- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.761
çalışmaları hızlandır o zaman kuzu aklinialirimsmile
beni ilgilendirmez....becerein yazarım...önceden olmaz...çalışın çalışın ben bilmem beyim bilir
EDUTCANNN
beklenen tarihim 26 aralık kuzum ekleyiver bi zahmet bu arada tablo muhteşem olmuşşş
ay tatlım çalışmamız hiç olmadı gibi birşey adet bittikten sonra 2 kere oldu o kadar zaten geceye geçince de yapmadık henüz bu ay takılmak istemiyorum nede olsa sperm yetersizliği ile hızlı sperm düşüklüğü olduğundan artık normal yolla olacağı kanısını düşünemiyorum amaaaaaa bir umut da yok değil içimde
canim benim bildigim beyaz seffaf bir akinti olunca yumurtladgin gun oluyoduu:kedi:
........---------------- n olmuskiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemileellerine saglikkk cok guzel olmussss:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
olsun dinimizde umutsuzluk yok hem zevk için kuzu sadece bebek için düşünme hı yerimsenibenay tatlım çalışmamız hiç olmadı gibi birşey adet bittikten sonra 2 kere oldu o kadar zaten geceye geçince de yapmadık henüz bu ay takılmak istemiyorum nede olsa sperm yetersizliği ile hızlı sperm düşüklüğü olduğundan artık normal yolla olacağı kanısını düşünemiyorum amaaaaaa bir umut da yok değil içimde
kuzum ilaç kullanmam gerekiyor doktor kesin korunma istedi hamile kalmam riskli olabilir26 aralık çok geç.....ben bilmem....korunurkende olabiliyor.....
eee ben varım ya örnek kuzum....umutsuzluğa kapılma ama çalışmayı ihmal etme
düzensiz bir adete göre yumurtlama günüm erken olmamış mı ya çünkü adetimin 15 günü bugün ayrıca önceden hiç olmamıştı böle yada dikkat etmedim hiç neyse koyver gitsin napam kociş uyumayı seçerse ben yanaşmam sonuçta gece nöbet zor oluyor
aman sende sanki sabaha kadar olcekte
kızım SEVMEK BİR ÖMÜR SÜRERRRRRR
SEVİŞMEK BİR DAKİKAAAA
sonra uyuyuversin
olsun dinimizde umutsuzluk yok hem zevk için kuzu sadece bebek için düşünme hı yerimseniben
kuzum ilaç kullanmam gerekiyor doktor kesin korunma istedi hamile kalmam riskli olabilir
kiz n 26 aralik tan bahsediyon kasimi unuttunmuu kuzum sennopuyorumnanaktanEDUTCANNN
beklenen tarihim 26 aralık kuzum ekleyiver bi zahmet bu arada tablo muhteşem olmuşşş
ona erken boşalma diyorlar kuzum:))))))))
kız ravzam susutunnnn noldiiiii
kuzum vajinal muayene yaptırdınmı son zamanlarda bende de oluyor o doktor yara var dedi ondan oluyomuş benim kibenim zevk acıya dönüşüyor genelde canlar nedenini de anlamış değilim acayip yanıyor sonrasında da acıyor ama sabaha bişeyim kalmıyor ben hep umutluyum canım
neyse ben kaçtım
kiz n 26 aralik tan bahsediyon kasimi unuttunmuu kuzum sennopuyorumnanaktan
yuruuuuuuuuuu kvrck imm kim tutar sennniikaydirigubbakcemilegıcıkkkk
sana inat ikiz dogurcam bi kız bi erkek guclubacismile
boynum ağrıyor bugün benim
canimm 15. hatta 16. gunde yumurtllama gunu oluyoo sen yinede degerlendir durumu kusum:lepi:düzensiz bir adete göre yumurtlama günüm erken olmamış mı ya çünkü adetimin 15 günü bugün ayrıca önceden hiç olmamıştı böle yada dikkat etmedim hiç neyse koyver gitsin napam kociş uyumayı seçerse ben yanaşmam sonuçta gece nöbet zor oluyor
DENENE MIS ONAYLANMIS TECRUBE ILE SABITTIRRRkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman sende sanki sabaha kadar olcekte
kızım SEVMEK BİR ÖMÜR SÜRERRRRRR
SEVİŞMEK BİR DAKİKAAAA
sonra uyuyuversin
SENDEN FIRSAT KALMIYO SAGOLASINNvereliniortakona erken boşalma diyorlar kuzum:))))))))
kız ravzam susutunnnn noldiiiii
ayyyyyy bu kızlardada hiç edep ar kalmamış
dahada gelmem ben bu topike
terbiyesiz azgın kadınnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyy bu kızlardada hiç edep ar kalmamış
dahada gelmem ben bu topike
terbiyesiz azgın kadınnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum vajinal muayene yaptırdınmı son zamanlarda bende de oluyor o doktor yara var dedi ondan oluyomuş benim ki
şimdi kuzum bugün yarın adet olucam bi ilacım var ilk 15 gün kullanılıyor onu kullanıcam o ay bitiyo zaten
sonraki ay yine adet olmayı beklicem yine ilk 15 gün ilaç kullanıcam
sonra 3. adet olmayı bekliycem o günden sonrada aspirine başlayıp korunmayı bırakıcam
sonraki adette 26 aralıga geliyo işte
birde orucum ben:)()))))
avbowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww gittii orucccc deseneee:roflol::roflol::roflol:zaten seytan hep bu zamanlarda insani durtermiss .aklindan seytani fikirler geciyodur simdi seninn:1shok::1shok:birde orucum ben:)()))))
ufffffffff şimdi sen sorunca farkettimde çokmuş daha yaaaaaaaaaaHIMMMMMMMMMMMMM anlaldim simdi onu bennnbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?