- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.061
park yatakmı beşikmi duşunuosun ben park yatak alıcam.bende pek bişey almadım az aldım henuz, sonraya bıraktım bide benim iki ablam var ikisininde birer oğlu var onlar alma biz veririz boşa masraf yapma dediler onlar vercek bende dayanamıorum tabi bende biraz alırım oyle işte.
sor bakem
hani nerdeki resimbu arada resiiiim koydum kıslar bakabilirsiniz:))
bakin hani bebek lmasi icin pozisyon onemli yaa .hani kadin uste oldugu zaman sper gitmismidir yumurtaliklara :kedi:
hani nerdeki resim
hic ayaga kalmadimki hemen yattim sirt ustu hatta banyoyu bile sabah yaptim sirf ayaga kalmiyayim diyeee:ecrin_bebek:gider hemen sırt ustu yatsaydın
hic ayaga kalmadimki hemen yattim sirt ustu hatta banyoyu bile sabah yaptim sirf ayaga kalmiyayim diyeee:ecrin_bebek:
sence olmustur degilmiyaa.bide aksam cok sizliyodu kasiklarim kesin yumurtladim boshayallersmile
gider hemen sırt ustu yatsaydın
bugun amma da sakin topikboshayallersmileolmuştur bende hep geceden sabaha kadar yatardım sabah duşumu alırdım allah affetsin napim
olmuştur bende hep geceden sabaha kadar yatardım sabah duşumu alırdım allah affetsin napim
gultun cum senin resmin nerede gulum .hem sana arkadaslik teklif ettim gordunmuu:hulya:
tamammmm hanimlar gordumm resmini arkadasimizn .massallahhben niye goremiyorum bu resimlerideminden beri soruyomboshayallersmile
gultun cum senin resmin nerede gulum .hem sana arkadaslik teklif ettim gordunmuu:hulya:
gültünn maşallah karnın çok büyümüş senin benim şimdi bile o kadar yokk hamilelik çok yakışmış sana
GÜLTUNUM
gördüm resmini çok tatlı olmuşsun inşallah hayırlısıyla alırsın bebegini kucagına o resimleride görürüz
tamammmm hanimlar gordumm resmini arkadasimizn .massallahhbizede nasip olur insallahhkaydirigubbakcemile5
amin canım ecmainkabul ettim canım
çok sağolun kıslar kvırım allahım sanada nasip etsin
Gültunn maşallah ne güzel çıkmışsın bendede daha bişi yok güccücük bir göbek oda daha yeni yeni çıkmaya başladı gerçi elbiselerde biraz daha büyük görünüyor........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?