Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

size kolay gelsin o´zaman arkadaslarrbayanssulusmile
benim kocisin bugun DOGUM GUNU zemuszemuszemuszemus benim bazi seyler yapmam lazim size bir gunaydin deýeyim dedimmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Oooo bugün kutlama var desene... yerimseniben hadi sana kolay gelsin o zaman Ravzişcim. Nice yaşlarını birlikte kutlarsınız inşallah kocişinin...

Ayy kızlar baya uyumama rağmen gözümden hala uyku akıyor resmen... göz kapaklarıma zor hakim oluyorum... Sanırım soğuk havada sıcak ortam uyutuyor beni...
Gultun'u merak ettim.Gelse de havadislerini alsam... Dün onun detaylı ultrason kontrolü vardı

CANIM BENIMDE HECCCCCC uykum yok butun gece uyumadimm .nedense bilmiyorum .her halde turkiyeye gelcemya hayaler kurdumm o yuzden olmaliisempatiksalakcinni

ayy orda o kadar soğudumu kız havalar bizim bura hala sıcak hele gündüz sabaha karşı birassscık soğuyo pikeyi üzerimize çekiyoz sadece o kaddaarrrr...........

ayy orda o kadar soğudumu kız havalar bizim bura hala sıcak hele gündüz sabaha karşı birassscık soğuyo pikeyi üzerimize çekiyoz sadece o kaddaarrrr...........
ben burda 2 ay once kalarifer yakmaya basladim hergun olmasada aksamlari yakiyoz artikkk:ecrin_bebek:

günaydın kızlarrrrrrrrrr
dün akşam kırmızılar geldi çok mutlu oldum :lepi: ben bu ay geç gelir diye bekliyodum
bu arada şu ankarada esat orhon diye bi adam vardı hani
adam kanda pıhtılaşmadan dolayı düşüklerle ilgileniyordu adamım sekreterine defalarca not bıraktım yılmadan
sonunda adam dayanamamış akşam bizi aradı ben esat orhon deyince şok oldum ya inanamadım
eşim hemen durumu anlattı sabırla dinledi bizi zaten normal şartlar altındada aralık a kadar korunmanızı isterdim sizin o yüzden bana gelmeden hamile kalmayın bu arada ilaçlarınızı kullanın dedi sonrada genetik incelemesi yapılcakmış eşimle bana ona görede tedaviye başlıycaz
içim acık da olsun rahatladı gece güzel bi uyku uyuyabildim sositososito

iiiwieeetttttt:sm_cool::sm_cool:
sagol canimm amin insallahhhh:Saruboceq:
EDUTA PAS ATTIM AMA GITMIS :asigim:

bence sen esaslı bir kutlama yap... Bi bakarsın kutlama bebeği gelir kaydirigubbakcemile3... bizde dalga geçeriz bebişler "kutlama bebeği" diye

CANIM BENIMDE HECCCCCC uykum yok butun gece uyumadimm .nedense bilmiyorum .her halde turkiyeye gelcemya hayaler kurdumm o yuzden olmaliisempatiksalakcinni
Ayy benimde öyle olur genelde....Heyecanım varsa hemen hayal kurmaya başlarım ve uyku falan kalmaz.

Soğudu valla Eda'cım.üzerimde t-shirt onun üstünde yün hırka var. Yine de burnum falan soğuk...
Güneş var ama ısıtan bir güneş değil... artık herkes uzun kollu giyiyor hatta kazak giyenleri bile gördüm.

ben burda 2 ay once kalarifer yakmaya basladim hergun olmasada aksamlari yakiyoz artikkk:ecrin_bebek:

dün bizimde kaloriferleri yakmışlar apartmanda.Eve gittiğimizde ılık ılık yanıyordu.
Bu yıl apartmanda çocuk bolluğu var. alt katta 3 ay önce ikizler doğdu. Onların çaprazında 2-3 yaşlarında bi ikizler daha var bide bizim kız gelecek inşallah. Sıcak olması lazım apartmanın.

Ohh çok şükür canım... herşey yoluna giriyor yavaş yavaş...
Vücudunun normal düzende devam etmesi de çok büyük şans ve güzel bişey.
İnşallah zaman bize hakkında güzel şeyler gösterecek.

KVRCK immmm cok ama cok sevindim guzel bir haberle basladik bak guneeekaydirigubbakcemile2

GAYEM insallah guzelim olsunda dalga gecelimm n guzel olur degilmiii
ewett canimm valizimi hazirladim aldiklarimi gorseniz halalarima bayilirsiniz durun dayanamadim benim halamin fotosunu koyayim

ben donuyorum.....benimde kocişim terazi burcu....12sinde de onun doğum günü.............artı bugğünde orucum...bana bulaşmayın

sagol canım bi geriye şu pko olayı kaldı hayırlısı bakalım

maşallah subhanallah ne güzel bişi o

ben donuyorum.....benimde kocişim terazi burcu....12sinde de onun doğum günü.............artı bugğünde orucum...bana bulaşmayın

ayrica bende TERAZI burcuyum canimmm cok cekici olur zaten terazi burclari :jeyyar::jeyyar: degilmi kuzum edutumm
canim sen oructanda usuyosunn ,bide artik havalar iyice sogudu ustunu kalin giyin canim yaaakaydirigubbakcemile5tamam senle ugrasmiyoz takiliyoz kizz guceniyonmu yoksaasositososito

maşallah subhanallah ne güzel bişi o
ne guzel kizzzopuyorumnanaktan

amannn kıvır buralarda pko olmayını dövüyorlar....salla kuzum...allah dermansız dert vermesin tek ilacı kilo verip moralini iyi tutumak
senin oldugun bi ortamda insan moralini nasıl yüksek tutar ki :umursamaz:

aha bulaştım işte sana nolcek napcen dövcen mi laelaelaelaelae

PKO polikistik over demek canım... yani çok kistli yumurtalık.... minik minik aynen inci kolye gibi görünen kistler oluyor yumurtalıklarda.
tesekkurler canimmmvereliniortakvereliniortakvereliniortak
gayemm sen beni gordun resimden halacigim bana benziyo degilmi .ee nede olsa kizlar halaya benzergamyoncuiremsugamyoncuiremsu

valla kocam diye demiyorum çok yakışıklıdır cidden ve güzelden de anlar ki beni seçti:)))) ki bende en zeki burç KOVA olarak onu seçtim kuzum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…