- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.201
cok iyiyim allaha sukur yaa sen nasilsinsin attin mi gobecikleriizemuszemuszemuszemuszemuszemusbıtte edut eda halev kıvırım ravza nassıınız bakalım ..
burası da cok sogudu valla dunden beri cok guzel yagmur var ...
canim hos geldinnn nasilsinnn ee zamanda yanasiyo kuzuna kavusmana az kaldi tatlim heyecan arttmistir sendeeopuyorumnanaktanselammmmmmmmmmm:asigim:
selammmmmmmmmmm:asigim:
canim gorusurz afiyet olsun saanaaopuyorumnanaktanben yemeğe gidip hemen geliceöm kuzular
bakıom bacım sımdı ok yollarım ona benbak şimdi senin mailine teknik şartnameleri yolluyorum. bir baksın eşn verebilcekleri varsa bize fiyat yollasın hem onun hem benim işimi görür belkim:)
hosgeldın kıızz nabrselammmmmmmmmmm:asigim:
cok iyiyim allaha sukur yaa sen nasilsinsin attin mi gobecikleriizemuszemuszemuszemuszemuszemus
canim hos geldinnn nasilsinnn ee zamanda yanasiyo kuzuna kavusmana az kaldi tatlim heyecan arttmistir sendeeopuyorumnanaktan
cok iyiyim allaha sukur yaa sen nasilsinsin attin mi gobecikleriizemuszemuszemuszemuszemuszemus
canim hos geldinnn nasilsinnn ee zamanda yanasiyo kuzuna kavusmana az kaldi tatlim heyecan arttmistir sendeeopuyorumnanaktan
kuzum sana bişi sorucam sen memeorialda doktorun kimdi
oyy lahaneeeeeeeecanim gorusurz afiyet olsun saanaaopuyorumnanaktan
:hulya:bende kara lahana dolmami sarmaya baslayayim artikk:hulya:
bakıom bacım sımdı ok yollarım ona ben
hosgeldın kıızz nabr
az kaldı heyecan basmıstır senııı
oynadım tabııı
ama belım ve kasıklarım cok agrıdı sonra :sinifsinif:
edutum hanı kız maıl hemen at da yollayayım yemek yapıp evden cıkıcam sonraaa
hadı yaa neyse az kladı dınlenmene bak bakalımmah cnm sorma nasıl bel ve kasık agrısı kramplar asladı kasılmalar falan bekalım beklıyoruz
ayselden haber varmı
bu havadaohaoldumsmile
hava berbatttttttttt
Hande hosgeldin nasilsin? Bebis nasil?
hoşbulduk cnm =))) biz iyiyiz hamdolsun sen nasılsın bakim, nasıl gidiyo
bebişte iyi teyzesi yarın 2ayı dolmuş oluyo :ecrin_bebek: uyuyo şimdi yanımda agzına battaniyesi deydikçe ağzını açıyo meme sanıp kaydirigubbakcemile3
bebişkom yaaaaaa yeni farkettim kuzum yaaaa
hadi hayırlı olsun canım Sağlıkla gelsin inş zemuszemus
hos geldin canimm .bebsimiz nasil alisabilmi annesine babasina yeni hayataaopuyorumnanaktanbu arada lapacı geldimi hiç? acaba net bağlatabildi mi?:hulya:
bebiskom fecen varsa bana ozele atarmisin bayanssulusmile bide buradaki dr n gicik degilmi turkiyede olsaydin 2 saatte alirdin kan sonuclariniiohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?