- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.141
kızlar herkesler gitmiş ama ben anlatayım eşim aradı sinir oldum ya yine
doktorla konuşmuş burdaki diyomuş ki adam bebek aspirini kullanmasın düşük saglar bebek aspirini
e ankaradaki doktor bebek aspirini kullansın demiş
diyomuş ki adam bebegin kalp atışını duyana kadar bekliycez sonra aspirine başlarız
e tamamda burda çelişki yokmu ki madem düşük yapıyor aspirin neden bebegin kalp atışını duyunca başlıyoruz kullanmaya o zaman düşük yapmaz mı
bide bebek zaten kalp atışına kadar durmuyor ki hemen düşüyor önemli olan bebegi kalp atışını duyana kadar yaşatmak boş boş nasıl saglıycaz bunu ki sinir oldum ya
bi tane daha test istemiş ama ankarada yapılıyormuş o test burdan alıp dondurucuyla göndericekler ankaraya
diyorum ki trabzona gidelim bi adam gibi bi doktorla konuşalım ben kimde inancamı şaşırdım ankarada ki doktor mutlaka aspirin kullansın demiş
burdaki doktor yok asla aspirin kullanmasın düşük yapar demiş
iki zıt görüş saçmalığa bakın ya
günaydın canlar
ya ben sabaha kadar uyuyamadım kızlar fena canım skıkıldı şu pıhtılaşma olayına
günaydın canlar
sıkıntılı işte canım ya kim bilir pıhtı ne zaman atavcakta bebegi düşürecekneden kuşum ya sonuçta dermansız dert değil ya
valla sukur kontrole gıdıcem zaman gecırıommiyi kuzum sen...
günaydın canlar
sonuçlar nasılmış ne dedi kocacığın
sıkıntılı işte canım ya kim bilir pıhtı ne zaman atavcakta bebegi düşürecek
hiçbi zaman hamileyim diye sevinemiycem bebek dogana kadar üzülüyorum işte
keşke yumurtlama problemim falan olsaydı
yada eşimde sorun olsaydı en azından tüp bebek yapardık
ya öyle deme ama tuttumu tutuyo hamilesin işteay kvrck aşkolsun...allahın gücüne gider...tüp %100 mü millet 7 ye 8 inciye deniyor ne kadar moral bozucu ve pahallı bir tedavi....hormon aldıka kanser riskinin artmasıda cabası...deme öyle hakkatten
ya ben yatarım nolcakki 9 ay degil 1 sene yatarımgunaydın kıslar
kıvırcık ne kadar olumsuzsun bu durumu oğrendiğin iyi olduki çaresine bakabil bununla ilgili topik var oraya bak bilgilen gerçekte bu durumu yaşayan insanlara sor bu kadar kotumu yani umutsuz olma allah herşeyin çaresini verir senin bebeğin olmaz demiyorlar biraz sıkıntılı geçirebilirsin diolar 9 ayını yatarak geçirenler var yeterki umutlu bak için rahat etmiorsa uzman bir doktora gidin
protein c ve protein s degerlerim çok yüksekmiş buda pıhtılaşmaya neden oluyomuş
gümüşhanede rahat hamilelik geçiremezmişim
çünkü sürekli gözetim altında olmam ve 2 günde bir özel testler yaptırmam gerekiyormuş ama bunun burda yapılması mümkün degilmiş
hiçbir zaman hamileyim diye sevinmiycekmişim pıhtının ne zaman atıp bebegi öldürecegi belli olmazmış
eşim ben artık vazgeçtim çocuktan hiç ugraşmayalım diyor
çünkü alınan igneler ve ilaçlar yüzünden annede ve bebekte rahatsızlıklar olabiliyomuş
en kötüsüde hayatımın bir döneminde kalbime beynime yada cigerlere bir pıhtı atıp ölebilirmişim bu tehlikeyi taşıyormuşum
bu rahatsızlıkta ilaçlarla saglıklı bir bebek sahibi olma şansı %30muş
daha ne diyim ki
ya öyle deme ama tuttumu tutuyo hamilesin işte
ama ben hamileliğim boyunca bu riskle yaşıycam tek bi çorap bile alamıycam
ya öyle deme ama tuttumu tutuyo hamilesin işte
ama ben hamileliğim boyunca bu riskle yaşıycam tek bi çorap bile alamıycam
ya ben isyan etmiyorum ki öylşe yapıyomuşum gibi davranmayın bana sadece beynimi kemiren düşünceleri sizinle paylaşıyorum yoksa isyan ettigimden degilkıvırcıkım muhakkak hastalıklar ınsanın canını sıkıyor vs ama sen burda bu sekılde dusunursen Allah ın takdırını goz ardı etmıs olursun ...
ne hastası olursan ol Allah dıledıyse sana o bebegı sapsaglam vermeyı verecek emın ol..
ama hasta olmasan bıle bu rısklerın hepsı yıne karsına cıkabılceek seyler...
o yuzden sen hastayoım sole bole olur dıye dusunmek yerıne ben elımden gelenı yaptım bebegım ıcın Rabbım de onu korur ınsallah dersen ve boyle yaklasırsan olaylara daha rahat edersın ..
yoksa bole dusunmeye devam edersen Allah korusun baska hastalıkların bıle cıkar senın ...
hep kotumser bakıyorsun herseyı oyle dusunuyorsun
burda dun bıle ben bı cok forum okudum senın durumunda cok kısı bebegını sgalıkla kucagına almıs..
muıhakkak tedırgınlık yasamıs hamıleyken ama sonucu guzel olmus cok sukur...
senın neden olmasın kı...
hem ayrıca benım babannemmde de pıhtılasma vra
4 cocougu olmus
babnnem suan 86 yasında 10 yıl once beynıne de pıhtı attı
ama hala dımdık ayakata cok sukur
kıvırcığım benim iki tane arkadaşım var bu sorunu yaşayan ikiside 1 er tane düşük yaptılar biri yeni doğum yaptı diğeride ekimde doğum yapcak aslına bakarsak bebek doğmadan ne yaşayacağımızı hiç birimiz bilmiyoz ki o yüzden tedbirimizi alıp Allaha emanet etcez başka çaremiz yok :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?