Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

opuyorumnanaktan:1shok::kedi:akannehir:lepi:-tatlicadiarzu-:sm_cool:sositososito:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

opuyorumnanaktan:1shok::kedi:akannehir:lepi:-tatlicadiarzu-:sm_cool:sositososito:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

anlasılan kutlama guzel gecmişşşş aklinialirimsmile

ay ya bende dun sıvılce cıktı ya gunduz aksam da karnıma aynı adetın bı gun oncesı ve ılk gunu olan sancı var ya o gırdı dondum durdum 1 saat surdu sonra gaza cevırdı gectı daha 1 haftam var yaaa eyvahedigeldismile

iweeeeeeeettttttttt sayilirr:bbo: guzel gecti :sm_cool:
lorkemm gunaydin canimm .Şeniz canim simdi sen kendini dinliyosun ya o yuzden sana oyle geliyoo akisina birak hayatii canim yaa kendini sikma bu kadar artik herseyin bir cozumu var allahim nasip ettikten sonra er gec bebislerimiz bizi bulacak guzelimmm

günaydın kuzularrrrrrrrrrrrr
bebeişkom doktora gidicekmiş bugün hayırlı sonuçlarla gelsin inşallah
lorkem nasılsın baban nasıl olmuş
ravzanurum senin nasıl geçti gece bakiim

gunaydin canimm .iyi gecti ilk once ben kocisimi yemege goturdumzemuszemussonra iy sohbet ettik kahve mizide ictik eve geldikk:hulya:biraz zaman gectii yatma saatimiz geldiii:1ninca:simdi n olcak diye bakarken herif dergisini okurkennn goz kapaklarini asagiya indirmeye basladiiieyvahedigeldismilededimm olmicak bu aksam diyeeeboshayallersmileayy beni bir sikinti bastii sinir oldumm sengözlerimebaksanabhemde yumurtaliklarimda agrida vardi tamam dedim bu aksam catliyo bunlarrr nurten sen harekete geccnaniknaniknaniknanikyayaaniii ozun sozun ozetii galibiyet benim oldu:teytey:ama her isimi kendim hallettimm:smiley-cool: sizce olmusmudur kizlarrgamyoncuiremsugamyoncuiremsu gayet acik secik anlattim yasadiklarimii:icecream::icecream:eger anlamadiysaniz daha ayrintili yazayim istersenizz:jeyyar:şakkıdı

gunaydın canım evet ogleden sonra gelcek bebıskom ınsallah ıyı haberlerle gelır...
babam suan yogun bakımda ama kendınde cok sukru sadece gozetım altında olması gerektıgı ıcın yogun bakımda ama gorusturmıyolar doktorundan bılgı alınıo
beklıyoruz 36 saatı doldurması lazım

olsun bu da güzell neticeye bakmak lazımm sositososito

ben anlamadım sanki bilmiyorumkismile
biraz daha açarmısınız lütfen aklinialirimsmile

kvrck+, lorkee+, ravzanur günaydııın kızlarrrrr LORKEEM hayırdır noldu
günaydın canım

gunaydın bacım ayy yok bısey de ole uyuyamadım gece ve sabahtan sonra
karnım davulll resmen esım şok oldu zaten kac aylıksın benden gızlıon falan dıyooo

valla lorkeem sen aynı benim gibi olmuşun bende ilk zamanlar davul gibi şişiyodumm senin kaç gün kaldı ya iyice meraklandım sırnaşık şey

canim allah sifasini verir insallahh .cok gecmis olsun a.s.
olsun bu da güzell neticeye bakmak lazımm sositososito
oylemi dersin HATICE netice olmusmudurkii:smiley-cool: ayy insallahhhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…