Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bıtte edut eda halev kıvırım ravza nassıınız bakalım ..
burası da cok sogudu valla dunden beri cok guzel yagmur var ...

hoşgeldin tatlım gecenin güzel geçmesine eğlenmene sevindik

hoşgeldin Handecim maşallah 2.ayını dolduruyor ne çabuk büyüyorlar dime

hos geldin canimm .bebsimiz nasil alisabilmi annesine babasina yeni hayataaopuyorumnanaktan
lapaci aglundan zaman buldukca giriyo canim selam veriyo cikmak zorunda kaliyo malum bebisi agliyooŞenizevinde neti var canim simdii yerimseniben

saol cnm benim =)) alıştı minik çilekim gülümsemeler başladı ses çıkarıyo bazen, etrafını syrediyo çoğu zaman nesnelere bakıyo dalıp gidiyoo.... sen nasılsın ?boshayallersmile

selam canlarım =))) var mı güzel haber
lorkem durumlar nasıl? günün ne zaman?
ooo hosgeldın handecım asıl sen nasılsın arada bakıom face gırıp cıkıon heralde kısa surelı ...
ınsallah guzel gecıyordur gunlerınız..
valla ben ptesı test yapmayı dusunuom ıgneden sonrakı 14. gunum erken bakayım dıom cunku
cok fazla kasık ve bel agrım var sonuca gore ogun doktora gıdıcem hemen bısey yoksa bu agrılar neden bı baksın
onun dısında bunormalde hep gosumun genelı acır bu sefer acıma yok dun gece ucları azıcık sızlamaya basladı amaben artık hıc bıseyı hamılelege yormak ıstemıom
bu arada lapacı geldimi hiç? acaba net bağlatabildi mi?:hulya:
arada gelıo gıdıo hemen maalesef
hoşgeldin tatlım gecenin güzel geçmesine eğlenmene sevindik
sagolasın canımmm

neresine gelcen ?
bodruma anemler agbimin yaninda bende oraya gidecem halalarimda (yani yegenlerin ikiz ) onlarla gunu gun etmeye gidecegim canim insallahhhopuyorumnanaktan
saol cnm benim =)) alıştı minik çilekim gülümsemeler başladı ses çıkarıyo bazen, etrafını syrediyo çoğu zaman nesnelere bakıyo dalıp gidiyoo.... sen nasılsın ?boshayallersmile
alahim o guluslerini hayati boyunca hic eksik etmesin yuznden canimm .ben de ayni iste bekliyoz yapiyoz yapiyoz bekliyozzolumunekankayizsmile

kizlar bu topik cok duygulandirdi beni bakin sizde okuyun istersenizzz
Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

umutsuzluga yer yokkk:lepi:

kizlar benim ticker neden böyle kücük acaba ?? Biriniz düzeltebilirmisiniz rica etsembilmiyorumkismile
canım senın tıcekrı yaptıgın sıtede en altta bıg small secenegı gıbı bısey vardı orda small ısaretlı kalmıs sanırım sende ordan duzeltmen lazım
yada yenıden yapıvercen

evet canım bu topıkı edutda soylemıstı okumustum bende bıraz

ben ona cevap yazdım...okurken hala ağlıyorum....

bu topiğe bi ara bakmıştık tatlım birisi daha sölemişti güzel yazmış yazan

kızlar...keşke yanyana olsaydık...kahve yaptım kendime, müzik dinliyorum, iş yapıyprum...keşke evde olsaydım sizde gelmiş olsaydınız....

kızlar...keşke yanyana olsaydık...kahve yaptım kendime, müzik dinliyorum, iş yapıyprum...keşke evde olsaydım sizde gelmiş olsaydınız....

yeminn olsun ki demin ayni seyi bende dusundummmmmafoldumbencok guzell olurduu yaaa

valla super olurdu tam cay kahve muhabbet havası yaaa opuyorumnanaktan
ınsallah o da olur edutum
bakarsın bırbrımıze mısafır olma fırsatımız olur
ben sımdı bu yagmurda dısarı cıkıcam duaedın de hasta olmayayım valla yoksa esım soylenır durur

dimi...şöyle uzatmışız bacaklarımızı, ellerimizde nescafe yada çaylar...dışarda yağmur...cama vuruyor..usul usul...biz öyel sohbet ediyoruz....

güzel bir hayal edutcan keşkem yakın olaydık boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…