- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.981
sağol ravzacım hep dua ediorum sizlere allah sizlere gostersin
ne yapcanki?
neden kii cok tatlı bence acımazkı onun kı cok esnek yaa
aynısını bende yapıcammm
dogmamıs cocuga poz biçmek oldu ama sempatiksalakcinni
hayırdır sole baklaım yapabılecegıomız bıseyse
saolasın canımm
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben tam 56,5 kilo olmusummmmm acill vermem lazimm bu kiloyuu bennn hemde cumartesiye kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:ben burdayım ama işlerrrrrrrrrrrrrrrrrr bitmiyikiiiii
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben tam 56,5 kilo olmusummmmm acill vermem lazimm bu kiloyuu bennn hemde cumartesiye kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben tam 56,5 kilo olmusummmmm acill vermem lazimm bu kiloyuu bennn hemde cumartesiye kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oh ne guzel daha nesini vercen delimisin gayet iyi kilon hem şurda 3 gun var versen versen yarım kilosunu verirsin:) bana baksana 69 oldum
oh ne guzel daha nesini vercen delimisin gayet iyi kilon hem şurda 3 gun var versen versen yarım kilosunu verirsin:) bana baksana 69 oldum
canım ole aceleyle kılo falan verılmez cok saglıksız
hem kım bılır ne kadr zamanda ulastın o kılona
hem sen bu kıloıyu kendıne dert edıyorsan bırazdan sana sopa sallayanlar cok olur soyleyeyeım
aklını basına toplaklava:
hem nedeen ctesı
isteriz isteriiiizzzzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5sen hıc foto koymadın gultun yahuu koysana senı de gorelım goobekın cıktımııı kaydirigubbakcemile2
ne yoluyon beeeeealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile´tüyy müü yoluyon kaz dan neesositosositosositosositolan ravza yolarım seni...72 kiloyum ben hemde 160 aaaa
ne yoluyon beeeeealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile´tüyy müü yoluyon kaz dan neesositosositosositososito
Ben şimdi ikinizide kovalıcam.. 165 boy 70 kiloyum guclubacismile
kızım ben büyüküm yolarım varmı itirazı olan
yakala yawrum yeterki sen yakalaaazemuszemusBen şimdi ikinizide kovalıcam.. 165 boy 70 kiloyum guclubacismile
kac dogumlusun ben 23.09.1981
167 boy
56,5 kiloguclubacismileguclubacismile
yakala yawrum yeterki sen yakalaaazemuszemus
edutum ıyı demıssın yolmak lazım bu kızı
kız ravza sen de kılona gore elbıse alaydın yada azıcık boydan uzun alaydın olurmuydun
bıze neee lülülülülülü
ben yemegımı koydum kıslık kazaklarımı ındırdım camasır attım
sımdıde bı duş alıcam azıcık gergınlıgım gıtsın ...
edutum ıyı demıssın yolmak lazım bu kızı
kız ravza sen de kılona gore elbıse alaydın yada azıcık boydan uzun alaydın olurmuydun
bıze neee lülülülülülü
kizimmmm ben o elbiseyii alirken senin gibi safinazdimm anladinmiiii:sinifsinif::sinifsinif: ama simdi offf yaaaa insan bi der sunu ye bunu yeme hadi hep beraber yaris yapalimmakannehirakannehirv.s n yappcam simdi ben.hadi
edutum senle rejime basliyalimm ne dersinn:hulya:
hadii yaaaaaohaoldumsmileohaoldumsmile sen benim kocistende buyukmusun be yaaww:ecrin_bebek: olsun01.02.1978 canımmm
kizimiz cokk beceriklidir massllahhhhedutum ıyı demıssın yolmak lazım bu kızı
bıze neee lülülülülülü
iyi de artı kgündüzleri çok az uyuyor oyalamak zor oluyor. bıdır bıdır söyleniyor birde. alem çocuk valla.. ne biç,m anneysem o söylenirken ben gülüyorum. çok tatlı oluyorbak kuşum hamile değilim 160 a 72 kiloyum...en şişko benim bennn:)))) naber oğluş nasıl kuzummm
eski bi şarkıyı hatırladım derman yok dizlerimdeee oooo .... sempatiksalakcinnikac dogumlusun ben 23.09.1981
167 boy
56,5 kiloguclubacismileguclubacismile
yakala yawrum yeterki sen yakalaaazemuszemus
ben başlıycamda canım..ben irade sıfır maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?