- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.041
ben anlamadım sanki bilmiyorumkismile
biraz daha açarmısınız lütfen aklinialirimsmile
bak kuzumm oncee yilisirsinn .sonra baktin o istiyooo sen istemiyomus gibi davranirsinn .baktin naza gelmiyo hemen uyukluyoo sen baslarsin yavstan kanina girmeyeee daha sonraaa sempatiksalakcinni biraz meraklan sonrasini 2 saat sonra yazacammolumunekankayizsmile
günaydın canım
kimin ogrencisiyimm .hocam sagolsunvereliniortakaferın ravzanur
kadının fendi erkeği yendi yani sonucta
simdi cumartesi dugun var bide dugunden sonra plan yapmam lazimmmsositosositoolmuşturr olmuştur kutlama bebişi olmuştur :lepi:
tamam kuzukızlar mısafırım var kahvaltı hazırlıyım arada bakarım yıne ...
optum sızı
simdi cumartesi dugun var bide dugunden sonra plan yapmam lazimmmsositososito
ama bebsim olsun oo yalvarcak ancak ozaman olur yoksa daha boyle kendimi zorluyamam .ayyy sonradan aklima gelince kendimden utaniyom yaaa .gururumm ayaklarda kaldir beni kaldir beni diyooooo:1rolleyes:
rafa kaldirmisim zaten satmisim dunyaninn anasiniiivereliniortakne gururu yavrum böle işlerde onu rafa kaldırcan artık :)
günaydın canlar
günaydın helvam nasıl gidiyo işler güçler yeni evine alıştınmı
yaaa ben geldiğimde hiç kimsecikler olmuyoooo...( öyle boş boş bekliyorum yaaaa ;( küstüm gidiyorum ben!
heeeee sen gel bide olnu bana sor o sonu baglayana kadar ne dugumler attimm benkıslarrrr özledim sizi valla ben geldiiimm huhuu:))
gaye ver tarifi hakkaten hamurişine bayılırım ama doktor yeme dio ya
lorkee kıs belirtiler boş çıkmaz inşallah benimde tek belirtim şişkinlikti davul gibiydi karnım adete bir hafta kala felan
ravzaa super bir gun geçirmişsin bacım sonunuda iyi bağlamışsın kaydirigubbakcemile3
bitteee canım bebişe alışverişe başladınmıı?
pek bişi almadım tatlım ben annem alcak sağolsun sen alma dedi geçen hafta yatak bebek arabası fiyatlarını araştırdık biraz daha zaman geçsin diye düşündük sen neler aldın bakalım
heeeee sen gel bide olnu bana sor o sonu baglayana kadar ne dugumler attimm ben
kizlarr size bisey sorcam ama ayip olurmu yaa cok utanc verici bisey ama bebis icin sormam lazim bunuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?