Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben çıkıyorum canlar mesai bitti iyi akşamlar yarın görüşürüz

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ILKK GUNAYDINN N OPUCUKLARI BENDENNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan HERKESE GUNAYDINNNNNNNNNNzemuszemuszemuszemus:lepi:

uykucular siziiialsanaalsanasmilekalkin bakayim ayagaaaa hadiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
lorkeeeeeeeeee.
eduttttt.
gayee
.kvrckk,
halevvvvvv,l
lapacii,
pnarrrrrrrrrrrrr,
bitteeeeeeeee
.,gultunn,,
ekakalllllll,
bebiskommmmmmmmmmmm
baraysimmmmmohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilehadiiiiiiiiiiiiiii simdi cikarim herkes gelir sohbeteeeeeeeeeeeeeguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile:mymeka:

bizde deli edici bir trafikle ancak gelebildik iş yerine.Sonra kahvaltı faslı falan derken ancak girebildim.

maşallah bu ne enerji bizde hala uyanmaya çalışıyoz kuzuuu bi yandanda işe başlamaya........

bizde deli edici bir trafikle ancak gelebildik iş yerine.Sonra kahvaltı faslı falan derken ancak girebildim.
size kolay gelsin o´zaman arkadaslarrbayanssulusmile
benim kocisin bugun DOGUM GUNU zemuszemuszemuszemus benim bazi seyler yapmam lazim size bir gunaydin deýeyim dedimmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

size kolay gelsin o´zaman arkadaslarrbayanssulusmile
benim kocisin bugun DOGUM GUNU zemuszemuszemuszemus benim bazi seyler yapmam lazim size bir gunaydin deýeyim dedimmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kocişinin dediği gibi sakin birşeyler yap kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…