- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.181
canim nasil olurki bilmiyom ...bakufffffff biri benim adıma şunu yapabilirmi lütfen
yeni avartarim nasil kizlarr:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:ufffffff biri benim adıma şunu yapabilirmi lütfen
yani yakismismii yoksa degistireyimmiiohaoldumsmileyenş avatarın kokoş:)))
lorke nerde ona soracaklarım vardı
ohhh bee gozumuz gonlumuz acildi kvrck immmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisoldu mu ki yine hata oluştu dedi ama
:kedi::kedi:ne yaptimkiiizemuszemusoldu oldu olduuuuuuuuuuuuuuuuu
teşekkür ederim ravzişşşşşş opuyorumnanaktan
canım hayırlısı bakalım aksam guzel haberler verırsın ınsallahgünaydin hanimlar nasilsiniz? Ay benim cok uykum var gece dogru düzgün uyuyamadim. Esim gec geldi isden yani gece. Bende uyandim sonra midem bulandi 1-2 saat uyuyamadim. Bide erken kalktim doktora gitmek icin. Idrar testim tekrar positif cikti doktorda. Kanda verdim aksama belli olacak insallah. 7-8 gibi.
askolsun aklımızdan cıkmıyorsun kı gelesın opuyorumnanaktanben geldim...hiççç aklınıza gelmemişim aşkolun
geldiiimmmyenş avatarın kokoş:)))
lorke nerde ona soracaklarım vardı
kız sordum sımdı onlarda yok da cunku sadece yogun bakım unıtesı cıkahzları ve parcaları satıyo bızım kılorkee senin eşin medikal firmasındamı çalışıyordu...eğer öyleyse labaratuvar ekipmanları için güç kaynağı satışlareı varmıymış sorarmısın
tunaydın kızlar nasılsınız bakalımmm...
dun kına vardı ya ıyı oynadık valla cıkısta ıkı arkadasta bıze geldı kalmaya o yuzden sımdı gıttıler anca geldımmm
canım hayırlısı bakalım aksam guzel haberler verırsın ınsallah
askolsun aklımızdan cıkmıyorsun kı gelesın opuyorumnanaktan
ravza dedı nerde acaba dıye bende gtalk a baktım gun boyu denk gelmedım sana
oruc vurdu heralde dedım
geldiiimmm
kız sordum sımdı onlarda yok da cunku sadece yogun bakım unıtesı cıkahzları ve parcaları satıyo bızım kı
ama adaptor gıbı bısey mı yanı ne soruyolar tam olarak ne cıhazı ıcın dıo tanıdıgımız bıldıgımız varsa sorayım dıo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?