- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.901
senin oldugun bi ortamda insan moralini nasıl yüksek tutar ki :umursamaz:
aha bulaştım işte sana nolcek napcen dövcen mi laelaelaelaelae
ayyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy oruclu orucluu fazla acilma istersen yakisiklii v.s sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnihatat aklina kocan gelse ayrisinizya suann allah korusun kocani opmek felan istersin oruc bozulur mazallahhhsempatiksalakcinnivalla kocam diye demiyorum çok yakışıklıdır cidden ve güzelden de anlar ki beni seçti:)))) ki bende en zeki burç KOVA olarak onu seçtim kuzum:))))
tesekkurler canimmmvereliniortakvereliniortakvereliniortak
gayemm sen beni gordun resimden halacigim bana benziyo degilmi .ee nede olsa kizlar halaya benzergamyoncuiremsugamyoncuiremsu
valla kocam diye demiyorum çok yakışıklıdır cidden ve güzelden de anlar ki beni seçti:)))) ki bende en zeki burç KOVA olarak onu seçtim kuzum:))))
bence sen esaslı bir kutlama yap... Bi bakarsın kutlama bebeği gelir kaydirigubbakcemile3... bizde dalga geçeriz bebişler "kutlama bebeği" diye
PKO polikistik over demek canım... yani çok kistli yumurtalık.... minik minik aynen inci kolye gibi görünen kistler oluyor yumurtalıklarda.
Ayy onu diyecektim zaten face'de görüyorum fotolarını bayılıyorum... Maaşallah
Allah nazardan saklasın... Ama Ravzişcim bana kırılma "boynuz kulağı geçer" demişler... O senden güzeeeeeelll
benim kız da kova olacak sanırsam
benim yukselenimde KOVA dir sekerimmmmAyy onu diyecektim zaten face'de görüyorum fotolarını bayılıyorum... Maaşallah
Allah nazardan saklasın... Ama Ravzişcim bana kırılma "boynuz kulağı geçer" demişler... O senden güzeeeeeelll
sagoll datlumm kalbin guzel gormek istedigi icin sana oyle glemistir a:kedi:
olsun ben halamin dötüüüüü kadar guzel olsam keskemmm
benim kız da kova olacak sanırsam
ayyy oylemi dersinnn dur opecem seniiŞenizŞenizŞenizinsallahh oyle olur yaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:ravzaaaanurrr buna bi ekte benden benden ben çok büyük bir ihtimalle eşimin d.gününde hamile kaldım hesaplıyorum ogünlere denk geliyo ve bizde öle pek ilişki olammıştı ogün dışında...............
ayyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy oruclu orucluu fazla acilma istersen yakisiklii v.s sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnihatat aklina kocan gelse ayrisinizya suann allah korusun kocani opmek felan istersin oruc bozulur mazallahhhsempatiksalakcinni
ewet canim genelde terazi burclari temiz duzenli bakimli olurlarr tek begenmedigim huylarida cok cok karamsarlarr,tarkan, hulya avsar ,sibel can, bunlarda terazi burcuukaydirigubbakcemile2
ravzaaaanurrr buna bi ekte benden benden ben çok büyük bir ihtimalle eşimin d.gününde hamile kaldım hesaplıyorum ogünlere denk geliyo ve bizde öle pek ilişki olammıştı ogün dışında...............
okadarr dil dokk, caba gosterrr ,nerdeysepc nin icinden yaniniza gelcem o derece yaniii bize gunaydin yokkkk:2:
bitte+, edut+, EKAKAL, gyshnky+, kvrck+, ravzanur+
gunaydın canlar nasılsınız bakalım...
bugun gec kaldı esım kahvaltı yapmadan cıktı bende o gıdınce tekrr yattımm ıyı oldu bayagı
dun de yattım ogleden sonra hep
aksam bıraz atesım vardı yuzum al al yanıyodu ..
suan sancım daha az bakalımm
kıvırım
doktorla konusmussunuz cok sevındım
o zaman suan aralıga kadar kılo verıp kafa dınlemek kalıyor senın yapacagın ...
sonrada yola koyulacaksınız ve Allah ın ıznıyle cok bekletmeden gelecek bebegınız sag salımm
edutum Allah kabul etsın 6 ları tamamladın heralde...
aksam orucunu acarken bana ozel dua edermısın opuyorumnanaktan
aynennn canim ama tek fark benim kocamda gidigini bidaha giymez benim gibisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibenim kocam çok düzenli temiz ve bakımlıdır.....hazırlanması benden uzun sürer, ben kafayı yerim ...çünkü bende alabildiğine rahatımdır.... o kadar temiz giyerki bazen zamanı geldi diye yıkıyorum kirlilerini....bende akşam eve gider gitmez herşeyimi çamaşıra atarım........
" kutlama bebeğiiiiiii " hehehe seninkiyle dalga geççem o zaman :)) " kutlama bebeği" diye...
Bu arada bizimkide eşimin kankasının düğünü gecesinde oldu sanırım... O gün ilişki günümüzdü zaten... akşam düğüne gittik,kayınvalidemlerde kalabilecekken onca yolu teptik eve geldik geri.Sonra akşam eşime dedim ki bak şimdi gelinle damat gerdektedir bizde ilk gecemizi analım kendimiz için çalışalım dedim...
Kendimiz için çalıştık ve aklımda hiç bebek yoktu... yani acaba olmuş mudur falan diye hiç düşünmedim.
OLSUN YINE YAZZZ COK COK 8 TUS FAZLA TIKLICANNzemuszemuszemuszemuszemuszemus degmezmi benim gibi bir hatun icinn-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-yavyum günaydın diye ilk başta yazdım ya artizzzzzzzzzz o yüzeden seni yazmadım
canim aslinda bende yapmadim MERYEM SURESI varmis o sure cok iyiyiymis durun ben iyi ogreneyim hep beraber dua edelimm:Saruboceq:ederim bacım....hepinize ayrı ayrı ederim...özel bir duası varmı bilmiyorum varsa bana yaz olurmu
Ayy kızlar baya uyumama rağmen gözümden hala uyku akıyor resmen... göz kapaklarıma zor hakim oluyorum... Sanırım soğuk havada sıcak ortam uyutuyor beni...
Gultun'u merak ettim.Gelse de havadislerini alsam... Dün onun detaylı ultrason kontrolü vardı
kahvaltı hazırladım kendıme sımdı karsınızda yemek gıbı olmasın laptopu da aldım masaya
arada laf atarım sıze
oooo ben o isi sabah 6 da sizi beklerken yaptim SANA AFIYET OLSUN CANIMM cokacimcoookkahvaltı hazırladım kendıme sımdı karsınızda yemek gıbı olmasın laptopu da aldım masaya
arada laf atarım sıze
günaydıınnnnn yavru kuşlarrrrr bide yavrulu kuşlarrrr bide yavrulamayı bekleyen kuşlarrr heheh bende şimdi ayrıntılı ultrasondan geldimm çok şükür herşey yolundaymış 10 dk falan sürdü sanırım ama ben ekranı bile göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?