- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.081
Merhaba kızlar nasılsınız, bitte gültun uzun zamandan beri girmiyorum cinsiyetleri belli oldumu sizin. Ben işten ayrılıyorum yerime eleman yetiştiriyorum ondan dolayı giremiyorum.
selam hanimlar. daha yeni geldim doktordan. Keseyi göremedik. Yarin sabah kan tahlili yapalim dedi doktorum. Bide rahimde kalinlasma var bu iyi dedi. Belki gec döllenme felan olmustur dedi.
şu an berk kucağımda emiyo..tek ellede yazıyorum... halay çekemicemm...
çok sevindim canım benim...gördünmü kuzu seni çok bekletmedi...
hayırlısı olsun inş...sağlıkla sıhhatle gelsin
başka haber varmı????
taze annemiz hoşgeldinnnnn berki öpüyorummmm
lapaci canim ksr bakma yemekdeydim yeni geldim.
Evet canim öyle görünüyor ama keseyi göremedik daha. Neyse olsun hayirlisi.
hoşbuldum bitter çikolatam..
nasılsın yafu..ösledim ben herkeşleri =(((
giremiyorum ki nete...nasıl akşam oluyo hiç anlamıyorum..gece zaten nöbetteyiz =( günler geçiyo hiç farkında diilim
2 tane resim yükledim bizim canafardan =)
merhaba şekerler;
nasılsınız?
lapacimmm lorkeeem bittemmmm
sizleri çok özledimm
canım yemınlen senın suan fotondakı kadar vardı dun aksam gobegım ...lorkee kıs belirtiler boş çıkmaz inşallah benimde tek belirtim şişkinlikti davul gibiydi karnım adete bir hafta kala felan
olru olur sonrasında sırt ustu yattıyysan olur ınsallah zamanı geldıyse kaydirigubbakcemile5kizlarr size bisey sorcam ama ayip olurmu yaa cok utanc verici bisey ama bebis icin sormam lazim bunuu
canım hadı hayırlısı bakalım bence de kese ıcın erken olabılır ama rahımde kalınlasma guzel haber tutunmus oldugunu gosterıo benım bıldıgımselam hanimlar. daha yeni geldim doktordan. Keseyi göremedik. Yarin sabah kan tahlili yapalim dedi doktorum. Bide rahimde kalinlasma var bu iyi dedi. Belki gec döllenme felan olmustur dedi.
şu an berk kucağımda emiyo..tek ellede yazıyorum... halay çekemicemm...
çok sevindim canım benim...gördünmü kuzu seni çok bekletmedi...
hayırlısı olsun inş...sağlıkla sıhhatle gelsin
başka haber varmı????
selam hanimlar. daha yeni geldim doktordan. Keseyi göremedik. Yarin sabah kan tahlili yapalim dedi doktorum. Bide rahimde kalinlasma var bu iyi dedi. Belki gec döllenme felan olmustur dedi.
merhaba şekerler;
nasılsınız?
sizleri çok özledimm
canimmm daha erken kese icin .bebisin seninle guzelim sen icini rahat tuttkaydirigubbakcemile5lapaci canim ksr bakma yemekdeydim yeni geldim.
Evet canim öyle görünüyor ama keseyi göremedik daha. Neyse olsun hayirlisi.
baraysim hosgeldin canim ..yoktun coktandir ters giden biseyler yoktur umarimmopuyorumnanaktanee ev hayati nasil geciyorrkaydirigubbakcemile2:hulya:merhaba şekerler;
nasılsınız?
sizleri çok özledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?