- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.781
hadi gel de bebiş sana emzik vercemmmmkizlar benim avartar resmimim tam aciklamasi n olabilir sizce cok merak ettimm amaasositososito
ozaman dogru avartar kuziiii degilmiihadi gel de bebiş sana emzik vercemmmm
ben kaçar gelirim yine öpüldünüzzz
kizlar benim avartar resmimim tam aciklamasi n olabilir sizce cok merak ettimm amaasositososito
AAA oda cok guzellllbence doğması için annesinin kandırdığı bebek.....benden demesi
GAYEMMMM
GULTUNNN
EKAKALLLLLLLLL
KIZLARR N YAPIYOSUNUZZZZ:hulya::hulya:
AAA oda cok guzellll
kizlar ben simdi gitcem ya turkiyeyeakannehir bu ay oldu oldu .sonra kocisim yok yanimdaaa yaaaa 4 haftaaa :gitme::gitme:
yemeeeeekkkkkkkkkkkkk yiyoz canım pc açık ben
mutfaktayım amaaaaaaa........
yaaa ben onsuz nefes alamiyom gibi oluyooo mafoldumben9 sene oldu hala onu 1 gun bile olsa ozluyorumm bennnmafoldumbenbişicik olmaz....benim eşim haftanın 3 günü yok naparsın
ben bekliyom burdayim ogeleden sonra yokum amaasempatiksalakcinnibenim az işim var kızlar gelicem
tamam talimm sana afiyet olsunnnbayanssulusmile
yaaa ben onsuz nefes alamiyom gibi oluyooo mafoldumben9 sene oldu hala onu 1 gun bile olsa ozluyorumm bennnmafoldumben
ben bekliyom burdayim ogeleden sonra yokum amaasempatiksalakcinni
massallah masallahhgeldim...allah bozmasın....bende kocamla 12 seneyi bitirdim bende içime sokmak istiyorum yanımdayken bile.ç..allah bozmasın
hos geldin canimm ..bi slm vereyim dedim oğluş ağladı =(
ben bi gaz çıkartıp geleyim
massallah masallahh
ama siz niye boyle hep ayri mi devam edecek haftanin3 gunu yok .baska alternatif yokmu kuzum bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?