Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sarımsaksız cacık mı olur yaaaaaaaaaa
heee yaa sarimsaksiz cacik mi olurrr

aynen oyle kankavereliniortakvereliniortakvereliniortak kiz senden korktum ben
allah esine boll guc versinndelikafaduldendelikafadulden

heee yaa sarimsaksiz cacik mi olurrr

aynen oyle kankavereliniortakvereliniortakvereliniortak kiz senden korktum ben
allah esine boll guc versinndelikafaduldendelikafadulden

sanki 1 saat dedim...abicim gerçek...1 dk süren varmı allah aşkına beni konuşturmayın oruç oruç yemşn ederim üstünü çıkarmana değmez.....

kocişini görmeye görmeye sana bi haller olmuş kızımmmmmmm

sanki 1 saat dedim...abicim gerçek...1 dk süren varmı allah aşkına beni konuşturmayın oruç oruç yemşn ederim üstünü çıkarmana değmez.....

süpersin edutum vereliniortak vereliniortak vereliniortak sonuna kadar katılıyom ama sen oruç ağzınla daha fazla deşme bu konuları .........

HALEVIM hos geldin kuzummm
ewett aynenn 1 d.k da bana gore degil ne oyle yapti kact gibii:kedi::kedi:

edutttt kvrckk vallahi bir yerlerim sisecek sususnkizlarr artikk alsanaalsanasmile

evet ravzacım sadece o iş için yapıyormuşsun gibi geliyor bana da o yüzden 1 yetmezzzz

bizim burdaki aptal doktor ne yarayı gördü ne de pko yu klava:

sizin ordaki drlar kazara dr olmuşlar tatlım o yüzden aptallar

aferin yavyum güzel hesapkaydirigubbakcemile2

kizlar ben cikiyorummm opuldunuzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

görüşürüz canım Şeniz

konuşma sen tatlım oruç oruç yiter bu kadan

aman beee ne cok konusmussunuz ravzanın burda oldugu bellı olmus sempatiksalakcinni oku oku bıtmedııı
canım için nasıl rahat ederse istersen bugün git baktır 2 gün sonra yine gider baktırırsın seni tutan hiçbi güç yok sonradan pişman olucagın birşeyi asla yapma
canım kızlarda yazmıs ya 14 gun sonra emın olnur sanırım en ıyısı kendımı dınlememek ptesıye kadr dayanmak

ya ne bıleyım kızlar agrım fazla olunca korkmaya basladım ıste bıde bu ınternet elımızın altında olunca neler neler okuyo ınsan sabah ıcım buruldu valla resmen gozumden yas geldı tööbbeee
kızdım kendıme tabı sonra sımdı ruhsal olarak daha ıyıyım
ama sancım hala var belımde de agrı
bekllıcem ptesı yapacak bısey yok

Sağol gayem ya.....valla delirdim di
cok guzel olmus lıstemız operım senı opuyorumnanaktan

lorke nereye gitti kızlar merak ettim şimdi onu
pazara goturduk sukran teyzemı sonra ben musade ıstedım kactım eve yatayım azcık dıye
gelrıken de kocam aradı yemek falan yapma hazır yerız dıye opuyorumnanaktan
bende pırasa aldım cabuk olur onu koyarım bırazdan bakalım
yanına da corba
yeter
canlar benimde 2 gün beyaz bi akıntım oldu bugünde şeffaf beyazlıkta akıntım oldu ilk defa karşılaşıyorum açıkcası
canım klomenın etkısı bı daha kı ay da surebılıyormus bazen
sen suan yumurtlamıs olabılırsın aklinialirimsmile

boynum ağrıyor bugün benim
aynen sag omzumdan yukarı dogru cektırıyooo
aman sende sanki sabaha kadar olcekte
kızım SEVMEK BİR ÖMÜR SÜRERRRRRR
SEVİŞMEK BİR DAKİKAAAA
sonra uyuyuversin

ona erken boşalma diyorlar kuzum:))))))))

kız ravzam susutunnnn noldiiiii
wuuuww neler olmus burda deli karılar cosmussunuz delikafadulden
geldim...allah bozmasın....bende kocamla 12 seneyi bitirdim bende içime sokmak istiyorum yanımdayken bile.ç..allah bozmasın

ya lorke nerde....
geldıııımmm zemuszemus
massallah LORKE DE PITIR PITIR hic durmuyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kizda buyuk enerji varrrdelikafadulden
masallah de kıızm nazar degdırıcen
valla mılleet gezıon dıye dıye eve tıkılıcam yakında korkuom heee
:lepi: dogru dıyorsun ustadım sositososito

hay ağzını öpeyim derler ya tam cuk oldu buraya...görsen sanki kızlar ilk sevişme lafını benden duydular...hepsi 18 lik taze:)))))

kız ravzanur sen hala burdamısın
lorkemde gelmiş hoşgelmiş yok anem ben bu edutla başedemicem

ya kızlar eşim aradı biraz önce bi hematologla görüşmüş adam saçmalamayın protein c protein s yüksekliği diye bi hastalık yok bebekler başka nedenden düşüyordur araştırın demiş tamamda nasıl ya neyi araştırcaz sinir oldum

hay ağzını öpeyim derler ya tam cuk oldu buraya...görsen sanki kızlar ilk sevişme lafını benden duydular...hepsi 18 lik taze:)))))
he valla kızım artık zaten 18 lıkler bıle taze olmuyoda neyysse naniknanik

yaa delıler hakkaten sankı senın evınde laboratuarın ultrasonun vs var ne arıstırıcan nasıl arastırıcan yahuu
sen ne ıse yarıyon nıe okudum o kadar yıl o zaman demek lazım bu doktorlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…