- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.501
valla bacım ben bir kaç gündür herşeyi oluruna bırakmaya kara verdim gib....
iyi akşamlar opuyorumnanaktanpınarrr kusura bakmaaaaa sayfa açık ama başka işim vardı hiç farkında değilim birascık yoğunussss siz iyisiniz okuyorum maşallah paşamıza olucak öle 3 tane iğneyi ben yesem bayılır kalırım küçcük yavrucaklar iyi dayanıyor valla.........
herkişe kocamannn öpücükler iyi akşamlarr................
anniş evde tatlım.. sağolsun canım anniş..kıslar nbr bu saate kadar giremedim hata veriodu surekli bu site
lorke inşallah iyi çıkacak canım sonucun
pınar oğluşuna kim bakacak sen çalışınca
edut doktora gitmeyecekmisin aşılama için
pınarcım biraz liste yaptım şimdi alınacaklar için
biberon kaç tane almak lazım hangi boy bide bubchen markanın nelerini aldın lazım olan hangileri
sadece gün takibi yapma. biraz kafan rahatlasın .iyi gelebilir... ben senin yerine dua ederim olumunekankayizsmile
bencede....ağol kuzum benim öp oğluşunu benim için kaynana da iki laf sok benim için...için ferahlar
yok kuşum kür mür yapmıycam...bebek yapma konusunda bile pek bişi yapmayı düşünmüyorumboshayallersmile
bencede....ağol kuzum benim öp oğluşunu benim için kaynana da iki laf sok benim için...için ferahlar
ben 2 tane aldım. biri su için birini rezene için kullanıyorum. süt sağmanın içinde bi tane daha vardı etti 3.. hemen lazım olanlar bu. bebiş emince yetyior.. şimdi termos almayı düşünüyorum. süt veya mama saklama için biberon termosu..
bubchenin şampuanı, pişik kremi ve sütünü aldım. sütü vucuduna, yuvarlak kreminide bezin içine sürüyorum. şampuan vücut içinde kullanılıyor..
edutcanım ne oldu daha dun haleve bırlıkte sogan kuru yapalım demıstın yahuuuu..
hem ıcın temızlenır hem sogan kuru de kılo verdırıyomus... dıyet olarak yap sen de ne olcak
Alo ekakal alo ekakal , ses ver bakalım....
eduut naber şeker yazdığımı gördünmü kür yap demiştim. yapıcanmı?
gaye seninde prensesin olacakmış diye okumuştum ,biraz geç oldu ama hayırlı olsun cinsiyetiniz. kız kıyafetlerini gördükçe içim gidiyor. süslü süslü kokoş şeyler. bayılıyorum
bu ay sal bakalım sadece kendin için çalış... ne zaman canın isterse. ama bu arada soğan kürünü de yap.yok kuşum kür mür yapmıycam...bebek yapma konusunda bile pek bişi yapmayı düşünmüyorumboshayallersmile
ben bir tane aldım dr browns
başka almadım ama süt pompasında da var
bir tane daha alayım o zaman :))
ben bir tane aldım dr browns
başka almadım ama süt pompasında da var
bir tane daha alayım o zaman :))
Sağol pınarcım.inşallah sağlıkla sıhhatle gelir kızım... bende kendimi frenliyorum herşeye saldırıp almamak için
bu ay sal bakalım sadece kendin için çalış... ne zaman canın isterse. ama bu arada soğan kürünü de yap.
Canım süt pompasını hangi marka ve model aldın? ve internetten mi aldın?
he birde şimdiden söyleyeyim. saçta oluşan konaklara zeytinyağı öneriyorlar. benim sıpa istemedi.iyide etti. heryer yağ oluyodu .. bubchen süt sürdüm banyodan önce. aynı vazifeyi gördü..
kıslar bebek çantası ne marka aldınız
canım medela marka aldım
çok kullanılan bir modelmiş
netten almadım mağazadan aldım
bi sorun olursa aldığım yerden halletmem kolay olur diye düşündüm
genel de çevremdekiler hep öyle yaptı bende öyle yapayım dedim
iyi akşamlar aysen daha sık gel olurmu
bebek çantası kullanışlı bol gözlü bişey idare eeder. ben evden kullandım. özel bişi almadım
pompa chicco manuel.. işimi gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?