- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.001
hadii yaaaaaohaoldumsmileohaoldumsmile sen benim kocistende buyukmusun be yaaww:ecrin_bebek: olsun
hadi gel senle rejime basliyalimm okk .kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile
..bittem bak sana beğendim bunu...
çok şekermiş.. nerden bu
selam hanimlar ben geldim..
edutumm karisi kendinden buyuk olan zengin olurmus kizzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
edutt o resmi bir an senin sandimdaa bi an kiskandim kizz incecik ne gzel bize yalan konusuyo sandimmalsanaalsanasmile
..benden bukadar kizlar kocis geldi gelecek kapinin agzinda dir opuyomm hepinizi allaha emanet olun byy anacimmmmmŞenizŞeniz
hoşgeldin kuzu.....
hosbulduk...
Ya kizlar bisi sorcam..Rgl günüm gectikden sonra gögüslerim cok aciyordu ama dünden beri nerdeyse hic acimamaya basladi acaba neden olabilir?
tatlım benim hiç acımamıştı zaten . bilmiyorum. doktora ne zaman gidiyosun
hosbulduk...
Ya kizlar bisi sorcam..Rgl günüm gectikden sonra gögüslerim cok aciyordu ama dünden beri nerdeyse hic acimamaya basladi acaba neden olabilir?
yok kız daha corbayla makarna var sımdıde onları koyarımmvalla ne güzel herşeyin olmuş kuzum....
hee ne demezsııın yemegın tuzunu unutmusum cok kotu olmus ohaoldumsmilekizimiz cokk beceriklidir massllahhhh
hosgeldın bebıskom dınleme kendını yarın gıdecekmıssın ıste doktora herseyı sorarsın ıcın rahatlar o zaman ınsallahselam hanimlar ben geldim..
benimde 2-3 gün aradı 2 gündür geçti...bilmem neden
Evet canim zaman gecmiyo ya bi yarin olsaydi hayirlisi ile.
Allah yardımcın olsun guzel habererlerler gel ınsallah...Hadi bende kactim kizlar. yarin doktordan sonra gelirim. Ögleden sonra olur herhalde. Benim icin dua edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?