- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.161
günaydin hanimlar nasilsiniz? Ay benim cok uykum var gece dogru düzgün uyuyamadim. Esim gec geldi isden yani gece. Bende uyandim sonra midem bulandi 1-2 saat uyuyamadim. Bide erken kalktim doktora gitmek icin. Idrar testim tekrar positif cikti doktorda. Kanda verdim aksama belli olacak insallah. 7-8 gibi.
ben geldim...hiççç aklınıza gelmemişim aşkolun
ben geldimmhihoyyythihoyyyt
gayemm tarifi verde bizde yiyek su kektencokacimcoook
halevimekakalimm sizlerede kolay gelsin yavru kuslarrrturkbayragi
eeee kimse yok bugunn hiimmm
lorkemin misafiri var hadi anladiktaa.edu´t ugramamis kizlarrCADIARZUnn olduki acaba .hastaydi dun fisfisfisbebiskomda guzel haberler getirecek insallah bizlere:Saruboceq:
bana bakkk simdi ben yolarim seni bak yukarda sormusum seni bana inanamamis gibi davranmaalsanaalsanasmileravzanurum...hadi bakalım öyle olsun....bu arada bittemmm baktınmı sana beğendiğim bluze....
ewet canim malesef ben muncehn - kaufbeurende oturuyorummsempatiksalakcinniyasseen neredeydinkaydirigubbakcemileravzanur canim sende almanyadaydin dimi? Neresindesin?
amin canim insallah bakalimmkaydirigubbakcemile5ravzaa evde olmak sana hayırlı gelsin inşallah
bana bakkk simdi ben yolarim seni bak yukarda sormusum seni bana inanamamis gibi davranmaalsanaalsanasmile
senii doyururumm anmmm sen yetrki isteeeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisenin kocanin ilk eve geldigi ani dusunemiyomm bilemmmsengözlerimebaksanabilgi alakaya açım belkim.....
evet canim ben frankfurtta arkadasima gelsim 5,5 saat surduu .off ya bana yakin kimse yokk buraya kafamçokkarıştıhmm uzakmis canim yoksa bizde görüsürdük bunlar sürekli bulusuyo :))
Ben Frankfurttayim
EDUTUMM CATLATMA ADAMII HADI SOYLE DUN N OLDU DA GELMEDIN TOPIGE SOYLE BAKEMMkötükedihüso
ravzanurum...hadi bakalım öyle olsun....bu arada bittemmm baktınmı sana beğendiğim bluze....
DUR GITMIYORUM kaydirigubbakcemile3SANA CIVIL CIVIL BEBIS RESMI BULCAMsempatiksalakcinniravziş hani benim profil resimleri şöyle bıcır bıcır bir kız bebek alıyım yada gönlünden ne koparsa
ben geldim...hiççç aklınıza gelmemişim aşkolun
hosbulduk guzelimmm zemuszemusayrica resmin cok masum ve guzellopuyorumnanaktan
canim simdi geldim net acikti bankaya gidip geldimm kaydirigubbakcemile2sen istersinde ben bulmazmiyim nasil bisey istersin gulummmolumunekankayizsmile
ewet canimm isten ayrildimm dedim belki bebs stressiz ortamda daha iyi tututnur bana ,isim biraz agirdi dedimm tatile gitcem rahat gideyimm bakalim insallah :hulya:
kızlar benim netim çok kötü kapatıyorum tanm 1 saatte cevap yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?