Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sağol kuzum bakacağımşimdi...bu amerikanın sitesimi

olma mı

bugun ıste son gunumkaydirigubbakcemile5

hamileliğin tadını çıkarın valla. sonra elti görümce kaynana kim varsa burnu çocukla aranıza sokuyolar kafamçokkarıştı
burda bi topikte okumuştum bu tarz şeyleri. hepsi oluyo valla.. sempatiksalakcinni
anamda sokuyo ama ona bişeyler söyleyebiliyom

Son düzenleme:
ben çıkıyorum kızlar gelişeme olursa haber veririm size yemegim yok yemek yapmam lazım
herkesleri öpüyorum

ord bir dr var senai diye cok super bır doktor ama pahalı bıraz adam onun sıtes ı ben ona gıtmedım ama benım dr ebru alper dı

tamam kuzum..benimde derdim izmite biraz yakın olsun...gidip gelmem zor olmasın....asm en yakını bakalım

valla sımdı bı kac foruma baktım 3 dusukten sonra falan ogrenmıs mıllet genelde bu sorunu...
ee bastan neden yapılmıyokı bu testler yazık valla hepımıze..
bıde hemen yapmıyolarmıs vs hastanede de ugrastırıyolarmıs...
ozelde degıl de devlet ve tıpta ıste
kızılcık ne demek ya
kızılcık degeri pozitif çıkmış eşim öyle dedi kapattı telefonu

canım ne o bılmıom ama pınarın dedıgı gıbı yememen gereken seylerden olabılır

olma mı

bugun ıste son gunumkaydirigubbakcemile5
ohhh cok guzel yaaa...
evde net varmı takıb edecekmısın bızıı

ben çıkıyorum kızlar gelişeme olursa haber veririm size yemegim yok yemek yapmam lazım
herkesleri öpüyorum

kolay gelsın canım hade yap bakalım guzel guzel yemeklerını

slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyana kadar kimse kalmamışş
kvrck canım iğnelerle pıhtılaşmayı engelliyolar
kaç kişi var iğne kullanarak hamiş kalan takma kafana allahım dermansız dertt vermesin
yeterki sorunun ne olduğunu öğrendin sırada göbüşüne bebişlin gelmesi kaldı

kızlar herkesler gitmiş ama ben anlatayım eşim aradı sinir oldum ya yine
doktorla konuşmuş burdaki diyomuş ki adam bebek aspirini kullanmasın düşük saglar bebek aspirini
e ankaradaki doktor bebek aspirini kullansın demiş
diyomuş ki adam bebegin kalp atışını duyana kadar bekliycez sonra aspirine başlarız
e tamamda burda çelişki yokmu ki madem düşük yapıyor aspirin neden bebegin kalp atışını duyunca başlıyoruz kullanmaya o zaman düşük yapmaz mı
bide bebek zaten kalp atışına kadar durmuyor ki hemen düşüyor önemli olan bebegi kalp atışını duyana kadar yaşatmak boş boş nasıl saglıycaz bunu ki sinir oldum ya
bi tane daha test istemiş ama ankarada yapılıyormuş o test burdan alıp dondurucuyla göndericekler ankaraya
diyorum ki trabzona gidelim bi adam gibi bi doktorla konuşalım ben kimde inancamı şaşırdım ankarada ki doktor mutlaka aspirin kullansın demiş
burdaki doktor yok asla aspirin kullanmasın düşük yapar demiş
iki zıt görüş saçmalığa bakın ya

bacım bence sen ya ankarada yada trabzonda adam gibi bir doktora git..... hiç o adama takma kafanı

hosgeldın zeytın masallah ne kadar buyumus senın de bebegın...
pek ugramıyorsun artık

bu ne hakkaten biri a dio biri b. bende eşinin ordaki doktoru pek sevmedim bencede siz trabzonda iyi bir doktor araştırın ona gidin

canım sızın o doktor sıyırmıs kafayı valla...
sen kesın trabzona gıt fakultede bı doktora gıdın mutlaka yada ozelde kım varsa tranzonda ..
en azından bı doktora daha sorun ona gore hareket edın kesınlıkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…