- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.821
ya bana ne aldın?
heee yaa sarimsaksiz cacik mi olurrrsarımsaksız cacık mı olur yaaaaaaaaaa
aynen oyle kankavereliniortakvereliniortakvereliniortak kiz senden korktum benkızım ben bilimsel konuşurum 1 dk birde sevişince yani olmaz....ön sevişme min:5 dk, gerisi min:5 dk ka olsa bile 10 dk oda min.....şarkıyı yazanın niyeti işi hemen bitirmek yok efendim sevmek bir ömürmüş...de get...adını hatırlamaz yataktan kalkınca
sarımsaksız cacık mı olur yaaaaaaaaaa
heee yaa sarimsaksiz cacik mi olurrr
aynen oyle kankavereliniortakvereliniortakvereliniortak kiz senden korktum ben
allah esine boll guc versinndelikafaduldendelikafadulden
konus konus konusss hadi kizlarrr kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5sempatiksalakcinnisanki 1 saat dedim...abicim gerçek...1 dk süren varmı allah aşkına beni konuşturmayın oruç oruç yemşn ederim üstünü çıkarmana değmez.....
kızım ben bilimsel konuşurum 1 dk birde sevişince yani olmaz....ön sevişme min:5 dk, gerisi min:5 dk ka olsa bile 10 dk oda min.....şarkıyı yazanın niyeti işi hemen bitirmek yok efendim sevmek bir ömürmüş...de get...adını hatırlamaz yataktan kalkınca
buna ne dersin:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ama sen diet yapmiyomuydun :smiley-cool:şakkıdıgökten ne yağmışta yer kabul etmemeiş
sanki 1 saat dedim...abicim gerçek...1 dk süren varmı allah aşkına beni konuşturmayın oruç oruç yemşn ederim üstünü çıkarmana değmez.....
HALEVIM hos geldin kuzummm
ewett aynenn 1 d.k da bana gore degil ne oyle yapti kact gibii:kedi::kedi:
edutttt kvrckk vallahi bir yerlerim sisecek sususnkizlarr artikk alsanaalsanasmile
bizim burdaki aptal doktor ne yarayı gördü ne de pko yuklava:
kızım ben bilimsel konuşurum 1 dk birde sevişince yani olmaz....ön sevişme min:5 dk, gerisi min:5 dk ka olsa bile 10 dk oda min.....şarkıyı yazanın niyeti işi hemen bitirmek yok efendim sevmek bir ömürmüş...de get...adını hatırlamaz yataktan kalkınca
kizlar ben cikiyorummm opuldunuzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sanki 1 saat dedim...abicim gerçek...1 dk süren varmı allah aşkına beni konuşturmayın oruç oruç yemşn ederim üstünü çıkarmana değmez.....
canım kızlarda yazmıs ya 14 gun sonra emın olnur sanırım en ıyısı kendımı dınlememek ptesıye kadr dayanmakcanım için nasıl rahat ederse istersen bugün git baktır 2 gün sonra yine gider baktırırsın seni tutan hiçbi güç yok sonradan pişman olucagın birşeyi asla yapma
kız lorke bi sakin ol ya ne bu kötü senaryolar bi kendine gel belkide sadece bebişin geldi ve o yapıyı sancıları sende böyle kötü şeyler düşünerek kendini harap ediyosun iğnenin etkisi 14.günden sonra geçiyo gaye erken yapmıştı bidefa yanıltıcı olmuşt ahtırlarsan sakin ol ve hayırlıssı için dua et hepimiz senin için duacıyız............
ya ne bıleyım kızlar agrım fazla olunca korkmaya basladım ıste bıde bu ınternet elımızın altında olunca neler neler okuyo ınsan sabah ıcım buruldu valla resmen gozumden yas geldı tööbbeeeYafrucum Lorkee'm canım bu ne böyle hemen kötü senaryolar yok doku zedelenmeleri,dış gebelikler v.s. falan... :bbo:
Anladığım kadarıyla şiddetli bir ağrı çekiyorsun... Bunun sebebi güzel şeyler de olabilir... Hamile de kalmış olabilirsin...
Sen en kötü senaryodan başlamışsın düşünmeye...
1.si kötünün iyi ihtimali hsg çektirmiş olduğun için bir enfeksiyon yaşıyor olabilirsin.
2. kötünün iyi ihtimali büyümemiş yumurtaların kistleşmiş olabilir.
Gelelim yumurtanın dolanıp doku zedelenmesi yapmasına v.s. zaten senin büyük yumoşun çatlamamış mıydı şekerim? Çatlamış yumurta nerede dönecekte dokuyu zedeleyecek... bu ihtimali çok düşük olarak görüyorum...
Dış gebeliğe gelince geçen kış ankara ünv. hastanesinde hemşire olan bir arkadaşım 2. bebeğine hamile kalmış ve haberi olmamış.sancılanıp dış gebelik yaşadığı anlaşıldığında bebek neredeyse 3 aylığa yakınmış. Bu derece erken dönemde sancılı bir dış gebelik belirtisi olacağını pek zannetmiyorum... bu kadar erken dönemde dış gebelik sadece hcg yüksek olmasına rağmen kesenin görünmemesinden anlaşılıyor diye biliyorum...
