- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.841
agzini opme orucun bozulurrrlaelaelaelaelaehay ağzını öpeyim derler ya tam cuk oldu buraya...görsen sanki kızlar ilk sevişme lafını benden duydular...hepsi 18 lik taze:)))))
agzini opme orucun bozulurrrlaelaelaelaelae
kiz o lafi senden duymadik ama 1 dk.sevisme yi sende duydukk.
lorkem evlilik hayatinda hic bir d.k surdumuu
kiz ben sana dr ismi vermedim miii onu arastircaktin n olduuuolumunekankayizsmilekız ravzanur sen hala burdamısın
lorkemde gelmiş hoşgelmiş yok anem ben bu edutla başedemicem
heee burdayimm kiiiiohaoldumsmile
ya kızlar eşim aradı biraz önce bi hematologla görüşmüş adam saçmalamayın protein c protein s yüksekliği diye bi hastalık yok bebekler başka nedenden düşüyordur araştırın demiş tamamda nasıl ya neyi araştırcaz sinir oldum
heeekızzzıııııım
gelsın tartsın valla kocam hastayım dıe kıyamaz yemek yapma der ben yıne kalkar yaparım ac koymam onuuuu :mymeka:
hem yemek olmasa bıle bı gulusum yeter be aklinialirimsmile
KAYNANA DA AYNISINI DERSIN GULDUM GULUSTUM OGLUNU DOYURDUMMM:roflol::roflol::roflol:
AYY BEN BUGUN COK DURDUM PC BASINDA KARISTI HERSEYYCADIARZUbenneyaptımkiben en iyisi bir mola vereyim datluuummmmmsositosositoopuyorumnanaktansaf onu kvrck söyledi ya....aboooo.....
sevmek bir ömğr sürer sevişmek 1 dk diye...anammmmm ben demedim
kiz ben sana dr ismi vermedim miii onu arastircaktin n olduuuolumunekankayizsmile
heee
KAYNANA DA AYNISINI DERSIN GULDUM GULUSTUM OGLUNU DOYURDUMMM:roflol::roflol::roflol:
araştırdım canım benim araştırmazmıyım sagolasın ama ben ankaraya gitmeden bi faydası yokki, bana
randevü falan almak lazım
ankarada kan pıhtılaşması yüzünden düşüklerle ilgilenen bi doktor varmış birinin vasıtasıyla o adamın numarasını bulduk bi aksilik olmazsa arıycak akşam bizi ama hiç sanmıyorum hep öyle diyolar
numaranı bırak biz ararız diyolar
uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
üşüyoprum anam ya....
karnımı da doyurdum
sımdı namazımı kılıp yatsam aslında super olur
5 te de kalkar yemegımı yaparım dimi
ya kızlar bıde benım yarın yıne fıtness var ama gıtmıyım dimi
gitm kuzum....şu işin bir sonuçlansın....
2 kere ustuste gıtmeyınce de kaydını sılıyolar ...
sonra ptesı de var
o zaman ptesı hem14. gunum ya ıgneden sonra sabahtan cıkayım kan vereyım sonra fıtnesa gıderım az hareket ederım erken cıkabılıom
sonra da kan sonucumu alırım
bu ıyı fıkır bence
kız ravzanur sen hala burdamısın
lorkemde gelmiş hoşgelmiş yok anem ben bu edutla başedemicem
ya kızlar eşim aradı biraz önce bi hematologla görüşmüş adam saçmalamayın protein c protein s yüksekliği diye bi hastalık yok bebekler başka nedenden düşüyordur araştırın demiş tamamda nasıl ya neyi araştırcaz sinir oldum
hay ağzını öpeyim derler ya tam cuk oldu buraya...görsen sanki kızlar ilk sevişme lafını benden duydular...hepsi 18 lik taze:)))))
yarın içinde ara olmadı olmuyormu öyle ki
bizde de yemek yok napsam ki bilmiyorum alışverişde yapamadık kredi kartı bi dahaki aya sarksın diye o yüzden evde de birşey yokboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?