- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.101
GECMIS OLSUN GUZELIMMopuyorumnanaktankendine dikat et bu havalar tam hastalik ha´vasi :1hug:kızlar ben iyi sayılırım birkç gündür boğaz ağrısı çekiyorum
evde dinleniyorum iyi gidiyor
dr kontrolüm haftaya sanırım çatı muayenesi haftaya olur
ara ara giriyorum okuyup çıkıyorum sizi takip ediyorum yani
EDAAAA bimde dediğin tulumdan göremedim ben
halevim biz haftada 1 bazen 2 yapiyoz yeni evli soyle 5 6 senelik olsam neyse olmuyo be guzelim aksam bile ben istememle oldu yanii:kedi:bide su orgazm olayii vallahi o normalde olurumda herzaman aksam bilmiyom yaa off kafam karisti hem ben yumurta gununu hesaplamadim simdiye kadar oyle yaptim ama bu ay agrim oldu normalde hesaplara gore 2 gun sonra tam gunumravzam hoşgeldin lorkecim sende hoşgeldin
bu öneri hamiş kalmak isteyenler için canlar
ÖNERİ
Yumurtlama gününüzü gün gün hesaplayarak "zamanlı cinsel ilişkiye girmeyi" asla bir bir takıntı haline getirmeyin. Hamile kalmanın en ideal yolu eşinizle düzenli olarak haftada en az iki kez ilişkiye girmektir. İlişkiden birkaç dakika sonra vajinadan meni sıvısının geri boşalması normaldir. Geri gelen bu sıvı spermler çoktan yollarına koyulduklarından az miktarda sperm içerir.
İlişki sonrası başaşağı durma, bacakları yukarı kaldırma gibi manevralar rahim içine ulaşan sperm sayısını etkilemezler. Kadının orgazm olduktan sonra beyninden salgılanan endorfin adlı madde ("mutluluk hormonu") onun gevşemesini ve yatakta birkaç dakika huzurlu bir şekilde yatmasını sağlar ve bu süre sperm hücrelerinin kadının iç genital organlarına ulaşması için yeterlidir.
bitttteemmmmm 15 ekim cuma kataloğunda gördüm o gün satışa gircek henüz yok yane marketlerdeki aktüel kataloğunda var valla şimdiye kadar bimden o kadar çok şey aldım ki (enson mobilya ayakkabılık ve kitaplık aldım) ve çok memnun kaldım bunada bi bakacam güzeldir heralde diye düşünüyom....
kizlar dediginiz bunlardanmi eger bunlardansa mutlaka alin derim .cunku biz burada hep bunlardan kullaniyoz .bebekler de yorgan battaniye gibi asyalarla bogulma ihtimali bide ustunu acma ihtimali cok yuksek .cocuklar sicacik oluyo bunlarin icinde:hulya:
canim onu hic gormedim burdakaydirigubbakcemile5bunun paçalı olanı canım tulum şeklinde inşallah iyidirde bizde alırız........
halevim biz haftada 1 bazen 2 yapiyoz yeni evli soyle 5 6 senelik olsam neyse olmuyo be guzelim aksam bile ben istememle oldu yanii:kedi:bide su orgazm olayii vallahi o normalde olurumda herzaman aksam bilmiyom yaa off kafam karisti hem ben yumurta gununu hesaplamadim simdiye kadar oyle yaptim ama bu ay agrim oldu normalde hesaplara gore 2 gun sonra tam gunumbakalim canim.
tesekkrler icimi rahatlattin guzelimm:lepi:
Üç arkadas tren istasyonuna gitmisler. Içlerinden biri giseye yaklasip bilet almis ve trenin kalkmas...ina ne kadar zaman oldu sormus.
Bir saat on bes dakika...Arkadaslarina dönmüsaha çok var, hadi gidip su karsiki kafede çayiçelim... Oradan buradan derken lâf
lâfi açmis...Birden tren düdügüyle kendilerinegelmisler. Kosarak disari firlamislar ama,nafile...
Tren kaçmis..
Sormuslar: - Sonraki tren ne zaman?Bir buçuk saat sonra...
Yine dönmüsler kafeye. Yine çay, yine lâf ve derken yine düdük sesi. Kosmuslar ama bu defa da treni kaçirmislar.Bir saat sonra bir tren
daha varmis.
Dönmüsler kafeye... Ama bu kez uyanik duruyorlar.
Trenin sesini duyar duymaz kalkmislar ve kosmaya baslamislar. Içlerinden ikisi; biri bir vagona, digeri baska vagona zar zor yetismis... Üçüncü ise geride kalmis ve yetisememis...
Bir süre dövündükten sonra baslamis katila katila gülmeye.
Durumu gören istasyon memuru dayanamayip sormus:Hem treni kaçirdin hem gülüyorsun!
Nasil gülmeyeyim!... Onlar beni ugurlamaya gelmişlerdi
yaa hava karanlık resmen eve gidip yatmak istiyorummmm
aloooo kızlaaaarr
mevlüt şerbetini nasıl yapıyorsunuz birde üzerine isim baskısı yapmay ıdeniyceğim bir kurabiye tarifi arıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?