzel sonuçlar alır.Sizlerden dua bekliyor.
canım hayırlısı olsun yahuuui..bu arada adet oldum ben arkadaşlar valla hiç dra gidesim yok zaten eşimde test yaptıramadı daha ne zaman yaptıracağı da meçhul offffffffffff:sinifsinif:
y
kızz hosegldınben gelddiimmmmm
ama yine kimse yokk =( iki lafın belini kırayım diyorum kimseleri bulamıyorum =((
tek tek tüm cvplarınızı okudum.. hemen bi resimde ekleyeyim.. çookkkk saolun gzel dilekleriniz için.. hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm canlarrıımmmmmmmm
kızlar sizi çok özledim. internette problem var ya da pc de.. çok takılıyo sayfalarda ve kilitleniyo..ufak ufak çalışmaya başladım. işten katılırım inşallah. gece geç saatlerde okuyorum ama bölük pörçük. takip edemiyorum. toptan dua ediyorum hepimize bende opuyorumnanaktan
lorkem geçmiş olsun kuzum
Kuzulaar ben geldim.
lorkem geçmiş olsun atlatmışısın.. filminde temiz çıkar Allahın izniyle merak etme.
saolasın pınarcım ınsallah yaa
duam o yonde bakalım ...
sen nasılsın
nası emre bey
memnunmusunuz hayatınızdan
Allaha binlerce şükür iyi.. aşı oldu 3 tane birden . biraz ateşli ve durgun o kadar..
sen nasılsın bakalım.. a.s.
bi arkadasımda çekrirecekti rahim filmi korkudan gidemiyo. bi abartmışlar çok acıyomuş.doğum gibiymiş. ikna edicez yakında inşallah.. yerimseniben
saol canım gectı bıttı bakalım yarın ogrenıcez :bbo:
saol canım ınsallah oyle olur...
Çok geçmiş olsun inş. temiz güzel haberler ile bekliyoruz seni opuyorumnanaktan
merhabalar kızlar;
anca gelebildim malum iş devir işlemleri yüzünden sabahtan giremiyorum
haftaya da tüm gün olabilir
lorkeem canım geçmiş olsun
hsg sonrasında hamiş haberini alırız inş. canım benim yaa
saol canım ınsallah oyle olur...
canım sana da koaly gelsın az kaldı bakalım sonra dınlenme zamanı ınsallah ...
valla ebnde sadece suan temız cıkmasını dusunuyorum ...
sonrada ınsallah bebegımız en yakın zamanda hayırlısı ıle gelır...
merhabalar kızlar;
anca gelebildim malum iş devir işlemleri yüzünden sabahtan giremiyorum
haftaya da tüm gün olabilir
lorkeem canım geçmiş olsun
hsg sonrasında hamiş haberini alırız inş. canım benim yaa
lapaci
canım iyi olmana sevindim daha resime yorum yapamadım ama yerim o yakışıklı oğlunu çok tatlı maaşallah annesi
prayforu
zaman ne çabuk geçti canım çalışmaya da başladım diyorsun
oğluşun bir an önce toparlar inş. canım geçmiş olsun
özledim kızlar sizleri yaaa
ama devir işleri çok yoruyor beni
oğluşum elini emmeye başladı. doyurup geliyom. ekra nbaşındayım ama yazamam :hulya:
EDUTUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizMOVVVVVVVVVVVVHOHHHHHHH OHHHH CANIMMolumunekankayizsmileravzanur nerde yafu
kizlar merhabaaaopuyorumnanaktan
LORKEM gecmis olsun sonuclarin iyi cikar insallahh
PINARIM allah razi olsun canimm dualarin icin -ayrica ne isi kiz daha bebisin kucuk degilmii:2:
HALEVIMM sen nasilsin canimmbayanssulusmile
TACSIZPRENSESIM gecmis olsun sanada canim allahim dogru yoldan sasirtmasin kimseyi:Saruboceq::Saruboceq:
BARAYSIM az kaldi sabret canimm.kendinide fazla yormamaya calis artik fazlasiyla zorlanirsin hareketlerindeeopuyorumnanaktan
kizlar bende turkiyeye gelecegim su 1 ay icinde 4 haftaligina ve gider gitmez dr gitcem bakalim turkiyedekiler n diyorrŞeniz
COK SAGOL CANIMM :GIDERKEN ESIMIN SPERM SONUCLARINIDA GOTURCEM EGR ESIM DOKTORA GIDERSEbilmiyorumkismilesaolasın canım gectı bıttı bıle bakalım ...
cok sevındım senın adına tr ye gelınce kesınlıkle doktor olyaını halletmeye bak bencede ...
ınsallah senın ıcın de ıyı olur sonucları
EDUTUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizMOVVVVVVVVVVVVHOHHHHHHH OHHHH CANIMMolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?