Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

[ımg]http://www.defosuz.net/wp-content/uploads/2010/08/dik-saçlı-örgü-minik-oyuncak-bebek.jpg[/ımg]edutum al bun´lardan birini [ımg]http://www.resimcenter.com/data/media/25/oyuncak_bebek_giydir.jpg[/ımg]koy kiz oraya

kuzum bu bebekler resim olduğu çin küçülünce görünmüyor..

kizlar bisey soracamm ben 28 gunde bir regl oluyodum
ama bu ay 25 gunde oldum benim yumurtam n zaman catlar sizcee:1ninca:

ay ben gibi ravzanur bende ya 28inde ya 25 inde oluyorum
o yüzden çalışmaları 10. ile 15. gün arası yogunlaştırıyorum

gerçi bi işe yaradıgını görmedim ama kaydirigubbakcemile3

ay ben gibi ravzanur bende ya 28inde ya 25 inde oluyorum
o yüzden çalışmaları 10. ile 15. gün arası yogunlaştırıyorum

gerçi bi işe yaradıgını görmedim ama kaydirigubbakcemile3

kıvırcık güldürdün beni heuheu evet LORKEE nerde ben de merak ettim bence doktora gitsin sancısı çokmuş

canlar benimde 2 gün beyaz bi akıntım oldu bugünde şeffaf beyazlıkta akıntım oldu ilk defa karşılaşıyorum açıkcası

kız benide eklesene kız olursa masal erkek olursa atalay hamiş olmamam bebeklerimin ismini degiştirmiyo bi kere

beni ilgilendirmez....becerein yazarım...önceden olmaz...çalışın çalışın ben bilmem beyim bilir

canlar benimde 2 gün beyaz bi akıntım oldu bugünde şeffaf beyazlıkta akıntım oldu ilk defa karşılaşıyorum açıkcası
canim benim bildigim beyaz seffaf bir akinti olunca yumurtladgin gun oluyoduu:kedi:

ben daha şimdik geldim.... ee özet geçöin nolmuş nolmuş
........---------------- n olmuskiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemileellerine saglikkk cok guzel olmussss:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

EDUTCANNN
beklenen tarihim 26 aralık kuzum ekleyiver bi zahmet bu arada tablo muhteşem olmuşşş

canim benim bildigim beyaz seffaf bir akinti olunca yumurtladgin gun oluyoduu:kedi:

........---------------- n olmuskiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemileellerine saglikkk cok guzel olmussss:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aaaaaaa odamı olmuş...valla çok ilginç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…