- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.921
düşük yaptığım adetimin ilk günü sancılı oldu...sonra normaldi hep...zaten 2. adetim tatildeydi hep yüzdüm sıcaktıda anlamadım belkideedutcan düşükten sonraki adetinde agrı olmuyşmuydu
ben şuan agrıdan ölmek üzereyim
günaydıınnnnn yavru kuşlarrrrr bide yavrulu kuşlarrrr bide yavrulamayı bekleyen kuşlarrr heheh bende şimdi ayrıntılı ultrasondan geldimm çok şükür herşey yolundaymış 10 dk falan sürdü sanırım ama ben ekranı bile göremedim
aynennn canim ama tek fark benim kocamda gidigini bidaha giymez benim gibisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
gayeee kocani sen bastan cikarmisin kizz
OZAMAN SENINKIDE KUTLAMA BEBEGIII
ekakallla sen kutlama bebegiii
günaydıınnnnn yavru kuşlarrrrr bide yavrulu kuşlarrrr bide yavrulamayı bekleyen kuşlarrr heheh bende şimdi ayrıntılı ultrasondan geldimm çok şükür herşey yolundaymış 10 dk falan sürdü sanırım ama ben ekranı bile göremedim
Hamile bayanlara duyuru az önce bime gittim şu uyku tulumları varya tulum gibi olanlardan yalnız ayaklı olanlardan 15 ekim cumaya ondan gelecekmiş çok tatlı görünüyo ve fiyatıda 11tl bi bakın isterseniz kullanışlı olurmu bilmem ama bi çok uygun fiyatı resim ekleme yeteneğim yok yoksa benzerini yüklerdim buraya ama anlamışınızdır heralde........
günaydın kızlarrrrrrrrrr
dün akşam kırmızılar geldi çok mutlu oldum :lepi: ben bu ay geç gelir diye bekliyodum
bu arada şu ankarada esat orhon diye bi adam vardı hani
adam kanda pıhtılaşmadan dolayı düşüklerle ilgileniyordu adamım sekreterine defalarca not bıraktım yılmadan
sonunda adam dayanamamış akşam bizi aradı ben esat orhon deyince şok oldum ya inanamadım
eşim hemen durumu anlattı sabırla dinledi bizi zaten normal şartlar altındada aralık a kadar korunmanızı isterdim sizin o yüzden bana gelmeden hamile kalmayın bu arada ilaçlarınızı kullanın dedi sonrada genetik incelemesi yapılcakmış eşimle bana ona görede tedaviye başlıycaz
içim acık da olsun rahatladı gece güzel bi uyku uyuyabildim sositososito
canım bugun daha ıyyım sukur ama sureklı olarak ınce ınce sızlıo kasıklarımLORKEEM nasıl oldun ağrıların hafifledimi benim hamile olduğum ay kasığımda sızlamalar oluyodu ama şiddetli değil
ederim bacım....hepinize ayrı ayrı ederim...özel bir duası varmı bilmiyorum varsa bana yaz olurmu
çok sevindim canım maşallah kızımıza rabbim sağlıkla kucagına versin inşallah........
canım bugun daha ıyyım sukur ama sureklı olarak ınce ınce sızlıo kasıklarım
dunku falan da ole dayanılmayacak sancılar degıl benım ıcın am asureklı olunca ınsanın sınrıı bozuluo bıde dusunduruyo sadece :uhm:
yok edutum ozel bı dua bılmıom da sen gonlunden gectıgı gıbı et en guzelı o zaten olumunekankayizsmile
kıslarrr ben geldim günaydın ama fazla kalamıycam patron geldi şehir dışından.
dun usgmiz güzeldi 20dk felan surdu çok şükür iyi bebiş heryerine bakıolar o kadar şekerli şey yedim benimki sakindi sonra doktor soluma yatırdı bide cihazla azcık vurdu gobişe oyle hareketlendi sıpa:)erkek olduğu kesinleşti pipisini gorduk:))
hosgeldınn
hey masallah ne guzel ...
gercegını de saglıklıca gormek nasıb olur ınsaallah sıpanın hadı bakalımmm gamyoncuiremsu
lorkeem bende aynı şekilde yaşadım inşallah bebiştirr
kıslarrr ben geldim günaydın ama fazla kalamıycam patron geldi şehir dışından.
dun usgmiz güzeldi 20dk felan surdu çok şükür iyi bebiş heryerine bakıolar o kadar şekerli şey yedim benimki sakindi sonra doktor soluma yatırdı bide cihazla azcık vurdu gobişe oyle hareketlendi sıpa:)erkek olduğu kesinleşti pipisini gorduk:))
bende senin yolunu gözlüyordum canımçok merak ettim nasıl geçti diye...
Maaşallah bebişlere hepsi sağlıklılar. pipisini yesinler onun kaydirigubbakcemile3
kaç gr kaç cm olmuş? bide CD verdiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?