- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.221
ayyyy turkiyeye gidiyorum 15 gun sonra iinnnn sallahhhhhhzemuszemuszemuszemuszemuszemusCanim faceim yok maalesef. Evet ya bu sistem cok kötü. Bu konuda trdeki arkadaslar daha sansli,
bıtte edut eda halev kıvırım ravza nassıınız bakalım ..
burası da cok sogudu valla dunden beri cok guzel yagmur var ...
hoşbulduk cnm =))) biz iyiyiz hamdolsun sen nasılsın bakim, nasıl gidiyo
bebişte iyi teyzesi yarın 2ayı dolmuş oluyo :ecrin_bebek: uyuyo şimdi yanımda agzına battaniyesi deydikçe ağzını açıyo meme sanıp kaydirigubbakcemile3
selam canlarım =))) var mı güzel haber
lorkem durumlar nasıl? günün ne zaman?
ayyyy turkiyeye gidiyorum 15 gun sonra iinnnn sallahhhhhhzemuszemuszemuszemuszemuszemus
hos geldin canimm .bebsimiz nasil alisabilmi annesine babasina yeni hayataaopuyorumnanaktan
lapaci aglundan zaman buldukca giriyo canim selam veriyo cikmak zorunda kaliyo malum bebisi agliyooŞenizevinde neti var canim simdii yerimseniben
ooo hosgeldın handecım asıl sen nasılsın arada bakıom face gırıp cıkıon heralde kısa surelı ...selam canlarım =))) var mı güzel haber
lorkem durumlar nasıl? günün ne zaman?
arada gelıo gıdıo hemen maalesefbu arada lapacı geldimi hiç? acaba net bağlatabildi mi?:hulya:
sagolasın canımmmhoşgeldin tatlım gecenin güzel geçmesine eğlenmene sevindik
bodruma anemler agbimin yaninda bende oraya gidecem halalarimda (yani yegenlerin ikiz ) onlarla gunu gun etmeye gidecegim canim insallahhhopuyorumnanaktanneresine gelcen ?
alahim o guluslerini hayati boyunca hic eksik etmesin yuznden canimm .ben de ayni iste bekliyoz yapiyoz yapiyoz bekliyozzolumunekankayizsmilesaol cnm benim =)) alıştı minik çilekim gülümsemeler başladı ses çıkarıyo bazen, etrafını syrediyo çoğu zaman nesnelere bakıyo dalıp gidiyoo.... sen nasılsın ?boshayallersmile
canım senın tıcekrı yaptıgın sıtede en altta bıg small secenegı gıbı bısey vardı orda small ısaretlı kalmıs sanırım sende ordan duzeltmen lazımkizlar benim ticker neden böyle kücük acaba ?? Biriniz düzeltebilirmisiniz rica etsembilmiyorumkismile
bodruma anemler agbimin yaninda bende oraya gidecem halalarimda (yani yegenlerin ikiz ) onlarla gunu gun etmeye gidecegim canim insallahhhopuyorumnanaktan
alahim o guluslerini hayati boyunca hic eksik etmesin yuznden canimm .ben de ayni iste bekliyoz yapiyoz yapiyoz bekliyozzolumunekankayizsmile
kizlar bu topik cok duygulandirdi beni bakin sizde okuyun istersenizzz
Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi
umutsuzluga yer yokkk:lepi:
bodruma anemler agbimin yaninda bende oraya gidecem halalarimda (yani yegenlerin ikiz ) onlarla gunu gun etmeye gidecegim canim insallahhhopuyorumnanaktan
alahim o guluslerini hayati boyunca hic eksik etmesin yuznden canimm .ben de ayni iste bekliyoz yapiyoz yapiyoz bekliyozzolumunekankayizsmile
yeminn olsun ki demin ayni seyi bende dusundummmmmafoldumbencok guzell olurduu yaaakızlar...keşke yanyana olsaydık...kahve yaptım kendime, müzik dinliyorum, iş yapıyprum...keşke evde olsaydım sizde gelmiş olsaydınız....
kızlar...keşke yanyana olsaydık...kahve yaptım kendime, müzik dinliyorum, iş yapıyprum...keşke evde olsaydım sizde gelmiş olsaydınız....
yeminn olsun ki demin ayni seyi bende dusundummmmmafoldumbencok guzell olurduu yaaa
yeminn olsun ki demin ayni seyi bende dusundummmmmafoldumbencok guzell olurduu yaaa
edut canim vallah süper olurdu ya
dimi...şöyle uzatmışız bacaklarımızı, ellerimizde nescafe yada çaylar...dışarda yağmur...cama vuruyor..usul usul...biz öyel sohbet ediyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?