Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

yaa pompa konusunda kararsız kaldım kimisi elektrikli al kesinlikle diyor kimiside o kadar para vermene gerek yok manuel pompa gayet iyi diyor... Açıkçası elektrikliler cidden çok pahalı.

yaa pompa konusunda kararsız kaldım kimisi elektrikli al kesinlikle diyor kimiside o kadar para vermene gerek yok manuel pompa gayet iyi diyor... Açıkçası elektrikliler cidden çok pahalı.

valla gayecim bende aynı şeyleri düşündüm. sonra manuel aldım. ilk 3-4 seferde zorlandım ama şimdi rahat sagıyorum. pahalı geldi elk olanlar... 45 liraya aldım ben..
elektirikli kullanmadım belki daha rahattır...

Ben 145 tl ye elektrikli aldım
çalışacağım için elle sağmakla uğraşamam diye düşündüm
manuelde elle uğraşmak zorunda kalıyorsun

netten baktımda lullaby uygun avivonun uygunuda var pahalısıda

kıslar nbr bu saate kadar giremedim hata veriodu surekli bu site
lorke inşallah iyi çıkacak canım sonucun
pınar oğluşuna kim bakacak sen çalışınca
edut doktora gitmeyecekmisin aşılama için
sagol canım ınsallah temız cıkar yola kesıntısız devam ederız bakalım..

canım lorkem yazmıssın ınsallah o da olur da lapacı dogum yapmıs dıyecektın sanırım boshayallersmile

bende bugun hsg cektırdım sonucu yarın alıocam sana da gecmıs olsun ınsallah temız cıkar benım de sonucum bakalım

kızlar bende cıkıom arada bakıodum ekrana zaten ama ...
yarın gorusuruz ınsallah guzel haberler verebılırım sıze

slm kızlar iki dkika fırsat buldum annemlerin milattan önceden kalan bilgisayarı çalıştırmayı başardık umarım ben yazımı bitirmeden kapanmaz
geçmişi okuyamıyorum ama size yazmaya çalışıcam
burda zor günler geçiriyorum ve desteginize çok ihtiyacım var
eşimin ailesi canıma okumuş vaziyette psikolojik olarak beni çıldırmayı başardılar sonunda kafayı yemek üzereyim
bu arada bugün doktora gittik uzun uzun konuştuk doktor müayene falan istedi ve bize belirtileri olan şüpelendiğimiz bişey var dedi
kan pıhtılaşması onun için özel testlker varmış onları yaptırdık
ama sonuçlar salı günü çıkacakmış
çok korkuyorum doktor eger o çıkarsa 9 ay yatıcaksın ve göbekten igne olucaksın ve bebegin ne zaman düşecegi belli olmaz dedi
ama bana moralde verdi dua et ki rabbin eger bu rahatsızlık varsa seni erken uyarmış bian önce tedavini ol dedi
testler güzel çıkarsa hiç korkma bunlar iyiye işaret demektir o zaman hemen olur bebegin dedi
üzülsemmi sevinsemmi anlayamadım
neyse detayları anlatırım size bi daha girebilirmiyim bilmiyorum ama
bi aksilik olmazsa cumartesi dönücez gümüşhaneye o zaman görüşürüz
hepinizi çok çok öpüyorum herkes kendine çok iyi baksın
özledim sizi

ah kıvırcıkım inşallah sonuçların guzel çıkar yavrum ya rabbim tedavisiz dert vermesin inşallah kan pıhtılaşması yoktur.doktora kime gittinizki.ailelerde karışmasa olmaz takma kafana neyseki uzaksın sadece tatillerde goruosun

kuzu bizde seni özledik....bence sevin ne olduğunu bilmeden kukuman kuşu gibi oturumaktan iyidir...bu arada benim bildiğimkvrck o kaynansını laflarıyla ve zekasıyla alt ederdi....dimi

Kıvırım tatilci hatunum benim kız arada kaç benim yanıma boşver can sıkıcı insanları...
Doktora gitmeniz çok iyi olmuş umarım sonuçların da güzel çıkar.Kan pıhtılaşması çıksa dahi doktorunun dediği gibi bunu biliyor olmak ve buna göre gebeliğe devam etmek şansını çooook çoook artırır.Bunu bilmeden defalarca düşük yaşayan yada bebeği karnında ölen çok kadın var.Böyle trajik bir tablo yaşamazsın en azından...
Biraz zorlu bir gebelik dönemi geçer.yatarsın,iğneni vurulursun ama sonunda bebeşin kucağında olur.Rabbim dermansız dertten sakınsın.Bu düşündüklerimiz tabiiki en kötü senaryo.Umarım bunlara hiç gerek olmayacak ve yine güzel haberle geleceksin.

günaydın hatunlar bugun ilk ben gelmişim:))

Gultun'cum alıntı yaptım ama yazmadan yolladım yazıyı :)) Günaydın canım.Dünün acısını çıkarmışsın bugün ilk gelerek.

Topicimizin tüm yahşi hatunlarına Günaydınlaaaaaarrrrrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…