- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.961
ya kızım adam gibi bi doktorsa götürseniz
demekki ordaki adamlar halledemiyor bu işi
selam şekerler nasılsınız
selam pınar annecık sen nasılsın ..
ekledım senı face de masallah emre ne tatlı olmus yahuuu
olsun alısmısız nıcklere zamanla alısıo ınsanhergün değişiyo sıpa...
bende herkesi ekledim ama isimleri karıştırıyom azcık :)
babamı yıne hastaneye yatırmıslar kızlar yıne aynı durum bagırsak dugumlenmesı
her ay boylemı olacak
duaedermısınız yıneacılır ınsallah amelıyatsız
kıslarrr ben geldim günaydın ama fazla kalamıycam patron geldi şehir dışından.
dun usgmiz güzeldi 20dk felan surdu çok şükür iyi bebiş heryerine bakıolar o kadar şekerli şey yedim benimki sakindi sonra doktor soluma yatırdı bide cihazla azcık vurdu gobişe oyle hareketlendi sıpa:)erkek olduğu kesinleşti pipisini gorduk:))
391 gr 20 cm canım evet verdi cd de ben bakamadım akşam evde bakarım çünkü doktordan sonra ablama gittik solemesi ayıp balık yemeye:)
sen randevu alırken ali beye detaylı usg die soyledinmi ben bilmiodum sadece doktorum adına almıştım karışıklık oldu bir saat bekledik sıra vardı detaylıda en son girdim 19.20ydi girdiğimde
her ay boylemı olacak
Gelmiş geçmiş olur inşallah canım... Bi yaştan sonra ne yazıkki vücudun kendini toplaması daha da zorlaşıyor... bi illet yapıştı mı bünyeye kırk kere tekrarlıyor.
İnşallah çok sıkıntı yaratmadan geçer yine.
ben bile eski halimle şimdiki halim arasında fark hissediyorum. Eskiden bu havalarda hiç hırma,mont falan giymezdim.Annem deli olurdu.Şimdi üstümde yün hırka var yinede içim üşüyor... Resmen bünye yaşlanıyor.O hızlı,sıcak kan yok.
yok canım doktorla alakalı degıl zaten
mıde amelıyatından sonra zayıf bunyelerde bu cok tekrarlarmıs ve amelıtala acsalar bıle bagırsakları tekrar dugumlenme olurmus amelıyata ragmen 8 kere dugumlenen var
babamın sukur amelıyatsız acıldı dıer seferlerde de
doktorda dedı en son ıstersen yapayım amelyat ama cok gereklı degıl yoksa ben sana sormam bıle dedı
babam ankaaya da gıttı orda onkolojıde baktılar cok temız guzel amelıyat gecırmıssın ama bunyenı kuvvetlendırmen lazım dıyolar
yanı babamın kı dırencsızlıkten tekrarlıyor maalesef
bakalım bu sfer de sorunsuz atlatır ınsallahh
sagolasın canım yıne sadece bekleme surecıne gırdık bakalım hayırlısı...
ya zaten yası 62 babamın bıdekannser tedavısı sonrası 45 kılloya dustu boyu 1.72 falan dusunsene ufacık kaldı :gitme:
Allah ım dualar yuzusuyu hurmetıne cok cektırmedı ınsllah yıne atlatır bakalım guzelce
canım geçmiş olsun inşallah ameliyatlık bi durum çıkmaz Allah yardımcınız olsun
anladım canım rabbim şifalar versin inşallah
sagolasınız kızlar hayırlısı bakalım ...hersey ımtıhan vallaolsun saglıklı olsunda alır o kiloları tekrar sıkma sen canını
edutum babama da dua ıstıyorum ıftarda...
herkesler yemege mı gıttı ben kahvaltıyı gec yapınca acıkmadım daha tabıkıı
edutum babama da dua ıstıyorum ıftarda...
Herkesler yemege mı gıttı ben kahvaltıyı gec yapınca acıkmadım daha tabıkıı
eşin nasıl tepki verdi kaydirigubbakcemile3 Allahtan sen şimdi söyledin de alıştırıp götürücem,Bide orda karşılaşsaydı maazallah beyim şoke oluvericekti akannehir
canım sagolasın isyan etmedim hiç hem iyide oldu erkenden çok büyük acı yaşamadan ögrendik sıkıntıyı
ama heran bu korkuyla yaşamak kötü olucak rabbim herkesin yanında oplsun inşallah
her ay boylemı olacak
merhabaaaa arkidislerrrrr .
GULTUNUMM VE BITTER CIKOLATAMM BEBSILERINIZIN SAGLIK DURUMLARI IYIYIYMIS cok sevindim allahimmm yasamlari boyunca saglikli yillar yastsin onlaraaopuyorumnanaktan
kizlarrrrrrrrrrr acillllllllll yardimm lutfem benim acil bisey yapmam lazimmmmmmmboshayallersmile:umursamaz:
neden kii cok tatlı bence acımazkı onun kı cok esnek yaakız bu bebeye yazık yeminle görünce yanaklarım acıyor
hayırdır sole baklaım yapabılecegıomız bıseysekizlarrrrrrrrrrr acillllllllll yardimm lutfem benim acil bisey yapmam lazimmmmmmmboshayallersmile:umursamaz:
saolasın canımmlorkecim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin onu size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?