Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

massallah LORKE DE PITIR PITIR hic durmuyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kizda buyuk enerji varrrdelikafadulden

yine uykum var....akşama yemeğim yok orucum sizce ne yesem...aslında üşenmesem....kıyma lasam yoğurt alsam, onuda sarımsaklasam...mantı gibimi yapsam.....ayyy canım istedi....

offffffffffff sabahtan beri beynim dondu pc basindayimmnaniknaniknaniknanik
çık ya bu kadar kalınırmı pc başında başın agrır valla
yine uykum var....akşama yemeğim yok orucum sizce ne yesem...aslında üşenmesem....kıyma lasam yoğurt alsam, onuda sarımsaklasam...mantı gibimi yapsam.....ayyy canım istedi....
altınada patlıcan közlemesi al sana alinazik bayılırım ohhhhhhhhhhhhh

wallahi superr fikir kusummm .ben firinda balik yapacam istersen sende yap bir fikir sadecee:hulya:

çık ya bu kadar kalınırmı pc başında başın agrır valla

altınada patlıcan közlemesi al sana alinazik bayılırım ohhhhhhhhhhhhh
cikacam simdi benim kuzularima alis verisin tamamini yapacam :lepi:turkiyeye gidiyom ya hala larim beni bekliyooo vallah n guzel seyler aldim onlaraakaydirigubbakcemile5

aman sende sanki sabaha kadar olcekte
kızım SEVMEK BİR ÖMÜR SÜRERRRRRR
SEVİŞMEK BİR DAKİKAAAA
sonra uyuyuversin

sağol tatlım da 1 dklık sevişme bana göre değilaklinialirimsmile

ona erken boşalma diyorlar kuzum:))))))))

kız ravzam susutunnnn noldiiiii

:sinifsinif:

kuzum vajinal muayene yaptırdınmı son zamanlarda bende de oluyor o doktor yara var dedi ondan oluyomuş benim ki

tatlım her gittiğimde alttan muayene oluyorum zaten yara olsa görür dr sonuçta iki farklı dr baktı

canimm 15. hatta 16. gunde yumurtllama gunu oluyoo sen yinede degerlendir durumu kusum:lepi:

bugün yaparsam yeter herhalde bi daha böle ara veririm iyi oluyor:umursamaz:

halevimm cabuk gel ama bekliyoz seniii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

KIZLAR niye sustunuzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

geldim canım

bi slm vereyim dedim oğluş ağladı =(
ben bi gaz çıkartıp geleyim

hoşgeldin kolay gelsin tatlım

ben akşama tavuk sote yapıcam yanınada pilav ay bide cacık mı yapsam
gerçi benim diette
2 kaşık pilav tavuk 1 tane köfte kadar sarımsakta yasak diyor ama :gitme:

bizim burdaki aptal doktor ne yarayı gördü ne de pko yu klava:

ben akşama tavuk sote yapıcam yanınada pilav ay bide cacık mı yapsam
gerçi benim diette
2 kaşık pilav tavuk 1 tane köfte kadar sarımsakta yasak diyor ama :gitme:

e sarımsaksız yap sende cacığı benim kocam yeniyor ben hep sarımsaksız yapıyorum

HALEVIM hos geldin kuzummm
ewett aynenn 1 d.k da bana gore degil ne oyle yapti kact gibii:kedi::kedi:

edutttt kvrckk vallahi bir yerlerim sisecek sususnkizlarr artikk alsanaalsanasmile

HALEVIM hos geldin kuzummm
ewett aynenn 1 d.k da bana gore degil ne oyle yapti kact gibii:kedi::kedi:

edutttt kvrckk vallahi bir yerlerim sisecek sususnkizlarr artikk alsanaalsanasmile

kızım ben bilimsel konuşurum 1 dk birde sevişince yani olmaz....ön sevişme min:5 dk, gerisi min:5 dk ka olsa bile 10 dk oda min.....şarkıyı yazanın niyeti işi hemen bitirmek yok efendim sevmek bir ömürmüş...de get...adını hatırlamaz yataktan kalkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…