Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya kızım adam gibi bi doktorsa götürseniz
demekki ordaki adamlar halledemiyor bu işi

yok canım doktorla alakalı degıl zaten
mıde amelıyatından sonra zayıf bunyelerde bu cok tekrarlarmıs ve amelıtala acsalar bıle bagırsakları tekrar dugumlenme olurmus amelıyata ragmen 8 kere dugumlenen var
babamın sukur amelıyatsız acıldı dıer seferlerde de
doktorda dedı en son ıstersen yapayım amelyat ama cok gereklı degıl yoksa ben sana sormam bıle dedı
babam ankaaya da gıttı orda onkolojıde baktılar cok temız guzel amelıyat gecırmıssın ama bunyenı kuvvetlendırmen lazım dıyolar
yanı babamın kı dırencsızlıkten tekrarlıyor maalesef
bakalım bu sfer de sorunsuz atlatır ınsallahh

babamı yıne hastaneye yatırmıslar kızlar yıne aynı durum bagırsak dugumlenmesı
her ay boylemı olacak
duaedermısınız yıneacılır ınsallah amelıyatsız

Gelmiş geçmiş olur inşallah canım... Bi yaştan sonra ne yazıkki vücudun kendini toplaması daha da zorlaşıyor... bi illet yapıştı mı bünyeye kırk kere tekrarlıyor.
İnşallah çok sıkıntı yaratmadan geçer yine.
ben bile eski halimle şimdiki halim arasında fark hissediyorum. Eskiden bu havalarda hiç hırma,mont falan giymezdim.Annem deli olurdu.Şimdi üstümde yün hırka var yinede içim üşüyor... Resmen bünye yaşlanıyor.O hızlı,sıcak kan yok.

tatlım maşallah prensin pipisini görmüşsün herşeyin güzel olmasına sevindim Allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin tatlım

her ay boylemı olacak

canım geçmiş olsun inşallah ameliyatlık bi durum çıkmaz Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:

sagolasın canım yıne sadece bekleme surecıne gırdık bakalım hayırlısı...
ya zaten yası 62 babamın bıdekannser tedavısı sonrası 45 kılloya dustu boyu 1.72 falan dusunsene ufacık kaldı :gitme:
Allah ım dualar yuzusuyu hurmetıne cok cektırmedı ınsllah yıne atlatır bakalım guzelce

anladım canım rabbim şifalar versin inşallah

pınarım hoşgeldin paşa nasıl

olsun saglıklı olsunda alır o kiloları tekrar sıkma sen canını

edutum babama da dua ıstıyorum ıftarda...

herkesler yemege mı gıttı ben kahvaltıyı gec yapınca acıkmadım daha tabıkıı

edutum babama da dua ıstıyorum ıftarda...

herkesler yemege mı gıttı ben kahvaltıyı gec yapınca acıkmadım daha tabıkıı

amin bacım ölmezde sağ kalırsam ederim inşallah...bu arada geçmiş olsun....ben younluktan yazamadım demincek...

merhabaaaa arkidislerrrrr .

GULTUNUMM VE BITTER CIKOLATAMM BEBSILERINIZIN SAGLIK DURUMLARI IYIYIYMIS cok sevindim allahimmm yasamlari boyunca saglikli yillar yastsin onlaraaopuyorumnanaktan

kizlarrrrrrrrrrr acillllllllll yardimm lutfem benim acil bisey yapmam lazimmmmmmmboshayallersmile:umursamaz:

eşin nasıl tepki verdi kaydirigubbakcemile3 Allahtan sen şimdi söyledin de alıştırıp götürücem,Bide orda karşılaşsaydı maazallah beyim şoke oluvericekti akannehir

napcaz eşimle birbirimize baktık 150miii felan olduk:)

canım sagolasın isyan etmedim hiç hem iyide oldu erkenden çok büyük acı yaşamadan ögrendik sıkıntıyı
ama heran bu korkuyla yaşamak kötü olucak rabbim herkesin yanında oplsun inşallah

amin canım

her ay boylemı olacak

lorkecim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin onu size bağışlasın

halevcim sağol canım allahım sanada nasip etsin

sağol ravzacım hep dua ediorum sizlere allah sizlere gostersin

ne yapcanki?

kız bu bebeye yazık yeminle görünce yanaklarım acıyor
neden kii cok tatlı bence acımazkı onun kı cok esnek yaa
aynısını bende yapıcammm
dogmamıs cocuga poz biçmek oldu ama sempatiksalakcinni

kizlarrrrrrrrrrr acillllllllll yardimm lutfem benim acil bisey yapmam lazimmmmmmmboshayallersmile:umursamaz:
hayırdır sole baklaım yapabılecegıomız bıseyse
lorkecim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin onu size bağışlasın
saolasın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…