- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.741
[ımg]http://www.defosuz.net/wp-content/uploads/2010/08/dik-saçlı-örgü-minik-oyuncak-bebek.jpg[/ımg]edutum al bun´lardan birini [ımg]http://www.resimcenter.com/data/media/25/oyuncak_bebek_giydir.jpg[/ımg]koy kiz oraya
canin sagolsun kuzum onlar fazla hosuma gitmedi ornek olsun diye koydum sen daha guzeelini koy oraya canimm :lepi:kuzum bu bebekler resim olduğu çin küçülünce görünmüyor..
ise yariyacak kizda .benim ilk defa oldu bu ay ne yapcam simdii:1shok:ay ben gibi ravzanur bende ya 28inde ya 25 inde oluyorum
o yüzden çalışmaları 10. ile 15. gün arası yogunlaştırıyorum
gerçi bi işe yaradıgını görmedim ama kaydirigubbakcemile3
ay ben gibi ravzanur bende ya 28inde ya 25 inde oluyorum
o yüzden çalışmaları 10. ile 15. gün arası yogunlaştırıyorum
gerçi bi işe yaradıgını görmedim ama kaydirigubbakcemile3
kız benide eklesene kız olursa masal erkek olursa atalay hamiş olmamam bebeklerimin ismini degiştirmiyo bi kere
canlar benimde 2 gün beyaz bi akıntım oldu bugünde şeffaf beyazlıkta akıntım oldu ilk defa karşılaşıyorum açıkcası
kız benide eklesene kız olursa masal erkek olursa atalay hamiş olmamam bebeklerimin ismini degiştirmiyo bi kere
canim benim bildigim beyaz seffaf bir akinti olunca yumurtladgin gun oluyoduu:kedi:canlar benimde 2 gün beyaz bi akıntım oldu bugünde şeffaf beyazlıkta akıntım oldu ilk defa karşılaşıyorum açıkcası
........---------------- n olmuskiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemileellerine saglikkk cok guzel olmussss:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ben daha şimdik geldim.... ee özet geçöin nolmuş nolmuş
canim benim bildigim beyaz seffaf bir akinti olunca yumurtladgin gun oluyoduu:kedi:
........---------------- n olmuskiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemileellerine saglikkk cok guzel olmussss:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?