Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya yüklenirken hata oluştu diyo ben neden beceremiyorum ki şu işi

oldu oldu olduuuuuuuuuuuuuuuuu
teşekkür ederim ravzişşşşşş opuyorumnanaktan

bayanssulusmilekizlar cok sakin topik ben birazdan gelirim .bu arada ben dolmami sarayimmm.:hulya::hulya::hulya:. bugun gaye ,lorke yokk haberi olan var mi neredeler bugunnbilmiyorumkismile

lorkee senin eşin medikal firmasındamı çalışıyordu...eğer öyleyse labaratuvar ekipmanları için güç kaynağı satışlareı varmıymış sorarmısın

tunaydın kızlar nasılsınız bakalımmm...
dun kına vardı ya ıyı oynadık valla cıkısta ıkı arkadasta bıze geldı kalmaya o yuzden sımdı gıttıler anca geldımmm

canım hayırlısı bakalım aksam guzel haberler verırsın ınsallah
ben geldim...hiççç aklınıza gelmemişim aşkolun
askolsun aklımızdan cıkmıyorsun kı gelesın opuyorumnanaktan
ravza dedı nerde acaba dıye bende gtalk a baktım gun boyu denk gelmedım sana
oruc vurdu heralde dedım
yenş avatarın kokoş:)))
lorke nerde ona soracaklarım vardı
geldiiimmm
lorkee senin eşin medikal firmasındamı çalışıyordu...eğer öyleyse labaratuvar ekipmanları için güç kaynağı satışlareı varmıymış sorarmısın
kız sordum sımdı onlarda yok da cunku sadece yogun bakım unıtesı cıkahzları ve parcaları satıyo bızım kı
ama adaptor gıbı bısey mı yanı ne soruyolar tam olarak ne cıhazı ıcın dıo tanıdıgımız bıldıgımız varsa sorayım dıo da

bıtte edut eda halev kıvırım ravza nassıınız bakalım ..
burası da cok sogudu valla dunden beri cok guzel yagmur var ...

bak şimdi senin mailine teknik şartnameleri yolluyorum. bir baksın eşn verebilcekleri varsa bize fiyat yollasın hem onun hem benim işimi görür belkim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…