Test yapma konusuna gelince bana sorarsan en erken iğneden sonraki 14. gün yap testini. Çünkü 12. gün falan yanıltıcı olabiliyor...
cok guzel olmus lıstemız operım senı opuyorumnanaktanSağol gayem ya.....valla delirdim di
pazara goturduk sukran teyzemı sonra ben musade ıstedım kactım eve yatayım azcık dıyelorke nereye gitti kızlar merak ettim şimdi onu
canım klomenın etkısı bı daha kı ay da surebılıyormus bazencanlar benimde 2 gün beyaz bi akıntım oldu bugünde şeffaf beyazlıkta akıntım oldu ilk defa karşılaşıyorum açıkcası
aynen sag omzumdan yukarı dogru cektırıyoooboynum ağrıyor bugün benim
aman sende sanki sabaha kadar olcekte
kızım SEVMEK BİR ÖMÜR SÜRERRRRRR
SEVİŞMEK BİR DAKİKAAAA
sonra uyuyuversin
wuuuww neler olmus burda deli karılar cosmussunuz delikafaduldenona erken boşalma diyorlar kuzum:))))))))
kız ravzam susutunnnn noldiiiii
geldim...allah bozmasın....bende kocamla 12 seneyi bitirdim bende içime sokmak istiyorum yanımdayken bile.ç..allah bozmasın
geldıııımmm zemuszemusya lorke nerde....
masallah de kıızm nazar degdırıcenmassallah LORKE DE PITIR PITIR hic durmuyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kizda buyuk enerji varrrdelikafadulden
:lepi: dogru dıyorsun ustadım sositosositosanki 1 saat dedim...abicim gerçek...1 dk süren varmı allah aşkına beni konuşturmayın oruç oruç yemşn ederim üstünü çıkarmana değmez.....
aman beee ne cok konusmussunuz ravzanın burda oldugu bellı olmus sempatiksalakcinni oku oku bıtmedııı
ben hala burdayim ciktim dedim ama aklim burda yineeealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
GEZGINCI KARI SENIIII ahh senin kaynanan ben olcaktim her ay ogluma iyi bakmismi diye oglumu tartardimşakkıdı
aman beee ne cok konusmussunuz ravzanın burda oldugu bellı olmus sempatiksalakcinni oku oku bıtmedııı
canım kızlarda yazmıs ya 14 gun sonra emın olnur sanırım en ıyısı kendımı dınlememek ptesıye kadr dayanmak
ya ne bıleyım kızlar agrım fazla olunca korkmaya basladım ıste bıde bu ınternet elımızın altında olunca neler neler okuyo ınsan sabah ıcım buruldu valla resmen gozumden yas geldı tööbbeee
kızdım kendıme tabı sonra sımdı ruhsal olarak daha ıyıyım
ama sancım hala var belımde de agrı
bekllıcem ptesı yapacak bısey yok
cok guzel olmus lıstemız operım senı opuyorumnanaktan
pazara goturduk sukran teyzemı sonra ben musade ıstedım kactım eve yatayım azcık dıye
gelrıken de kocam aradı yemek falan yapma hazır yerız dıye opuyorumnanaktan
bende pırasa aldım cabuk olur onu koyarım bırazdan bakalım
yanına da corba
yeter
canım klomenın etkısı bı daha kı ay da surebılıyormus bazen
sen suan yumurtlamıs olabılırsın aklinialirimsmile
aynen sag omzumdan yukarı dogru cektırıyooo
wuuuww neler olmus burda deli karılar cosmussunuz delikafadulden
geldıııımmm zemuszemus
masallah de kıızm nazar degdırıcen
valla mılleet gezıon dıye dıye eve tıkılıcam yakında korkuom heee
:lepi: dogru dıyorsun ustadım sositososito
ben hala burdayim ciktim dedim ama aklim burda yineeealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
GEZGINCI KARI SENIIII ahh senin kaynanan ben olcaktim her ay ogluma iyi bakmismi diye oglumu tartardimşakkıdı
kızzzıııııım
gelsın tartsın valla kocam hastayım dıe kıyamaz yemek yapma der ben yıne kalkar yaparım ac koymam onuuuu :mymeka:
hem yemek olmasa bıle bı gulusum yeter be aklinialirimsmile
he valla kızım artık zaten 18 lıkler bıle taze olmuyoda neyysse naniknanikhay ağzını öpeyim derler ya tam cuk oldu buraya...görsen sanki kızlar ilk sevişme lafını benden duydular...hepsi 18 lik taze:)))))
kız ravzanur sen hala burdamısın
lorkemde gelmiş hoşgelmiş yok anem ben bu edutla başedemicem
ya kızlar eşim aradı biraz önce bi hematologla görüşmüş adam saçmalamayın protein c protein s yüksekliği diye bi hastalık yok bebekler başka nedenden düşüyordur araştırın demiş tamamda nasıl ya neyi araştırcaz sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?