Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın canlarım

tatlım bence de arkadaşların dediği gibi trabzona gidip adam gibi bi dra görün sizin ordaki pek bişey bilmiyor gibi geldi bana da boşver onun dediklerini

günaydın canlar
ya ben sabaha kadar uyuyamadım kızlar fena canım skıkıldı şu pıhtılaşma olayına

neden kuşum ya sonuçta dermansız dert değil ya
sıkıntılı işte canım ya kim bilir pıhtı ne zaman atavcakta bebegi düşürecek
hiçbi zaman hamileyim diye sevinemiycem bebek dogana kadar üzülüyorum işte
keşke yumurtlama problemim falan olsaydı
yada eşimde sorun olsaydı en azından tüp bebek yapardık

iyi kuzum sen...
valla sukur kontrole gıdıcem zaman gecırıomm
günaydın canlar
ya ben sabaha kadar uyuyamadım kızlar fena canım skıkıldı şu pıhtılaşma olayına

canım benım bak pıhtılasma olayı hamıle kaldıgında ıgnelerle cok rahat tolere edılebılceke bısey Allah ın ıznıyle..
ama sen bu sekılde canını sıkmaya devam edersen hamıle kalma ıhtımalın dusuyor bılıyyorsun ..
stres prolaktın fırlamasına neden oluyor ve o da hamıle kalmaya engel teskıl edıyor...
senın yapacagın en guzel sey dua edıp elınden gelenı yapıp hamıle kaldıktan sonra da tedavını uygulamak

sonuçlar nasılmış ne dedi kocacığın

protein c ve protein s degerlerim çok yüksekmiş buda pıhtılaşmaya neden oluyomuş
gümüşhanede rahat hamilelik geçiremezmişim
çünkü sürekli gözetim altında olmam ve 2 günde bir özel testler yaptırmam gerekiyormuş ama bunun burda yapılması mümkün degilmiş
hiçbir zaman hamileyim diye sevinmiycekmişim pıhtının ne zaman atıp bebegi öldürecegi belli olmazmış
eşim ben artık vazgeçtim çocuktan hiç ugraşmayalım diyor
çünkü alınan igneler ve ilaçlar yüzünden annede ve bebekte rahatsızlıklar olabiliyomuş
en kötüsüde hayatımın bir döneminde kalbime beynime yada cigerlere bir pıhtı atıp ölebilirmişim bu tehlikeyi taşıyormuşum
bu rahatsızlıkta ilaçlarla saglıklı bir bebek sahibi olma şansı %30muş
daha ne diyim ki

hı bide trombofili diye bi hastalık var onun taşıyıcıymışım eger hamileyken bunu tetikleyen bir riskle karşılaşırsam bebegim ölebilir yada sakat olabilirmiş

ay kvrck aşkolsun...allahın gücüne gider...tüp %100 mü millet 7 ye 8 inciye deniyor ne kadar moral bozucu ve pahallı bir tedavi....hormon aldıka kanser riskinin artmasıda cabası...deme öyle hakkatten

ay kvrck aşkolsun...allahın gücüne gider...tüp %100 mü millet 7 ye 8 inciye deniyor ne kadar moral bozucu ve pahallı bir tedavi....hormon aldıka kanser riskinin artmasıda cabası...deme öyle hakkatten
ya öyle deme ama tuttumu tutuyo hamilesin işte
ama ben hamileliğim boyunca bu riskle yaşıycam tek bi çorap bile alamıycam

gunaydın kıslar

kıvırcık ne kadar olumsuzsun bu durumu oğrendiğin iyi olduki çaresine bakabil bununla ilgili topik var oraya bak bilgilen gerçekte bu durumu yaşayan insanlara sor bu kadar kotumu yani umutsuz olma allah herşeyin çaresini verir senin bebeğin olmaz demiyorlar biraz sıkıntılı geçirebilirsin diolar 9 ayını yatarak geçirenler var yeterki umutlu bak için rahat etmiorsa uzman bir doktora gidin

ya ben yatarım nolcakki 9 ay degil 1 sene yatarım
ama ya bebegime bişi olursa sıkıntılı dogarsa falan

kıvırcıkım muhakkak hastalıklar ınsanın canını sıkıyor vs ama sen burda bu sekılde dusunursen Allah ın takdırını goz ardı etmıs olursun ...
ne hastası olursan ol Allah dıledıyse sana o bebegı sapsaglam vermeyı verecek emın ol..
ama hasta olmasan bıle bu rısklerın hepsı yıne karsına cıkabılceek seyler...
o yuzden sen hastayoım sole bole olur dıye dusunmek yerıne ben elımden gelenı yaptım bebegım ıcın Rabbım de onu korur ınsallah dersen ve boyle yaklasırsan olaylara daha rahat edersın ..
yoksa bole dusunmeye devam edersen Allah korusun baska hastalıkların bıle cıkar senın ...
hep kotumser bakıyorsun herseyı oyle dusunuyorsun
burda dun bıle ben bı cok forum okudum senın durumunda cok kısı bebegını sgalıkla kucagına almıs..
muıhakkak tedırgınlık yasamıs hamıleyken ama sonucu guzel olmus cok sukur...
senın neden olmasın kı...
hem ayrıca benım babannemmde de pıhtılasma vra
4 cocougu olmus
babnnem suan 86 yasında 10 yıl once beynıne de pıhtı attı
ama hala dımdık ayakata cok sukur

kıvırcığım benim iki tane arkadaşım var bu sorunu yaşayan ikiside 1 er tane düşük yaptılar biri yeni doğum yaptı diğeride ekimde doğum yapcak aslına bakarsak bebek doğmadan ne yaşayacağımızı hiç birimiz bilmiyoz ki o yüzden tedbirimizi alıp Allaha emanet etcez başka çaremiz yok :lepi:

ya ben isyan etmiyorum ki öylşe yapıyomuşum gibi davranmayın bana sadece beynimi kemiren düşünceleri sizinle paylaşıyorum yoksa isyan ettigimden degil

bu arada benim ananemin beynine pıhtı attı 54 yaşında felç oldu tam 12 sene yattı altından bezini aldılar aynı durumda olma ihtimalim var

sabredip bekliycez artık ama biz gümüşhanedeyken bebek işini rafa kaldırcaz herhalde şu diger tahlilide vereyimde kesin bişi desinler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…