Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben Ali beyi hiç görmedim ki o gün. Randevuyu Sema hanım girdi bilgisayara 12'si detaylı diye... tetanoz aşısı ne oldu? vuruldun mu?

ben Ali beyi hiç görmedim ki o gün. Randevuyu Sema hanım girdi bilgisayara 12'si detaylı diye... tetanoz aşısı ne oldu? vuruldun mu?

6 kasım 16.30 a randevu aldık o gun tetenoz aşısı + şeker yuklemesi yapılacak.ben aşağıdaki kıslardan almıştım detaylı die bildirmemiştim.sema hoca bildirmiştir belki sen emin olmak için kızları ara sor.bide 150 tlyi bayıldık:) tedarikli git.

ya kızlarr benim doktorum tetanoz aşısıyla ilgili hiçbişey sölemedi

bittecim bebek iyiymiş çok sevindim kuzum hayırlısıyla kucagına aldıgın günleride görücez inşallah

lorkem nasıl oldun bakiyim agrıların nasıl

ya kızlar biraz önce ölücektim agrıdan agrı kesici almıştım şimdi iyiyim çok şükür

kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanlar diye bi topik var burda oraya bakıyorum bi kaç gündür ya kızlar valla halinize şükredin neler yaşayan var bebegi sürekli düşenler 8 aylıkken dogumu beklerken kalbi duranlar hemde bu olayı 3 4 kere yaşayanlar
çok canım sıkıldı ya napcam ben nasıl dayancam bunlara

kızım geldim galiba sanki ....idrarda baktınmı sen

hadi yaaa 150 miiiii.... ben bide tetanoz olucam 150yi geçer kesin kaydirigubbakcemile3
Bn şimdiden eşimi hazırlayayım.Orada şok geçirmesin beyim

Hahahah şimdi söyledim Orhan'a "150 tl imiş detaylı " dedim. Gözleri aynen şöyle olduu :1shok: sonra da "biz göreceğimizi gördük detaylıya gerek yok zaten" dedi :)

canım daha sabah ankaradaki doktorla konuştuk içim rahatladı yazmışsın hep kotuleri okuma iyileride oku doktorun dediklerini yapıp azcık daha bekliycen duanı eksik etme allah herşeyin çaresini verir

Hahahah şimdi söyledim Orhan'a "150 tl imiş detaylı " dedim. Gözleri aynen şöyle olduu :1shok: sonra da "biz göreceğimizi gördük detaylıya gerek yok zaten" dedi :)

kaydirigubbakcemile3 valla ole bizde odeme için aşağı indik şok geçirdik:))

kaydirigubbakcemile3 valla ole bizde odeme için aşağı indik şok geçirdik:))

eşin nasıl tepki verdi kaydirigubbakcemile3 Allahtan sen şimdi söyledin de alıştırıp götürücem,Bide orda karşılaşsaydı maazallah beyim şoke oluvericekti akannehir

canım daha sabah ankaradaki doktorla konuştuk içim rahatladı yazmışsın hep kotuleri okuma iyileride oku doktorun dediklerini yapıp azcık daha bekliycen duanı eksik etme allah herşeyin çaresini verir
canım sagolasın isyan etmedim hiç hem iyide oldu erkenden çok büyük acı yaşamadan ögrendik sıkıntıyı
ama heran bu korkuyla yaşamak kötü olucak rabbim herkesin yanında oplsun inşallah

bittecim bebek iyiymiş çok sevindim kuzum hayırlısıyla kucagına aldıgın günleride görücez inşallah
lorkem nasıl oldun bakiyim agrıların nasıl
sagolasın canım ....
bugun daha ıyıyım sukur bı yere cıkmak yok yarın arkadasımın kınası var oyuzden kocam bugun evde otur yarın kınaya gıdıp oynarsın sen cunku dıo sempatiksalakcinni
yattım dınlendım bakalım sancılar hafıf hafıf devam edıo ama
sen de kotu seylerı okuyup dertlenme sımdıden ama ıbret alıp sukretmek lazım
sen de aynılarını yasayavcaksın dıye bısey yok Allah vermesın
duaedelım sureklı

kızım geldim galiba sanki ....idrarda baktınmı sen

valla bılmıom kuzum yaaa... geldımı gelmedımı...
ısrar testı yanıltıcı dıyorlar cunku ıgne de hcg varya pozıtıf cıkarmıs yapsam bende yapmadım bosuna zıyan etmıyım testı

inşallah hayırlı haberlerini alıcaz kuzu hem hsgden sonra başarı şansıçok yükseliyor unutma
sen hem hsg oldun hem iğne oldun şansın 4 e katlandı

babamı yıne hastaneye yatırmıslar kızlar yıne aynı durum bagırsak dugumlenmesı
her ay boylemı olacak
duaedermısınız yıneacılır ınsallah amelıyatsız

babamı yıne hastaneye yatırmıslar kızlar yıne aynı durum bagırsak dugumlenmesı
her ay boylemı olacak
duaedermısınız yıneacılır ınsallah amelıyatsız
ya kızım adam gibi bi doktorsa götürseniz
demekki ordaki adamlar halledemiyor bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…