- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.941
391 gr 20 cm canım evet verdi cd de ben bakamadım akşam evde bakarım çünkü doktordan sonra ablama gittik solemesi ayıp balık yemeye:)
sen randevu alırken ali beye detaylı usg die soyledinmi ben bilmiodum sadece doktorum adına almıştım karışıklık oldu bir saat bekledik sıra vardı detaylıda en son girdim 19.20ydi girdiğimde
sağol lorkem rabbim kısa zamanda sanada nasip etsin opuyorumnanaktan
ben Ali beyi hiç görmedim ki o gün. Randevuyu Sema hanım girdi bilgisayara 12'si detaylı diye... tetanoz aşısı ne oldu? vuruldun mu?
6 kasım 16.30 a randevu aldık o gun tetenoz aşısı + şeker yuklemesi yapılacak.ben aşağıdaki kıslardan almıştım detaylı die bildirmemiştim.sema hoca bildirmiştir belki sen emin olmak için kızları ara sor.bide 150 tlyi bayıldık:) tedarikli git.
ya kızlarr benim doktorum tetanoz aşısıyla ilgili hiçbişey sölemedi
canım bugun daha ıyyım sukur ama sureklı olarak ınce ınce sızlıo kasıklarım
dunku falan da ole dayanılmayacak sancılar degıl benım ıcın am asureklı olunca ınsanın sınrıı bozuluo bıde dusunduruyo sadece :uhm:
yok edutum ozel bı dua bılmıom da sen gonlunden gectıgı gıbı et en guzelı o zaten olumunekankayizsmile
6 kasım 16.30 a randevu aldık o gun tetenoz aşısı + şeker yuklemesi yapılacak.ben aşağıdaki kıslardan almıştım detaylı die bildirmemiştim.sema hoca bildirmiştir belki sen emin olmak için kızları ara sor.bide 150 tlyi bayıldık:) tedarikli git.
bittecim bebek iyiymiş çok sevindim kuzum hayırlısıyla kucagına aldıgın günleride görücez inşallah
lorkem nasıl oldun bakiyim agrıların nasıl
ya kızlar biraz önce ölücektim agrıdan agrı kesici almıştım şimdi iyiyim çok şükür
kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanlar diye bi topik var burda oraya bakıyorum bi kaç gündür ya kızlar valla halinize şükredin neler yaşayan var bebegi sürekli düşenler 8 aylıkken dogumu beklerken kalbi duranlar hemde bu olayı 3 4 kere yaşayanlar
çok canım sıkıldı ya napcam ben nasıl dayancam bunlara
Hahahah şimdi söyledim Orhan'a "150 tl imiş detaylı " dedim. Gözleri aynen şöyle olduu :1shok: sonra da "biz göreceğimizi gördük detaylıya gerek yok zaten" dedi :)
kaydirigubbakcemile3 valla ole bizde odeme için aşağı indik şok geçirdik:))
Ben yemeğe kaçar kızlar herkişlere afiyetler olllsssuuuuuunnnnn........
canım sagolasın isyan etmedim hiç hem iyide oldu erkenden çok büyük acı yaşamadan ögrendik sıkıntıyıcanım daha sabah ankaradaki doktorla konuştuk içim rahatladı yazmışsın hep kotuleri okuma iyileride oku doktorun dediklerini yapıp azcık daha bekliycen duanı eksik etme allah herşeyin çaresini verir
sagolasın canım ....bittecim bebek iyiymiş çok sevindim kuzum hayırlısıyla kucagına aldıgın günleride görücez inşallah
lorkem nasıl oldun bakiyim agrıların nasıl
kızım geldim galiba sanki ....idrarda baktınmı sen
sagolasın canım ....
bugun daha ıyıyım sukur bı yere cıkmak yok yarın arkadasımın kınası var oyuzden kocam bugun evde otur yarın kınaya gıdıp oynarsın sen cunku dıo sempatiksalakcinni
yattım dınlendım bakalım sancılar hafıf hafıf devam edıo ama
sen de kotu seylerı okuyup dertlenme sımdıden ama ıbret alıp sukretmek lazım
sen de aynılarını yasayavcaksın dıye bısey yok Allah vermesın
duaedelım sureklı
valla bılmıom kuzum yaaa... geldımı gelmedımı...
ısrar testı yanıltıcı dıyorlar cunku ıgne de hcg varya pozıtıf cıkarmıs yapsam bende yapmadım bosuna zıyan etmıyım testı
inşallah hayırlı haberlerini alıcaz kuzu hem hsgden sonra başarı şansıçok yükseliyor unutma
sen hem hsg oldun hem iğne oldun şansın 4 e katlandı
ya kızım adam gibi bi doktorsa götürsenizbabamı yıne hastaneye yatırmıslar kızlar yıne aynı durum bagırsak dugumlenmesı
her ay boylemı olacak
duaedermısınız yıneacılır ınsallah amelıyatsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?