Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kıslar hoşcakalınnn

Merhaba kızlar nasılsınız, bitte gültun uzun zamandan beri girmiyorum cinsiyetleri belli oldumu sizin. Ben işten ayrılıyorum yerime eleman yetiştiriyorum ondan dolayı giremiyorum.

nurzul hoşgeldin neden erkenden ayrılıorsun sağlık probleminmi var evet gayenin bittenin kız benim mügenin erkek canım

selam hanimlar. daha yeni geldim doktordan. Keseyi göremedik. Yarin sabah kan tahlili yapalim dedi doktorum. Bide rahimde kalinlasma var bu iyi dedi. Belki gec döllenme felan olmustur dedi.

selam hanimlar. daha yeni geldim doktordan. Keseyi göremedik. Yarin sabah kan tahlili yapalim dedi doktorum. Bide rahimde kalinlasma var bu iyi dedi. Belki gec döllenme felan olmustur dedi.

rahimde kalınlıaşma iyi bişimiş sanırım. dr banada daha adet görmezsin kalınlaşmamış rahim duvarı ama iyi görünüyo dedi çünkü geçen hafta ...
5 hafta daha erken değilmi zaten kese için 6. hafta gidiliyo diye biliyorum ben. olumunekankayizsmile

bilmiyorum digerinde 5 haftalik görünmüstüde ondan gittim. Bide bazilar forumda yazmis 4+3 de gördüm diye sempatiksalakcinni

şu an berk kucağımda emiyo..tek ellede yazıyorum... halay çekemicemm...
çok sevindim canım benim...gördünmü kuzu seni çok bekletmedi...
hayırlısı olsun inş...sağlıkla sıhhatle gelsin
başka haber varmı????

taze annemiz hoşgeldinnnnn berki öpüyorummmm

taze annemiz hoşgeldinnnnn berki öpüyorummmm

hoşbuldum bitter çikolatam..
nasılsın yafu..ösledim ben herkeşleri =(((
giremiyorum ki nete...nasıl akşam oluyo hiç anlamıyorum..gece zaten nöbetteyiz =( günler geçiyo hiç farkında diilim

2 tane resim yükledim bizim canafardan =)

lapaci canim ksr bakma yemekdeydim yeni geldim.
Evet canim öyle görünüyor ama keseyi göremedik daha. Neyse olsun hayirlisi.

ne güzel maşallahh bizde annişleri özlüyoss valla böle arasıra uğrayın bakiim

nabersınız bacılar ...
geldım ben eve ama 4.39 gıbı cıkıcam bu aksam kınası var arkadasımın onunla kuafore gıdıcem
ordan oynamaa zemuszemus
ama halay cekmıcem sanırım kocam kızıo agrım sancım var dıosun hem de oynamaya meraklısın dıyeee sempatiksalakcinni
lorkee kıs belirtiler boş çıkmaz inşallah benimde tek belirtim şişkinlikti davul gibiydi karnım adete bir hafta kala felan
canım yemınlen senın suan fotondakı kadar vardı dun aksam gobegım ...
ben cabuk sısıyom zaten...
bu arada cok hos cıkmıssın fotoda begendımm :lepi:

kizlarr size bisey sorcam ama ayip olurmu yaa cok utanc verici bisey ama bebis icin sormam lazim bunuu
olru olur sonrasında sırt ustu yattıyysan olur ınsallah zamanı geldıyse kaydirigubbakcemile5

canım hadı hayırlısı bakalım bence de kese ıcın erken olabılır ama rahımde kalınlasma guzel haber tutunmus oldugunu gosterıo benım bıldıgım
yarın kan testınden sonra cekerız tekrr halay ınsallah

ohh masallah tek elle klavyeyı de gelıstırıcen boylece ...
afıyet olsun omer berk efendıye ...
lapacı benım de son haftam beklıom duaet sut emzırırken bana da ...
adet de olabılırım ama yeter kı kotu bısey olmasın kıst mıst
cok sancım oldu cunku 3 gunudr
bugun de belım kopuyo bıde aksam kınaya gıdıcem

lapacım, Ayselim hoşgeldiniz

hoşgeldin canım sonuna kadar güzel sağlıklı bir şekilde gider inşallah

bizim internette sorun oluyor arada giremiyorum canlar

merhaba şekerler;
nasılsınız?
lapacimmm lorkeeem bittemmmm
sizleri çok özledimm

aysel sayfayı acınca gectın aklımdan eve dınlenmeye cekılde tam dınlenıo heralde dedım
goremedım bıkac gundur
bızde senı ozledık
nası gıdıo gıttınmı catı muayenesıne falan ...

kizlar merhabaakaydirigubbakcemile2
lapaci canim ksr bakma yemekdeydim yeni geldim.
Evet canim öyle görünüyor ama keseyi göremedik daha. Neyse olsun hayirlisi.
canimmm daha erken kese icin .bebisin seninle guzelim sen icini rahat tuttkaydirigubbakcemile5
ee soyle bakalim belirtiler ve hangi gunler beraber oldunda bebisin kondu gisineeopuyorumnanaktan

merhaba şekerler;
nasılsınız?
lapacimmm lorkeeem bittemmmm
sizleri çok özledimm
baraysim hosgeldin canim ..yoktun coktandir ters giden biseyler yoktur umarimmopuyorumnanaktanee ev hayati nasil geciyorrkaydirigubbakcemile2:hulya:
lapacim gorusurz canim pasanda massallahh cok yakisikliii:asigim:

HALEVIM LORKEM SIZEDE MERHABAAhihoyyyt
LORKEEE KIZZ KAHVALTIN NASIL GECTII :AKSAMDA KINA VARMIS BIR RAHAT DURMUYON BACIMSENDEEE MASSALAHH BOL ENERJILI HATUN SENIIIsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…