Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

aferın ravzanur
kadının fendi erkeği yendi yani sonucta
kimin ogrencisiyimm .hocam sagolsunvereliniortak

Son düzenleme:
olmuşturr olmuştur kutlama bebişi olmuştur :lepi:
simdi cumartesi dugun var bide dugunden sonra plan yapmam lazimmmsositososito
ama bebsim olsun oo yalvarcak ancak ozaman olur yoksa daha boyle kendimi zorluyamam .ayyy sonradan aklima gelince kendimden utaniyom yaaa .gururumm ayaklarda kaldir beni kaldir beni diyooooo:1rolleyes:

ne gururu yavrum böle işlerde onu rafa kaldırcan artık :)

günaydın süper seksi hatunlarım benim Kız kocaları delirtme dersleri mi veriliyo burda ? kaydirigubbakcemile3
Bizde soğuuukkk ve yağışlı bir Ankara sabahına uyandık... Çok trafik oluyor ve hep gecikyoruz diye erken çıktık evden... Sabah 8:30 da burdaydık... Tabii ben hemen gidip yattım şişme yatağıma
10:30'da uyandım... Veeee şimdi sizlerleyim...
Dün gece yeni bir kek tarifi uyguladım ve çoook beğendim... Buraya getirmiştim keki.1 dilim ondan yedim ama kesmedi.

yaaa ben geldiğimde hiç kimsecikler olmuyoooo... ( öyle boş boş bekliyorum yaaaa ;( küstüm gidiyorum ben!

günaydın helvam nasıl gidiyo işler güçler yeni evine alıştınmı

işlerimiz yoğun tatlım evime de alıştım sırf cephesi için geçtim zaten yoksa ev sahibimiz falan aynı

yaaa ben geldiğimde hiç kimsecikler olmuyoooo... ( öyle boş boş bekliyorum yaaaa ;( küstüm gidiyorum ben!

günaydın tatlım bizim internette sorun var havadan dolayı sanırım arada gidip geliyor iş bile yapamıyorum

ben geldimmhihoyyythihoyyyt
gayemm tarifi verde bizde yiyek su kektencokacimcoook
halevim ekakalimm sizlerede kolay gelsin yavru kuslarrrturkbayragi

eeee kimse yok bugunn hiimmm
lorkemin misafiri var hadi anladiktaa.edu´t ugramamis kizlarrCADIARZUnn olduki acaba .hastaydi dun fisfisfisbebiskomda guzel haberler getirecek insallah bizlere:Saruboceq:

kıslarrrr özledim sizi valla ben geldiiimm huhuu:))

gaye ver tarifi hakkaten hamurişine bayılırım ama doktor yeme dio ya

lorkee kıs belirtiler boş çıkmaz inşallah benimde tek belirtim şişkinlikti davul gibiydi karnım adete bir hafta kala felan

ravzaa super bir gun geçirmişsin bacım sonunuda iyi bağlamışsın kaydirigubbakcemile3

heeeee sen gel bide olnu bana sor o sonu baglayana kadar ne dugumler attimm ben

kizlarr size bisey sorcam ama ayip olurmu yaa cok utanc verici bisey ama bebis icin sormam lazim bunuu

pek bişi almadım tatlım ben annem alcak sağolsun sen alma dedi geçen hafta yatak bebek arabası fiyatlarını araştırdık biraz daha zaman geçsin diye düşündük sen neler aldın bakalım

park yatakmı beşikmi duşunuosun ben park yatak alıcam.bende pek bişey almadım az aldım henuz, sonraya bıraktım bide benim iki ablam var ikisininde birer oğlu var onlar alma biz veririz boşa masraf yapma dediler onlar vercek bende dayanamıorum tabi bende biraz alırım oyle işte.

heeeee sen gel bide olnu bana sor o sonu baglayana kadar ne dugumler attimm ben

kizlarr size bisey sorcam ama ayip olurmu yaa cok utanc verici bisey ama bebis icin sormam lazim bunuu

sor bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…