Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Oooo Taze anne :)) tavsiyelerini bir kenara yazdım...
Oğlunun resmine baktım ve bayıldıııımm... Tam bir erkek bebek... Çok karakteristik bir yüzü var.. Resmen ben erkeğim diye bağırıyor.Tütütü maaşallah .
Bu tempo konusunda kendimi şimdiden psikolojik olarak ayarlamaya çalışıyorum...
Zaten ilk zamanlar dışarı sadece muayene zamanında çıkarım ona göre yapıyorum alışverişi.. hem 0-3 aylık hemde 3-6 aylık alıyorum kıyafetleri falan... diğer gerekenleri de öyle alıcam... Bakalım bizim halimiz nasıl olacak.

Şimdi baktım da canım fiyatlar acayip uçuk türk lirasına çevirince... astronot tulumlara falan baktım 54euro diyo... neredeyse 110 lira falan... akannehir
ahh canoim ahh almanya artik o eski alman ya degill buradaki insanlarda zor geciniyo akri koca bir calismasi lazimm.hatta turkiye daha iyi yasiyoo ama kiymet bilmiyolar bazilarii .kiralar 500 eurodan basliyo ve bir insan 800 euro ancakalabiliyo oda iyi daimi isi olsaa dusun yanii

Valla sen bu malzemeleri TR'deki sitelerden sipariş ver bir akrabanın adresine gitsin onlarda sana kargolasınlar.Çok daha ucuza gelir :))

pınarcım hayırlı olsun bebegınız bereketıyle gelmıstır muhakkak evınıze zaten ...

gaye ya ben bugun banyoya gırebılrımıyım
bıde adetın ılk gunu gıbı kanamam oluyo suan azar azar wc ye gıdınce falan normaldır dımı

Hayırlı uğurlu olsun canım.Oğluşun kısmetli geldi... :)

evet kızlar, göbüşüme geldiğinden beri Allaha şükür işlerimiz rast gidiyor. :CüvCüv:

birde babaannemiz yola gelse pek iyi olacak. battaniyede çocu ksallıycak tutturdu. hayır diyorum anlamıyo. eşimle tartıştık. o yokken hayır dedim tamam dedi. eşim gelince sanki konuşmamışız gibi tekrar sordu. ben gene hayır dedim tabi.. sonunda benim dediğim oldu ama tadımız kaçtı. tadımızı kaçıranların tadı kaçsın ve hiç geri gelmesin inşallah..
daha çok inciler varda bu kadarı yetsin. yazdıkça hatırlayıp sinirlenicem gene.. klava:

kanama normal canım... ilk gün olabilir.bende çok az olmuştu ama daha çok olanlar da var.
banyo konusunda bi yasak yok bildiğim kadarıyla ama ayakta yapmak en iyisi banyo mikropların üremesi için çok müsait bir ortam.

allah sabır versin kuşum:)))

Alo ekakal alo ekakal , ses ver bakalım....

eduut naber şeker yazdığımı gördünmü kür yap demiştim. yapıcanmı?

gaye seninde prensesin olacakmış diye okumuştum ,biraz geç oldu ama hayırlı olsun cinsiyetiniz. kız kıyafetlerini gördükçe içim gidiyor. süslü süslü kokoş şeyler. bayılıyorum

yok kuşum kür mür yapmıycam...bebek yapma konusunda bile pek bişi yapmayı düşünmüyorumboshayallersmile

yok kuşum kür mür yapmıycam...bebek yapma konusunda bile pek bişi yapmayı düşünmüyorumboshayallersmile

o zaman kendin için yap. aklinialirimsmile
doğumdan sonra kendimizi toparlayamadık. bebek ne zaman müsade ederse , o da genelde müsade etmiyo mafoldumben yada biz uykusuzlıktan sızıyoruz -tatlicadiarzu- birde evde anne baba misafir falan oluyo.. ooof ooff. herşeyin bir güzel bir çirkin tarafı var işte...

valla bacım ben bir kaç gündür herşeyi oluruna bırakmaya kara verdim gib....

saol canım anladım ..
bakalım yarın sorarım zaten doktora kanama devam ederse ...
banyo da yapmak ıstıom bıraz bekleyeyım dedım ...

pınarrr kusura bakmaaaaa sayfa açık ama başka işim vardı hiç farkında değilim birascık yoğunussss siz iyisiniz okuyorum maşallah paşamıza olucak öle 3 tane iğneyi ben yesem bayılır kalırım küçcük yavrucaklar iyi dayanıyor valla.........
herkişe kocamannn öpücükler iyi akşamlarr................

kıslar nbr bu saate kadar giremedim hata veriodu surekli bu site
lorke inşallah iyi çıkacak canım sonucun
pınar oğluşuna kim bakacak sen çalışınca
edut doktora gitmeyecekmisin aşılama için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…