- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.141
günaydın helvamm nasısın kimsecikler gelmemiş ev hanımları özellikle ne güzel uyuyolar tatlı tatlıııı
gunaydın arkidişler :) hayırlı cumalar hepimizee
günaydın kızlarrr bir yağmur burda sormayın bende evde olmak bende uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm................
günaydın kuzularrrrrrrrrrr
haftaya bi arkadaşım 2 hafta erken doğum yapacak yani 38. haftası oluyor sezeryanla olacakmış
hayırlısı olsun kuzum hayırlı dogumlar yapsın
çok yüksek ihtimal bende 34. hafta falan sezeryan olucam doktorum öyle demişti
kıvırım nasısın
iyiyim kuzum napıyım soguk üşüyorum
sen nasılsın
kız napıyo hissetmeye başladın mı onu bakiim
hosbulduk guzelimmm zemuszemusayrica resmin cok masum ve guzellopuyorumnanaktangünaydın ravzacım hoşgeldin
canim simdi geldim net acikti bankaya gidip geldimm kaydirigubbakcemile2sen istersinde ben bulmazmiyim nasil bisey istersin gulummmolumunekankayizsmileya şu ravziş gelsede bana güzel bi tane profil resmi verse sarı sarı moralim bozuluyor
ewet canimm isten ayrildimm dedim belki bebs stressiz ortamda daha iyi tututnur bana ,isim biraz agirdi dedimm tatile gitcem rahat gideyimm bakalim insallah :hulya:kıslar sıcak yataktan kalkıp işe gelmek zor gerçekten
ravza sen izinlimisin bu ara işe gitmiosun sanırım
desene bebisin ben burdayim anne diyo bebiskommzemuszemuszemuszemuszemuszemuseee artikk alis ki´zim uykusuz geceler seni bekliyoooosempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnigünaydin hanimlar nasilsiniz? Ay benim cok uykum var gece dogru düzgün uyuyamadim. Esim gec geldi isden yani gece. Bende uyandim sonra midem bulandi 1-2 saat uyuyamadim. Bide erken kalktim doktora gitmek icin. Idrar testim tekrar positif cikti doktorda. Kanda verdim aksama belli olacak insallah. 7-8 gibi.
ben geldim...hiççç aklınıza gelmemişim aşkolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?