Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben kaçar kızlar.. tarifi bilen varsa bana özelden mesaj atabilirmi.. öpüyom sizi. az alışveriş yapıp eve kaçıcam .. iyi akşamlar

bugünde kalabalık değiliz. :hulya:

sen nasılsın tatlı helvam

çok şükür pınarım iyiyim eşim 1 aylığına gecede çalışcak onun dışında birşey yok işlerimizde çok yoğun geçiyor sende uğraşıyon ufaklıkla maşallah

gecmıs olsun canım dınlenmene bak sen ... bız merak edıoz dıye soruyoz arada gel el salla bıze yeter

anladım canım .. ya zaten kafamıza bı tokmakla vurup butun bıldıklerıımızı unutmak lazım
her ay dıom belırtı bekleme arama bak belırtıler hep regle benzıo zaten vs dıee ama dınleyen kım :mymeka:
benı bırının saglam dovmesı lazım ...
ama cok cıddı kararlar alıom bundan sonrakı ay bambaska bı lorke olacak ınsallah hamıle degılsem buyrunnnnnnnnn
hamıleysem de bambaska bı lorke olmak zorunda zaten sositososito

Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda t...eyze,
Kadın:
...-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
...-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?

ay canlarım ben çıkıyorum bugün topikimiz çok sessizdi inşallah eskisi gibi yine çoşar yarın görüşürüz iyi akşamlar iyi bakın kendinize yavrularopuyorumnanaktan

BEBİŞKOMMM
canım doktora gitmişsin ama keseyi görememişsiniz olsun canım arkadaşım o günlerde gelcek inşallah
hadi hayırlısı olsun bakalım

kvrck

evet canim maalesef. Ama stres yapmamaya calisiyorum. Insallah haftaya artik
tabiki stres yapma kuzu dur bakalım geç döllenme olabilir demi ama tamam kötü şeylerde olabilir herşeye hazırlıklı olmalısın ama
stres yapıp canını sıkarsan bebegin de zarar görür
o yüzden bekleyip dua edicez

2 gün sonra tahlil yaptırma imkanın varsa
bi baktır istersen degerin artması nasıl oluyor bhcg

2 gün sonra tahlil yaptırma imkanın varsa
bi baktır istersen degerin artması nasıl oluyor bhcg

yarin kanda bakilacak canim, haftayada tekrar gidicem ozaman sanirim yine kan alincak ve usgden bakilacak. Herseyin hayirlisi. Burda benim gibi gec keseyi gören arkadaslar sayesinde rahatladim biraz,
Sende durumlar nasil varmi bi degisiklik?

yarin kanda bakilacak canim, haftayada tekrar gidicem ozaman sanirim yine kan alincak ve usgden bakilacak. Herseyin hayirlisi. Burda benim gibi gec keseyi gören arkadaslar sayesinde rahatladim biraz,
Sende durumlar nasil varmi bi degisiklik?
yok kuzum ya aynı işte aralıka kadar korunma sonra 5 tane ilaç kullanıyorum
genetik analizleri yapılcak eşime ve bana ona görede aspirin ve iğnelere başlıycaz hayırlısı olsun bakalım

yok kuzum ya aynı işte aralıka kadar korunma sonra 5 tane ilaç kullanıyorum
genetik analizleri yapılcak eşime ve bana ona görede aspirin ve iğnelere başlıycaz hayırlısı olsun bakalım

Tabi canim moralini bozma sakin. Herseyin hayirlisi.
Bu saatde niye burdasin kiz esin yokmu evde?

Tabi canim moralini bozma sakin. Herseyin hayirlisi.
Bu saatde niye burdasin kiz esin yokmu evde?

evdeee zor izin kopardım zaten çok kızıyo ya
şu pıhtılaşmayı ögrendigimden beri internetin başında sabahlıyorum kafam karıştı herkes ayrı bişi diyo çıldırcam burda
o yüzden yasakladı girmemi
bende şimdi sadece face e gircem diye izin kopardım

hehe caktirma ozaman. :)
Canim okadar düsünme isin icinden cikamassin sonra sempatiksalakcinni

hehe caktirma ozaman. :)
Canim okadar düsünme isin icinden cikamassin sonra sempatiksalakcinni
ya nasıl düşünmeyim çok enterasan
genelde pıhtılaşma protein c ve protein s düşüklüğünde oluyor ve bunun tedavisi biliniyor
benimki tam tersi ama
bende bunlar çok yüksek çıkıyor
o yüzdende her kafadan bi ses çıkıyor 3 yüzyüze 3 telefonda tam 6 doktorla konuştum ama hem fikir olan kimse yok
gelde çıldırma

canım çıkıyorum ben yarın görüşürüz hadi iyi geceler opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
nasıl gidiyor hamişlerrrrrr
bittem kuzum mesajımı görürsen gelde bizim topiğe bi yaz bebişin cinsiyetini
bulduysanız isimini
hepinizi öpüyommm bayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…