Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bıtte edut eda halev kıvırım ravza nassıınız bakalım ..
burası da cok sogudu valla dunden beri cok guzel yagmur var ...
cok iyiyim allaha sukur yaa sen nasilsinsin attin mi gobecikleriizemuszemuszemuszemuszemuszemus
selammmmmmmmmmm:asigim:
canim hos geldinnn nasilsinnn ee zamanda yanasiyo kuzuna kavusmana az kaldi tatlim heyecan arttmistir sendeeopuyorumnanaktan

bak şimdi senin mailine teknik şartnameleri yolluyorum. bir baksın eşn verebilcekleri varsa bize fiyat yollasın hem onun hem benim işimi görür belkim:)
bakıom bacım sımdı ok yollarım ona ben
selammmmmmmmmmm:asigim:
hosgeldın kıızz nabr
az kaldı heyecan basmıstır senııı
cok iyiyim allaha sukur yaa sen nasilsinsin attin mi gobecikleriizemuszemuszemuszemuszemuszemus

canim hos geldinnn nasilsinnn ee zamanda yanasiyo kuzuna kavusmana az kaldi tatlim heyecan arttmistir sendeeopuyorumnanaktan

oynadım tabııı
ama belım ve kasıklarım cok agrıdı sonra :sinifsinif:

evet haftaya falan olucak gbı doguyo ıcıme hadı hayırlısı
kuzum sana bişi sorucam sen memeorialda doktorun kimdi

cnm en memorıal a gıtmedım hıc
amerıkanda ebru alper dı dr um

canim gorusurz afiyet olsun saanaaopuyorumnanaktan
:hulya:bende kara lahana dolmami sarmaya baslayayim artikk:hulya:
oyy lahaneeeeeeee
şahaneeeeeeee

bakıom bacım sımdı ok yollarım ona ben

hosgeldın kıızz nabr
az kaldı heyecan basmıstır senııı

oynadım tabııı
ama belım ve kasıklarım cok agrıdı sonra :sinifsinif:

ah cnm sorma nasıl bel ve kasık agrısı kramplar asladı kasılmalar falan bekalım beklıyoruz
ayselden haber varmı

ah cnm sorma nasıl bel ve kasık agrısı kramplar asladı kasılmalar falan bekalım beklıyoruz
ayselden haber varmı
hadı yaa neyse az kladı dınlenmene bak bakalımm
aysel dun geldı bıraz grıp olmsu bu hafta catı muyaenesı olacaktı ıyıymıs onun dıssında
bu havadaohaoldumsmile
hava berbatttttttttt

yaa mecburum dugune gelen teyzemızı havaalanına goturmem lazım kendı gıdemez

Masallah oyoy ne tatlidir simdi:)

bebişkom yaaaaaa yeni farkettim kuzum yaaaa
hadi hayırlı olsun canım Sağlıkla gelsin inş zemuszemus

Sagol canim.

bu arada lapacı geldimi hiç? acaba net bağlatabildi mi?:hulya:
hos geldin canimm .bebsimiz nasil alisabilmi annesine babasina yeni hayataaopuyorumnanaktan
lapaci aglundan zaman buldukca giriyo canim selam veriyo cikmak zorunda kaliyo malum bebisi agliyooŞenizevinde neti var canim simdii yerimseniben

bebiskom fecen varsa bana ozele atarmisin bayanssulusmile bide buradaki dr n gicik degilmi turkiyede olsaydin 2 saatte alirdin kan sonuclariniiohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…