Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın kızlarrr bir yağmur burda sormayın bende evde olmak bende uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm................

günaydın helvamm nasısın kimsecikler gelmemiş ev hanımları özellikle ne güzel uyuyolar tatlı tatlıııı

gunaydın arkidişler :) hayırlı cumalar hepimizee

günaydın kızlarrr bir yağmur burda sormayın bende evde olmak bende uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm................

günaydın kuzularrrrrrrrrrr

günaydın canlarım hoşgeldiniz bu havada uyumak çok güzel oluyor hele soğuk ve yağmurluysa insanın yataktan çıkası gelmiyor bile

haftaya bi arkadaşım 2 hafta erken doğum yapacak yani 38. haftası oluyor sezeryanla olacakmış

haftaya bi arkadaşım 2 hafta erken doğum yapacak yani 38. haftası oluyor sezeryanla olacakmış

hayırlısı olsun kuzum hayırlı dogumlar yapsın
çok yüksek ihtimal bende 34. hafta falan sezeryan olucam doktorum öyle demişti

ya şu ravziş gelsede bana güzel bi tane profil resmi verse sarı sarı moralim bozuluyor

kıslar sıcak yataktan kalkıp işe gelmek zor gerçekten

ravza sen izinlimisin bu ara işe gitmiosun sanırım

iyiyim kuzum napıyım soguk üşüyorum

sen nasılsın
kız napıyo hissetmeye başladın mı onu bakiim

kıvırım doğru düzgün bişi hissetmiyom ya herkesler hissediyomuş ona canım sıkılıyo arasıra sağlıklı olsunda napiim diyorum. evet burası da çok soğudu bizim kalirüferler yanıyo ev sıcacık çok şükür

günaydın ravzacım hoşgeldin
hosbulduk guzelimmm zemuszemusayrica resmin cok masum ve guzellopuyorumnanaktan

ya şu ravziş gelsede bana güzel bi tane profil resmi verse sarı sarı moralim bozuluyor
canim simdi geldim net acikti bankaya gidip geldimm kaydirigubbakcemile2sen istersinde ben bulmazmiyim nasil bisey istersin gulummmolumunekankayizsmile

kıslar sıcak yataktan kalkıp işe gelmek zor gerçekten

ravza sen izinlimisin bu ara işe gitmiosun sanırım
ewet canimm isten ayrildimm dedim belki bebs stressiz ortamda daha iyi tututnur bana ,isim biraz agirdi dedimm tatile gitcem rahat gideyimm bakalim insallah :hulya:

günaydin hanimlar nasilsiniz? Ay benim cok uykum var gece dogru düzgün uyuyamadim. Esim gec geldi isden yani gece. Bende uyandim sonra midem bulandi 1-2 saat uyuyamadim. Bide erken kalktim doktora gitmek icin. Idrar testim tekrar positif cikti doktorda. Kanda verdim aksama belli olacak insallah. 7-8 gibi.

desene bebisin ben burdayim anne diyo bebiskommzemuszemuszemuszemuszemuszemuseee artikk alis ki´zim uykusuz geceler seni bekliyoooosempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben geldim...hiççç aklınıza gelmemişim aşkolun

hoss geldin guzelimm gerii sayfalari dogru okurmusun lutfen ben seni sordum merak ettim hatta gayeye dedimki fecesini ver birde oraya bakim dedim oda senin fecen olmadigini soyledi gulummmmŞenizŞenizŞenizlutfen kalbimi kirma hep senin sayfana baktim gelmiste gitmissinmi diyeeeeopuyorumnanaktanne oldu kuzum insallah kotu bisey yokturrrr:Saruboceq:

ravzanurum...hadi bakalım öyle olsun....bu arada bittemmm baktınmı sana beğendiğim bluze....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…