Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bakin hani bebek lmasi icin pozisyon onemli yaa .hani kadin uste oldugu zaman sper gitmismidir yumurtaliklara :kedi:

bu arada resiiiim koydum kıslar bakabilirsiniz:))
hani nerdeki resim

hic ayaga kalmadimki hemen yattim sirt ustu hatta banyoyu bile sabah yaptim sirf ayaga kalmiyayim diyeee:ecrin_bebek:
sence olmustur degilmiyaa.bide aksam cok sizliyodu kasiklarim kesin yumurtladim boshayallersmile

olmuştur bende hep geceden sabaha kadar yatardım sabah duşumu alırdım allah affetsin napim

GÜLTUNUM
gördüm resmini çok tatlı olmuşsun inşallah hayırlısıyla alırsın bebegini kucagına o resimleride görürüz

gultun cum senin resmin nerede gulum .hem sana arkadaslik teklif ettim gordunmuu:hulya:

kabul ettim canım

gültünn maşallah karnın çok büyümüş senin benim şimdi bile o kadar yokk hamilelik çok yakışmış sana

GÜLTUNUM
gördüm resmini çok tatlı olmuşsun inşallah hayırlısıyla alırsın bebegini kucagına o resimleride görürüz

çok sağolun kıslar kvırım allahım sanada nasip etsin

Gültunn maşallah ne güzel çıkmışsın bendede daha bişi yok güccücük bir göbek oda daha yeni yeni çıkmaya başladı gerçi elbiselerde biraz daha büyük görünüyor........

Merhaba kızlar nasılsınız, bitte gültun uzun zamandan beri girmiyorum cinsiyetleri belli oldumu sizin. Ben işten ayrılıyorum yerime eleman yetiştiriyorum ondan dolayı giremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…