Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ay kızlar benim bilgisayar KK'yı açmıyor yani hata veriyor sanırım o yüzden bende arkadaş yarım gün yok onun pc yi açtım napim
ravzacım hoşgeldin bizler iyiyiz türkiye ye geliyormuşsun gelde bi görün bakalım drlarımıza umarım sonu falan çıkmaz hiçbirşeyinde
lorkeecim hsgni çektirmişsin geçmiş olsun umarım güzel bi sonuç çıkar da rahatlarsın canım
pınarım hoşgeldin geçmiş olsun küçük emreye zor olmuştur 3 iğne birden yavrum benim neyse sağlıklı olsunda herşey geçer.
edutcanım sen naptın soğan kürünü
bitter çikolatam sabah sorun olduğundan girip yazamadım birşey
Ayselim sanada kolay gelsin devir işlemleri çok zor olsa gerek.
taçsız prensesim sanada geçmiş olsun bence hiç kimse için kendi hayatında fevri davranıp yanlışlar geriye dönülmez hatalar yapma tatlım kimse senden bebişinden ve eşinden önemli olmasın takma kafana herşey düzelir sadece vakti vardır sana sabır düşüyor herşey gönlünce olur inşallah cnaım.

yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............canımmmmmmmmmmmm hoşgeldin bacım

hosbulduk yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızm türkiyede de verir...3 gün yanaşma adama:)))
canim onu 10 gunlugune getircem turkiyeye 3 hafta onsuz gecircem ailemin yanindazemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus sonra o gelecek onlada gezcezzemuszemuszemuszemus yani onu hayatta goturemem turkiyede doktora:bbo:

valla başlamadım kuzum

Heyyyttt!!! noluyo bakiim burda.
Pınarcım hoşgeldiniz hem sen hem oğluşun... İyi olmanıza ve artık işe başlıyor olmana da sevindim... şimdi işle birlikte daha yorucu ve tempolu bir hayatın olacak... Fakat sanırım emre'nin bir gülüşü tüm yorgunluğunu almaya yetecektir.
Ayselim devir teslim olayları işleri kendinin yapmasından daha beterdir... Karşındakiyle aynı frekansı yakalamak çok önemli.Kendini fazla yorma.Bebişimize iyi bak... Yoksa dünyaya gelince o da onu yormalarının acısını çıkartır :)
Lorke'cim umarım sonuçların güzel gelir ve bende olduğu gibi hsg'den sonraki ay hemencik hamiş kalırsın... bende 22 nisanda hsg çekilmiştim 14 Mayıs son adet tarihim oldu :))

Gelelim benden haberlere... Sebin aradı öğlen beni.Sizlere çooook çoook selamları var.. herkesin havadisini verdim.Geçen hafta annesinin kontrolünde daha önce ameliyat olduğu damarı %100 tıkalı çıkmış ve anjiyo olmuş 4 yere stan takılmış.Ablasının da izni bittiği için toplanmışlar hep birlikte Bartın'a gitmişler ablasının yanına... Sebin bebişi ile ilgileniyor annesi de istirahat ediyor orada. Sanırım 1 yada 1,5 ay orada olacakmış.İnternet olmadığı için giremiyor ve çok merak ediyormuş.
Oburişko Nil prenses aynı oburluğu ile annesini iyip bitiyor sanırım :)) Bazı gecelerimiz çok iyi ama bazen hiç uyku olmuyor diyor.

Kız Ravziiiişşş sonunda yakalamışsın herkesin olduğu bi anı. Türkiyeye geliyormuşsun... Kız belkide bebişin ana vatanında düşer göbüşüne :))

belki memleket havası yarar.. gümrükçüler duymasın bebişle geçersin gümrükten kaydirigubbakcemile2

tatlişkom kendi ofisim var o yüzden günde 3-4 saat gidiyorum artık. emzirip çıkıyorum. sütde bırakıyorum. dönene kadar yetiyor. parada lazım şeker.. kaydirigubbakcemile5

edutcanım soğan kürü yapda sonraki ayda incir kürü yap. taze incir kuruları(yani bu senenin mahsulleri) olmak üzere... kesin çözüm valla.. 2011 temmuz annesi olun sizde .. olumunekankayizsmile

Selam kısllaaarrrr
ben geldiimm
çok kısa süreliğine.. Bi slm verip kaçıcam..
Bu bebek işi zor.. Ne gece kalıyo ne gündüz... Ne internete griliyo ne başka bişi yapılıyo =((((
kızlar size tavsiyem asla hiç bir şeyi doğum sonrasına bırakmayın.. Herşeyi hamileyken halledin... Sonra dışarı çıkmak zor oluyo yorgunluktan... Hemen ağrıyo beliniz yoruluyosunuz..yürümek zor oluyo..kısa bir yolda yoruluyosunnuz... Omurga dengesi alt üst oluyo çünkü..
Birde biberonda kesinlikle dr. Brown's tavsiye edeim.... Tek geçerim.. Hiç gaz yapmıyor.. Diğer markalarda gaz sorunu oluyor... Emmediği için kuzucuk mecbur sağıp biberonla veriyorum sütümü...
şimdilik bu kadar.. öpüldünüz

Sebinden de haber alalbildiğimize sevindim
gaye görüşünce çok selam söyle opuyorumnanaktan
annesine çok geçmiş olsun
oburişko nili de merak ediyoruz ama bekleyecez artıkın :umursamaz:
bende dikkat ediyorum gayeciğim yorulmamaya ama mümkün değil

hoşgeldin bacım.....allah analı babalı büytsün kuzunu inşallah

yaaaeyvahedigeldismile
korktum şimdi kuzum yaaa
az kaldı zaten ben dengemin bozulacağı hissine kendimi hazırladım ama
sen böyle diyiverince korktumsempatiksalakcinni
bende dr browns aldım inş. ilk aylarda gerek kalmaz
bu arada oğluşun çok tatlı maaşallah

lorkeecim hsgni çektirmişsin geçmiş olsun umarım güzel bi sonuç çıkar da rahatlarsın canım.
ınsallah canım ...

valla senın de edutun da oyle olmustu baskalarından da okudum hayırlsıı bakalım ...
bıze ne cıkacak :)

sebın e d bızden gecmıs olsun dedıgımızı ıletırsın bı daha kı sfeere ınsllah ...
annesı ıyı olsun da bı an once o da aramıza ara sırada katılır ınsallah bakalım ...
tavsıyelerını aklımızda tutmaya calısıcaz bakalım bıze ne zaman lazım olacaklar sempatiksalakcinni

sebinede bizden çok selam söyle Gayecim annesi içinde geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin

kızlar ben şimdi muayene olacakmıyım yarın eşimde izin alabilirse bi kaç saatliğine sabah için testini verecek inşallah o yüzden eski sonuçları götüreceğim dra bu arada karşı daireye taşınma işimiz çıktı cuma için izin alacağım

ınsallah canım ...

tavsıyelerını aklımızda tutmaya calısıcaz bakalım bıze ne zaman lazım olacaklar sempatiksalakcinni
EN YAKIN ZAMAN DA INSALLAHHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CANIM INSALLAH SONUCLARINN COK IYI CIKARR BIZE HEMEN IYI HABERLERI VERIRSINNyerimseniben

kizlar size iyi sohbetler ben kactimm öpüdünüz hepinizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…