- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.481
Selam kısllaaarrrr
ben geldiimm
çok kısa süreliğine.. Bi slm verip kaçıcam..
Bu bebek işi zor.. Ne gece kalıyo ne gündüz... Ne internete griliyo ne başka bişi yapılıyo =((((
kızlar size tavsiyem asla hiç bir şeyi doğum sonrasına bırakmayın.. Herşeyi hamileyken halledin... Sonra dışarı çıkmak zor oluyo yorgunluktan... Hemen ağrıyo beliniz yoruluyosunuz..yürümek zor oluyo..kısa bir yolda yoruluyosunnuz... Omurga dengesi alt üst oluyo çünkü..
Birde biberonda kesinlikle dr. Brown's tavsiye edeim.... Tek geçerim.. Hiç gaz yapmıyor.. Diğer markalarda gaz sorunu oluyor... Emmediği için kuzucuk mecbur sağıp biberonla veriyorum sütümü...
şimdilik bu kadar.. öpüldünüz
ahh canoim ahh almanya artik o eski alman ya degill buradaki insanlarda zor geciniyo akri koca bir calismasi lazimm.hatta turkiye daha iyi yasiyoo ama kiymet bilmiyolar bazilarii .kiralar 500 eurodan basliyo ve bir insan 800 euro ancakalabiliyo oda iyi daimi isi olsaa dusun yaniiŞimdi baktım da canım fiyatlar acayip uçuk türk lirasına çevirince... astronot tulumlara falan baktım 54euro diyo... neredeyse 110 lira falan... akannehir
kizlar merhabaaaopuyorumnanaktan
TACSIZPRENSESIM gecmis olsun sanada canim allahim dogru yoldan sasirtmasin kimseyi:Saruboceq::Saruboceq:
ahh canoim ahh almanya artik o eski alman ya degill buradaki insanlarda zor geciniyo akri koca bir calismasi lazimm.hatta turkiye daha iyi yasiyoo ama kiymet bilmiyolar bazilarii .kiralar 500 eurodan basliyo ve bir insan 800 euro ancakalabiliyo oda iyi daimi isi olsaa dusun yanii
hatta canim bunlarda markasiz olanlarrakannehirValla sen bu malzemeleri TR'deki sitelerden sipariş ver bir akrabanın adresine gitsin onlarda sana kargolasınlar.Çok daha ucuza gelir :))
yaşasın... ilk ön görüşmemi yaptım... pazartesi iş alabilirim. zemuszemus
Hayırlı uğurlu olsun canım.Oğluşun kısmetli geldi... :)
pınarcım hayırlı olsun bebegınız bereketıyle gelmıstır muhakkak evınıze zaten ...
gaye ya ben bugun banyoya gırebılrımıyım
bıde adetın ılk gunu gıbı kanamam oluyo suan azar azar wc ye gıdınce falan normaldır dımı
pınarcım hayırlı olsun bebegınız bereketıyle gelmıstır muhakkak evınıze zaten ...
gaye ya ben bugun banyoya gırebılrımıyım
bıde adetın ılk gunu gıbı kanamam oluyo suan azar azar wc ye gıdınce falan normaldır dımı
evet kızlar, göbüşüme geldiğinden beri Allaha şükür işlerimiz rast gidiyor. :CüvCüv:
birde babaannemiz yola gelse pek iyi olacak. battaniyede çocu ksallıycak tutturdu. hayır diyorum anlamıyo. eşimle tartıştık. o yokken hayır dedim tamam dedi. eşim gelince sanki konuşmamışız gibi tekrar sordu. ben gene hayır dedim tabi.. sonunda benim dediğim oldu ama tadımız kaçtı. tadımızı kaçıranların tadı kaçsın ve hiç geri gelmesin inşallah..
daha çok inciler varda bu kadarı yetsin. yazdıkça hatırlayıp sinirlenicem gene..klava:
Alo ekakal alo ekakal , ses ver bakalım....
eduut naber şeker yazdığımı gördünmü kür yap demiştim. yapıcanmı?
gaye seninde prensesin olacakmış diye okumuştum ,biraz geç oldu ama hayırlı olsun cinsiyetiniz. kız kıyafetlerini gördükçe içim gidiyor. süslü süslü kokoş şeyler. bayılıyorum
yok kuşum kür mür yapmıycam...bebek yapma konusunda bile pek bişi yapmayı düşünmüyorumboshayallersmile
o zaman kendin için yap. aklinialirimsmile
doğumdan sonra kendimizi toparlayamadık. bebek ne zaman müsade ederse , o da genelde müsade etmiyo mafoldumben yada biz uykusuzlıktan sızıyoruz -tatlicadiarzu- birde evde anne baba misafir falan oluyo.. ooof ooff. herşeyin bir güzel bir çirkin tarafı var işte...
kanama normal canım... ilk gün olabilir.bende çok az olmuştu ama daha çok olanlar da var.
banyo konusunda bi yasak yok bildiğim kadarıyla ama ayakta yapmak en iyisi banyo mikropların üremesi için çok müsait bir ortam.
Alo ekakal alo ekakal , ses ver bakalım....
eduut naber şeker yazdığımı gördünmü kür yap demiştim. yapıcanmı?
gaye seninde prensesin olacakmış diye okumuştum ,biraz geç oldu ama hayırlı olsun cinsiyetiniz. kız kıyafetlerini gördükçe içim gidiyor. süslü süslü kokoş şeyler. bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?