Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

edutcan düşükten sonraki adetinde agrı olmuyşmuydu
ben şuan agrıdan ölmek üzereyim
düşük yaptığım adetimin ilk günü sancılı oldu...sonra normaldi hep...zaten 2. adetim tatildeydi hep yüzdüm sıcaktıda anlamadım belkide

günaydın bittem nasıldı kızanın:)))

aynennn canim ama tek fark benim kocamda gidigini bidaha giymez benim gibisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

gayeee kocani sen bastan cikarmisin kizz
OZAMAN SENINKIDE KUTLAMA BEBEGIII
ekakallla sen kutlama bebegiii

benimki 2. gerdek bebeği oldu kaydirigubbakcemile3

Tütütü maaşallah Dün de gultun gidecekti detaylı ultrasona.çok merak ediyorum nasıl geçti... CD verdiler mi sana?
Bu arada kızımıza isim buldunuz mu?

Hamile bayanlara duyuru az önce bime gittim şu uyku tulumları varya tulum gibi olanlardan yalnız ayaklı olanlardan 15 ekim cumaya ondan gelecekmiş çok tatlı görünüyo ve fiyatıda 11tl bi bakın isterseniz kullanışlı olurmu bilmem ama bi çok uygun fiyatı resim ekleme yeteneğim yok yoksa benzerini yüklerdim buraya ama anlamışınızdır heralde........

fiyat süper, eğer kalitesi de güzelse kaçırmamak lazım... sıcak sıcak giyer bebişler

günaydın tatlım güzel haberler vermene sevindim herşey güzel gider inşallah

günaydın yavrulu kuşum herşeyin yolunda olmasına sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok sevindim canım maşallah kızımıza rabbim sağlıkla kucagına versin inşallah........

kıslarrr ben geldim günaydın ama fazla kalamıycam patron geldi şehir dışından.
dun usgmiz güzeldi 20dk felan surdu çok şükür iyi bebiş heryerine bakıolar o kadar şekerli şey yedim benimki sakindi sonra doktor soluma yatırdı bide cihazla azcık vurdu gobişe oyle hareketlendi sıpa:)erkek olduğu kesinleşti pipisini gorduk:))

LORKEEM nasıl oldun ağrıların hafifledimi benim hamile olduğum ay kasığımda sızlamalar oluyodu ama şiddetli değil
canım bugun daha ıyyım sukur ama sureklı olarak ınce ınce sızlıo kasıklarım
dunku falan da ole dayanılmayacak sancılar degıl benım ıcın am asureklı olunca ınsanın sınrıı bozuluo bıde dusunduruyo sadece :uhm:
ederim bacım....hepinize ayrı ayrı ederim...özel bir duası varmı bilmiyorum varsa bana yaz olurmu

yok edutum ozel bı dua bılmıom da sen gonlunden gectıgı gıbı et en guzelı o zaten olumunekankayizsmile

EDUTUM GAYEM RAVZAM HELVAMM sağolun çok şükür iyiyizz gayecim zekai tahirde çekildi cd falan vermediler malesef olsun iyi olsun da cd olmasın bimin ürünleri güzel oluyo bulabilirsek alalım muhakkak

lorkeem bende aynı şekilde yaşadım inşallah bebiştirr

hosgeldınn
hey masallah ne guzel ...
gercegını de saglıklıca gormek nasıb olur ınsaallah sıpanın hadı bakalımmm gamyoncuiremsu

bende senin yolunu gözlüyordum canım çok merak ettim nasıl geçti diye...
Maaşallah bebişlere hepsi sağlıklılar. pipisini yesinler onun kaydirigubbakcemile3
kaç gr kaç cm olmuş? bide CD verdiler mi

bende senin yolunu gözlüyordum canım çok merak ettim nasıl geçti diye...
Maaşallah bebişlere hepsi sağlıklılar. pipisini yesinler onun kaydirigubbakcemile3
kaç gr kaç cm olmuş? bide CD verdiler mi

391 gr 20 cm canım evet verdi cd de ben bakamadım akşam evde bakarım çünkü doktordan sonra ablama gittik solemesi ayıp balık yemeye:)
sen randevu alırken ali beye detaylı usg die soyledinmi ben bilmiodum sadece doktorum adına almıştım karışıklık oldu bir saat bekledik sıra vardı detaylıda en son girdim 19.20ydi girdiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…