- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.521
yaa pompa konusunda kararsız kaldım kimisi elektrikli al kesinlikle diyor kimiside o kadar para vermene gerek yok manuel pompa gayet iyi diyor... Açıkçası elektrikliler cidden çok pahalı.
yaa pompa konusunda kararsız kaldım kimisi elektrikli al kesinlikle diyor kimiside o kadar para vermene gerek yok manuel pompa gayet iyi diyor... Açıkçası elektrikliler cidden çok pahalı.
GÜLTUN bebek çantasını ben aldım ama çok gözlü almadım açıkçası
sırt çantası da almayı düşündüğüm için ama
chicconun bakım setli çantasını Kasım anneleri topiğinde çok beğendiler onu alabilirsin
birde lullaby ve avivo marka çantalar var onu öneriyorlar
sagol canım ınsallah temız cıkar yola kesıntısız devam ederız bakalım..kıslar nbr bu saate kadar giremedim hata veriodu surekli bu site
lorke inşallah iyi çıkacak canım sonucun
pınar oğluşuna kim bakacak sen çalışınca
edut doktora gitmeyecekmisin aşılama için
esselam canlar
nasılsınız bakalım pek giremiyorum ben bu ara
lorkem doğum yapmış galiba allah analı abablı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşlhhh
gayecim ayselcim sizler nasılsınız bakalım
kuzularınız baya büyümüş maşallahh
bende iki aylık klomen tedavisinin ardından bu aya hsg için tedaviye ara verdik
bugün hsg çekildim çok şükür hiç bi sorun yokumş tüpler açıkmış
artık bir dahaki ay devam edicem tedaviye
dularınızda unutmayın inşlhh
dularda buluşmak üzere hepinizi öpüyorum kocamannn opuyorumnanaktan
Ben 145 tl ye elektrikli aldım
çalışacağım için elle sağmakla uğraşamam diye düşündüm
manuelde elle uğraşmak zorunda kalıyorsun
bende fiyat soracağım mağazaya.bakalım ona göre karar vereceğim.
slm kızlar iki dkika fırsat buldum annemlerin milattan önceden kalan bilgisayarı çalıştırmayı başardık umarım ben yazımı bitirmeden kapanmaz
geçmişi okuyamıyorum ama size yazmaya çalışıcam
burda zor günler geçiriyorum ve desteginize çok ihtiyacım var
eşimin ailesi canıma okumuş vaziyette psikolojik olarak beni çıldırmayı başardılar sonunda kafayı yemek üzereyim
bu arada bugün doktora gittik uzun uzun konuştuk doktor müayene falan istedi ve bize belirtileri olan şüpelendiğimiz bişey var dedi
kan pıhtılaşması onun için özel testlker varmış onları yaptırdık
ama sonuçlar salı günü çıkacakmış
çok korkuyorum doktor eger o çıkarsa 9 ay yatıcaksın ve göbekten igne olucaksın ve bebegin ne zaman düşecegi belli olmaz dedi
ama bana moralde verdi dua et ki rabbin eger bu rahatsızlık varsa seni erken uyarmış bian önce tedavini ol dedi
testler güzel çıkarsa hiç korkma bunlar iyiye işaret demektir o zaman hemen olur bebegin dedi
üzülsemmi sevinsemmi anlayamadım
neyse detayları anlatırım size bi daha girebilirmiyim bilmiyorum ama
bi aksilik olmazsa cumartesi dönücez gümüşhaneye o zaman görüşürüz
hepinizi çok çok öpüyorum herkes kendine çok iyi baksın
özledim sizi
kuzu bizde seni özledik....bence sevin ne olduğunu bilmeden kukuman kuşu gibi oturumaktan iyidir...bu arada benim bildiğimkvrck o kaynansını laflarıyla ve zekasıyla alt ederdi....dimislm kızlar iki dkika fırsat buldum annemlerin milattan önceden kalan bilgisayarı çalıştırmayı başardık umarım ben yazımı bitirmeden kapanmaz
eşimin ailesi canıma okumuş vaziyette psikolojik olarak beni çıldırmayı başardılar sonunda kafayı yemek üzereyim
bu arada bugün doktora gittik uzun uzun konuştuk doktor müayene falan istedi ve bize belirtileri olan şüpelendiğimiz bişey var dedi
çok korkuyorum doktor eger o çıkarsa 9 ay yatıcaksın ve göbekten igne olucaksın ve bebegin ne zaman düşecegi belli olmaz dedi
ama bana moralde verdi dua et ki rabbin eger bu rahatsızlık varsa seni erken uyarmış bian önce tedavini ol dedi
testler güzel çıkarsa hiç korkma bunlar iyiye işaret demektir o zaman hemen olur bebegin dedi
özledim sizi
slm kızlar iki dkika fırsat buldum annemlerin milattan önceden kalan bilgisayarı çalıştırmayı başardık umarım ben yazımı bitirmeden kapanmaz
özledim sizi
günaydın hatunlar bugun ilk ben gelmişim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?