Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sağol ravzacım hep dua ediorum sizlere allah sizlere gostersin

ne yapcanki?

ben burdayım ama işlerrrrrrrrrrrrrrrrrr bitmiyikiiiii
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben tam 56,5 kilo olmusummmmm acill vermem lazimm bu kiloyuu bennn hemde cumartesiye kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben tam 56,5 kilo olmusummmmm acill vermem lazimm bu kiloyuu bennn hemde cumartesiye kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

oh ne guzel daha nesini vercen delimisin gayet iyi kilon hem şurda 3 gun var versen versen yarım kilosunu verirsin:) bana baksana 69 oldum

canım ole aceleyle kılo falan verılmez cok saglıksız
hem kım bılır ne kadr zamanda ulastın o kılona
hem sen bu kıloıyu kendıne dert edıyorsan bırazdan sana sopa sallayanlar cok olur soyleyeyeım
aklını basına topla klava:
hem nedeen ctesı

oh ne guzel daha nesini vercen delimisin gayet iyi kilon hem şurda 3 gun var versen versen yarım kilosunu verirsin:) bana baksana 69 oldum

canimm sen bir hamis sinn yani normal ama bana bak yawwwwwwwwwwww

diyene bakkk normalmiss . kiz ben bu kiloyu ramazanda aldimm normalim benim53 cok iyi nasil vercem bi diet yapalim yaaa
cumartesi dugun var o yuzden sekerimm kiyafetim kilo aldikca etek tarafini popom kisaltiyoo biraz kisa gorukuyoookaydirigubbakcemile2merakin guttimii rahatladinmiisempatiksalakcinni

sen hıc foto koymadın gultun yahuu koysana senı de gorelım goobekın cıktımııı kaydirigubbakcemile2
isteriz isteriiiizzzzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

lan ravza yolarım seni...72 kiloyum ben hemde 160 aaaa

edutum ıyı demıssın yolmak lazım bu kızı

kız ravza sen de kılona gore elbıse alaydın yada azıcık boydan uzun alaydın olurmuydun
bıze neee lülülülülülü

ben yemegımı koydum kıslık kazaklarımı ındırdım camasır attım
sımdıde bı duş alıcam azıcık gergınlıgım gıtsın ...

kizimmmm ben o elbiseyii alirken senin gibi safinazdimm anladinmiiii:sinifsinif::sinifsinif: ama simdi offf yaaaa insan bi der sunu ye bunu yeme hadi hep beraber yaris yapalimmakannehirakannehirv.s n yappcam simdi ben.hadi

edutum senle rejime basliyalimm ne dersinn:hulya:

valla ne güzel herşeyin olmuş kuzum....

ben başlıycamda canım..ben irade sıfır maşallah

kizimiz cokk beceriklidir massllahhhh

bak kuşum hamile değilim 160 a 72 kiloyum...en şişko benim bennn:)))) naber oğluş nasıl kuzummm
iyi de artı kgündüzleri çok az uyuyor oyalamak zor oluyor. bıdır bıdır söyleniyor birde. alem çocuk valla.. ne biç,m anneysem o söylenirken ben gülüyorum. çok tatlı oluyor

kac dogumlusun ben 23.09.1981
167 boy
56,5 kiloguclubacismileguclubacismile

yakala yawrum yeterki sen yakalaaazemuszemus
eski bi şarkıyı hatırladım derman yok dizlerimdeee oooo .... sempatiksalakcinni

ben başlıycamda canım..ben irade sıfır maşallah

karbonhidratı şekeri pilavı sıfıra yakına indirin. sık yiyin. bayağı işe yarıyor.. birde tempolu yürüyüş şart. günde 40 dk.. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…